BiH - Obala Slonovače / BiH - Mexico

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Adi_Zepce
Kontakt:

Re: BiH - Obala Slonovače / BiH - Mexico

Post Postao/la Adi_Zepce » 31 maj 2014, 14:12

Onaj drugi, mislim da se zove Vedad je Boze sacuvaj. Lik se ne moze slusati, a Marijan zivi placenik. Avdija, Hadzic, Ibricic igracine mu :twisted:
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 31 maj 2014, 14:14

Znaci nisam jedini. :D Pa ono ne moze ni djetetu od 10 godina biti zanimljivo, na pocetku su bili simpaticni tek kad su poceli emitirati, ali pretjeruju sa svojim amaterizmom i prave prijenose utakmica cirkusom.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 31 maj 2014, 14:15

Meni je Vedad mnogo podnosljiviji od Marjana, nema hrapav glas kao Marjan i ne prica o turskoj ligi kao EPL-u
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

isx
Kontakt:

Post Postao/la isx » 31 maj 2014, 14:15

Ovaj dečko me oduševio, nakon SP cijena skače vrtoglavo.

slika

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 31 maj 2014, 14:17

ZahaKING je napisao/la:
Batko je napisao/la:Nisam ih slušao, nemaju ništa pametno za reći, radije sam slušao ženu kako hrči u krevetu!!!

Sent from my Home using fingers
Zar si joj toliko dosadan?
Jako duhovito

Sent from my iPad using Tapatalk

arius
Kontakt:

Post Postao/la arius » 31 maj 2014, 14:21

hvala bogu da je konacno nadosao na 4-2-3-1 . sastav koji smo najavljivali i prizeljkivali . kad se vrati lulic u prvih 11 interesuje me hoce li salihovic na drugo krilo ili ce ostati hajrovic ili visca u sastavu jer su oba odlicni.

problem ce biti u odbrani , poslije ovog cirkusa sa zukanovicem . hadzic je sinoc onih 7-8 minuta igrao stopera kad je izasao spahic. ako spaha dobije 2 zuta a bicakcic se ne oporavi 100 % ostaje odbrana samo sa sunjicem koji je rupa i tacka . dzaba mu trud, vidi se kad je bilo koji malo ozbiljniji napadac naspram njega ......mada stopere mogu igrati i besic i kolasinac , ali ovo sa zukanovicem je bruka i sramota , posebno sto nam treba .

vedu na poseban program stopanja lopte ....

miralem mi je puno bolje izgledao zajedno sa besicem nego kad je usao medo a on otisao na misketovo mjesto.samo da miske poludi i trojac u sredini je odlican :D
Zadnja izmjena: arius, dana/u 31 maj 2014, 14:24, ukupno mijenjano 1 put.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 31 maj 2014, 14:21

Otelo je napisao/la:Meni je Vedad mnogo podnosljiviji od Marjana, nema hrapav glas kao Marjan i ne prica o turskoj ligi kao EPL-u
I meni takodjer, jos ga Marjan prekida cim pocne pricati, stalno mu skace u rijec, ne moze momak ni izgovoriti sto zeli, a i mlad je on jos, ne treba puno ocekivati za pocetak, dok je Marjan nesnosljiv.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 31 maj 2014, 14:27

Je li utakmica sa Mexicom u noći sa utorka na srijedu?
DRUG NEBI TI PUNCA

JackTheStripper
Kontakt:

Post Postao/la JackTheStripper » 31 maj 2014, 14:32

Goalgetter je napisao/la:Kako su vam se cinili komentatori na FACE? Ja sam ih iskljucio nakon 5 minuta, nisam mogao gledati. Hajde Marjan, al i onaj drugi. :problem:

Ocajni. Marjan legionar-placenik, na sva usta hvali selektora i njegove pulene. Cak je i Avdiju pohvalio. :lol: Niski su bili udarci kada je govorio o onima koji se unatoc uspjesima reprezentacije ne znaju "radovati". Pri cemu je jasno aludirao na nas forumase kriticare Safeta, izmedu ostalog. Zukanovica jedva su spomenuli, iako je javnost o tome jucer brujila citav dan. Los pokusaj duhovitost a koji je zapravo potvrdio nepotizam je bio kada je govorio o velikoj bosanskoj koloniji u Turskoj, koja bi se uskoro mogla povecati, jasno aludirajuci na prodaju Avdije Vrsajevica u Aerdasdandaspor.

Ovaj drugi lik donekle korektan, ali opet naginje papetizmu.

Sve u svemu, sljam. :puke:

I da, Marjan ima glas ko da dnevno pusi dvije kutije cigara. Na onu stvar mi je isao i njegov izgovor protivnickih igraca. "Zokorrra".
Zadnja izmjena: JackTheStripper, dana/u 31 maj 2014, 14:34, ukupno mijenjano 1 put.
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.

autogol
Kontakt:

Post Postao/la autogol » 31 maj 2014, 14:32

Sto se mene tice isti sastav izvesti protiv Mexica,naravno ako Seo i Asmir nisu povrijedjeni.
Misimovicu dati jos jednu sansu,ako ne bude nista bolji nek bude joker sa klupe :hmmmmm:

Strahujem od novih povreda poznavajuci Juznoamerikance i njihov stil igre :damn:

truts
Kontakt:

Post Postao/la truts » 31 maj 2014, 14:34

bagrcavi je napisao/la:Je li utakmica sa Mexicom u noći sa utorka na srijedu?
Da, čini mi se u pola 4

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 31 maj 2014, 14:40

meni je marjan jednako smece isto kao i zoran suko (u francuskoj poveli 1:0, on suti, kao da smo primili pogodak a ne dali ga)...
jedini koji mi je iskren i srcem komentarise (normalno) jeste igor kristic, jos od danske (0:2), pa preko grcke (3:1), i sl...i velid spaho moze proci...ostalo sve smece.

to je ta formacija, ne samo protiv argentine, nego u svakoj tekmi, pa i protiv irana:

.................................begovic...................................

mujdza.............bico(vranjes)............spahic.............kolasinac

......................pjanic....................besic........................
...hajrovic........................................................lulic.....
.....................................Misimovic..............................
............................Dzeko...........................................

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 31 maj 2014, 14:41

TMmanija2012 je napisao/la:Pobjeda se pise ..pa taman da su igrali juniori Obale,nego mene brine onaj ulazak Drogbe..nasa se odbrana bas amaterski gubila..Sunjic,Vranjes i Hadzic nisu za ovu repku,bolje traziti neke druge igrace u narednim kvalifikacijama..svaka cast njima al ocito nemaju kvaliteta.
Ulaskom Drogbe najvise me bilo strah Spahe. Jest on zagradio onu fintu al preda loptu malo poslije nakon dobre reakcije. I inace nekoliko puta je vidljivo/nevidljivo pogrijesio. Odlicno je kupio loptu glavom ali predaja mu sinoc nije bila bas na nivou.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 31 maj 2014, 14:44

Goalgetter je napisao/la:Kako su vam se cinili komentatori na FACE? Ja sam ih iskljucio nakon 5 minuta, nisam mogao gledati. Hajde Marjan, al i onaj drugi. :problem:
Ma najgori mi je onaj treci debil :) V.Spaho kad prenosi ligu prvaka. Ono njegovo idijotsko rastezanje gooooooooooooojojojojoojoooooooojojojojojooooooooooollllllllllll ubi u mozak. Odavno nesto ruznije nisam cuo.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 31 maj 2014, 14:45

ima li negdje snimak, zaspah u po' tekme :damn:

lucif3R666
Kontakt:

Post Postao/la lucif3R666 » 31 maj 2014, 14:46

Evil Genius II je napisao/la:ima li negdje snimak, zaspah u po' tekme :damn:
16:30 na face snimka
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 31 maj 2014, 14:47

U kolko sahati će biti utakmica sa Meksikom.

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 31 maj 2014, 14:48

lucif3R666 je napisao/la:
Evil Genius II je napisao/la:ima li negdje snimak, zaspah u po' tekme :damn:
16:30 na face snimka
blagodarim :thumbup:

Dado
Kontakt:

Post Postao/la Dado » 31 maj 2014, 14:48

hurem je napisao/la:meni je marjan jednako smece isto kao i zoran suko (u francuskoj poveli 1:0, on suti, kao da smo primili pogodak a ne dali ga)...
jedini koji mi je iskren i srcem komentarise (normalno) jeste igor kristic, jos od danske (0:2), pa preko grcke (3:1), i sl...i velid spaho moze proci...ostalo sve smece.

to je ta formacija, ne samo protiv argentine, nego u svakoj tekmi, pa i protiv irana:

.................................begovic...................................

mujdza.............bico(vranjes)............spahic.............kolasinac

......................pjanic....................besic........................
...hajrovic........................................................lulic.....
.....................................Misimovic..............................
............................Dzeko...........................................
+1

Eventualno ubaciti Viscu ili Vedu (ako popravi formu) umjesto Misketa kad ovom dusa izadje na nos oko 60. minute. Pjanica pogurati naprijed na Hajrovicevo mjesto i staviti Salihovica na DM po potrebi.

Nazad moze i Sunjic ako Bico ili Vranjes nisu spremni ali samo protiv manje tehnickih ekipa kao sto je Iran.

JackTheStripper
Kontakt:

Post Postao/la JackTheStripper » 31 maj 2014, 14:49

bparena je napisao/la:
Ma najgori mi je onaj treci debil :) V.Spaho kad prenosi ligu prvaka. Ono njegovo idijotsko rastezanje gooooooooooooojojojojoojoooooooojojojojojooooooooooollllllllllll ubi u mozak. Odavno nesto ruznije nisam cuo.

slika
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.

Odgovori

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.