BiH - USA (14.08.2013)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- maroonGiant
- Kontakt:
Re: BiH - USA (14.08.2013)
Hajrovic, Husejinovic, Salihovic, jos jedan napadac nadam se bice to udure...BigBang je napisao/la:Hajmo sad svi da nekom dovom ili svako na svoj nacin zamolimo bo.g.a da nam se niko iz udarne postave ne povrijedi kojim slucajem, hebali smo onda jeza u ledja.Pa ljudi mi nemamo nikogna klupi da udje da preokrene tekmu, da mozes nesto bar ocekivati.Jedino da ostavimo dzeku na klupi nek udje u drugom
Samo da Pape hoce "skontat" ocigledne stvari...
sVrsajevic,Zukanovic, Sunjic , Rahimic out
""Protiv Slovačke bit će to sasvim druga ekipa. Možda isti igrači, ali druga ekipa. Isto tako daleko bolja igra", rekao je Sušić"
Rekol ja vama
Sto bi covjek mjenjo dobitnu kombinaciju 
Rekol ja vama

-
- Kontakt:
Sunjica nece biti ni potrebe zvati jer je upravo umjesto njega uskocio Bicakcic. Kad se Vranjes vrati, naravno.
Za poziciju desnog bocnog realno zamjene Mujdzi ni nemamo osim Vrsajevica. Ima taj momak Dilaver iz Austrije, ali o njemu ce se vise znati sad poslije susreta sa Dinamom u LP. Tesko da moze biti gori od Avdije
Za poziciju desnog bocnog realno zamjene Mujdzi ni nemamo osim Vrsajevica. Ima taj momak Dilaver iz Austrije, ali o njemu ce se vise znati sad poslije susreta sa Dinamom u LP. Tesko da moze biti gori od Avdije

Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Uz ovo treba dodati da amerima nije sviran penal u 2 pol. Bilo je jos nekih sumnjivih odluka sudija u nasu korist,tako da mozemo reci da smo veceras imali pomalo domacinsko sudjenjeskyisthelimit je napisao/la:Vidim niko ne spominje da smo gol Ibisevica zabili nakon cistog ofsajda.. Ali jbg ko je god gledao BHT-u to nije mogao primjetiti

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Pomjesane su emocije nakon ove utakmice.Prvo poraz nismo zasluzili,ali opet kad vidis te silne izmjene u drugom poluvremenu onda i nije moglo bolje.... Zahirovic,Sunjic i Vrsajevic su tanki igraci skroz,realno van forme sva trojica i cim su usli mi smo igrali kao rastimani orkestar,nista ni scim....nedostajao nam je Mujdza na desnom beku i mi za njega nazalost nemamo zamjenu,jedina prava alternativa bio bi Dilaver iz Austrije,ali Susic na njega zasad ne racuna,ne znam zasto zaista!? Bicakcic bio ok,nista specijalno,ali trudio se i po meni opravdao poziv,mada on treba jos puno raditi prije svega u svom klubu pa da bude i u reprezentaciji nezamjenjiv... pozicija zadnjeg veznog nam je najkriticnija,ne znam kako to rjesiti,Rahimic je ocito bolje rjesenje od Zahirovica koji je totalno indisponiran,kao i Sunjic,Vrsajevic,Stevanovic.... Pozvati sto prije Hajrovica koji moze napraviti razliku na terenu pogotovo kad udje sa klupe,jer Stevanovic je to nekad bio ,prije odlaska u Sevilju nakon cega se skroz izgubio.... svaki poraz boli,ali ako se morao desiti onda bolje sad nego protiv neugodne Slovacke,iako mora se priznati da je USA dosta kvalitetna i jaka ekipa,jaci od naseg narednog protivnika! igrat cemo u Zenici,gdje smo navikli pobjedjivati i uz dobar pristup i zalaganje i ozbiljan odnos prema igri rezultat ne bi trebao doci u pitanje,mada bice tesko u tom dvomecu....
Vršajević ja mislim i sad konta koju je on poziciju igrao večeras...
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
kakva je ovo provjera dragi safete? zasto smo zakazali ovaj test ako nismo zeljeli igrati? zao mi postog naroda koji je napunio kosevo a ima ih podosta koji sto dobro proputovali da vidi onu sprdanciju. zasto si susicu najavljivao prvi tim I pravu "kvalifikacijsku" utakmicu sa eventualno 2-3 izmjene? odmah na pocetku se vidjelo da ce ovo biti samo sprdancija od utakmice a poslije onih izmjena na startu drugog poluvremena ubili smo I ono malo utakmice sto je bilo. dobar test da vidimo kako bi to moglo hodat u brazilu da odigramo pravu prvenstvenu utakmicu da vidimo gdje smo sta smo a mi nismo vidjeli nista. nije bitan ni rezultat vec mi nismo nista isprobli. nema veze mi cemo razvalit slovacku I otic u brazil ali se ovo trebalo odigrat muski I zbog naseg "ranking" I zbog onog naroda sto je napunio kosevu..........palace dole za strucni stab I igrace.....nasikiro sam se
-
- Kontakt:
lose,totalno lose ljudi moji,trebalo nam je ovo da nas malo spusti na zemlju vise,i neka nam se ovo desilo sada,bolje sada vec protiv slovacke...ljudi su nas ubili na brzinu i to je istina,ubili su nas na snagu i to je tako..to je ono sto mi nemamo,,,pape pravi izmjenu na poluvremenu i ubacuje 5 novih igraca,hallloooooooooooooooooooooo pape,pa ni bolji treneri od tebe to ne rade...zadnja linija nije u stanju istrcati iz kontre u kontru i to je tako,to nam je mana i trebamo se pomiriti sa tim,,,
I na BHTu se vidjelo, ali režiser nije pokazivao taj ugao (kadar) usporeno, kada je skonto da je gol iz ofsajda. Komentator na BHTu očajan. Višća asistira Džeki za drugi gol, a komentator priča o vezi iz Wolfsburga.skyisthelimit je napisao/la:Vidim niko ne spominje da smo gol Ibisevica zabili nakon cistog ofsajda.. Ali jbg ko je god gledao BHT-u to nije mogao primjetiti

Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Vranjes moze igrat desnog beka, to je uvijek i igrao za mlade i cesto u Rusiji.Amar Dzeko je napisao/la:Sunjica nece biti ni potrebe zvati jer je upravo umjesto njega uskocio Bicakcic. Kad se Vranjes vrati, naravno.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
what the hell are you talking about?KenoRob je napisao/la:kakva je ovo provjera dragi safete? zasto smo zakazali ovaj test ako nismo zeljeli igrati? zao mi postog naroda koji je napunio kosevo a ima ih podosta koji sto dobro proputovali da vidi onu sprdanciju. zasto si susicu najavljivao prvi tim I pravu "kvalifikacijsku" utakmicu sa eventualno 2-3 izmjene? odmah na pocetku se vidjelo da ce ovo biti samo sprdancija od utakmice a poslije onih izmjena na startu drugog poluvremena ubili smo I ono malo utakmice sto je bilo. dobar test da vidimo kako bi to moglo hodat u brazilu da odigramo pravu prvenstvenu utakmicu da vidimo gdje smo sta smo a mi nismo vidjeli nista. nije bitan ni rezultat vec mi nismo nista isprobli. nema veze mi cemo razvalit slovacku I otic u brazil ali se ovo trebalo odigrat muski I zbog naseg "ranking" I zbog onog naroda sto je napunio kosevu..........palace dole za strucni stab I igrace.....nasikiro sam se
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
-
- Kontakt:
Ma znam, moze i Bicakcic, pokazao je i protiv Werdera a i nocas da ima sasvim dobar centarsut. Ali ipak oni su stoperi, ja govorim o prirodnom desnom beku, kojeg nema.Cartman je napisao/la:Vranjes moze igrat desnog beka, to je uvijek i igrao za mlade i cesto u Rusiji.Amar Dzeko je napisao/la:Sunjica nece biti ni potrebe zvati jer je upravo umjesto njega uskocio Bicakcic. Kad se Vranjes vrati, naravno.
Ronaldo - Isco - Bale
- maroonGiant
- Kontakt:
Njemu je i prirodna pozicija desni bek, mogao bi komotno tu uskociti u slucaju povrede Mujdze i koa rezerva, samo da ne gledamo svrskaCartman je napisao/la:Vranjes moze igrat desnog beka, to je uvijek i igrao za mlade i cesto u Rusiji.Amar Dzeko je napisao/la:Sunjica nece biti ni potrebe zvati jer je upravo umjesto njega uskocio Bicakcic. Kad se Vranjes vrati, naravno.

- Rockefeller
- Kontakt:
Evo objašnjenja:
http://sportsport.ba/bh_fudbal/susic-ov ... eme/111340" onclick="window.open(this.href);return false;
http://sportsport.ba/bh_fudbal/susic-ov ... eme/111340" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Kontakt:
SAFETE ODLAZI
Posto nikad nismo bili slabije plasirani ,nikad lošije igrali ,nemamo šansi za odlazak u brazil ja ne vidim sta mu drugo preostaje nego da podnese ostavku jos jednom SAFETE ODLAZI.kakav smo mi narod ne vidimo dalje od nosa.

Sasvim korektna i iskrena izjava. Važno je ne klonuti i spremno dočekati važne mečeve. Daj Bože da svi odigraju dobro u klubovima i ne dođu povrijeđeni na okupljanje za mjesec dana.Rockefeller je napisao/la:Evo objašnjenja:
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Jel tako sad su oni najgori na svijetu? Karine obicne? Hvala Bogu pa smo sad izgubili, a ne protiv Slovaka.
Neko gubio od Rijeke neko od Amerike, slicnih su kvaliteta te ekipe...
Neko gubio od Rijeke neko od Amerike, slicnih su kvaliteta te ekipe...
Celik!3,2,2.
Vršajević i Šunjić definitivno nisu kalibar za reprezentaciju, valjda je to večeras i budala skontala...
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
Mislim da Safet u njima jos uvijek vidi nekog potencijalaDooVe je napisao/la:Vršajević i Šunjić definitivno nisu kalibar za reprezentaciju, valjda je to večeras i budala skontala...

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.