Izet Hajrovic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Izet Hajrovic
Cccccc, sutliju spuc'o, kakav alkohol. To je sportas.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
- tyler durden
- Kontakt:
Murga je napisao/la:Cccccc, sutliju spuc'o, kakav alkohol. To je sportas.

A sta reptile ti znas koji drink je on pio ?

ahahahah ma ravno loli sve do mora 

Imaju li (skakavci) kakvih kup utakmica do okupljanja repke?
Posto ce ga cokoladni savez zasigurno odrati 3-4 tekme lige zbog glaviranja...
Mislim na formu i tako to...

Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
- Goalgetter
- Kontakt:
Neamju Kup utakmica.gringobih je napisao/la:Imaju li (skakavci) kakvih kup utakmica do okupljanja repke?
Nema tu vise nikakvog tempiranja forme, to je jos jedna utakmica za vikend, i to je to, u ponedjeljak je okupljanje repke, tako da se ovaj crveni nece odraziti na njegovu formu.
4 tekme dobio..... 

evo spominje ovdje monster, pa vjerovatno je pio " Monster " energy drinkhroni je napisao/la:ma lola nas,,udri Izi,pa kako godreptile je napisao/la:
Da ovom decku nije slava pukla u glavu... cuj full of that drink, now im driving. E moj sine.. isto ko da je jos uvijek tinejđer u pm.
Samo se djeca i levati kurce da voze auto pjani. Svasta.. zelim mu srecu al vec ima sansu da propadne ako ovako nastavi.![]()

a jest se malo poceo kurcit nakon onog gola, evo sad 4 utakmice suspenzije pa ce se vratit na zemlju
I Izet dobio "standard issue" Muhamed Ali majcu.

Ovo mora biti neka fora medju reprezentativcima.

evo i kod njega Gucci torbica k'o u Penalda i Bejla, eba li ih p*ederl*k, ali ajd sve dok zabija dobar jeDado je napisao/la:I Izet dobio "standard issue" Muhamed Ali majcu.
ja bih prije rekao ,da smo mi njega poceli tek pratiti poslije golaMrShadow je napisao/la:evo spominje ovdje monster, pa vjerovatno je pio " Monster " energy drinkhroni je napisao/la:ma lola nas,,udri Izi,pa kako godreptile je napisao/la:
Da ovom decku nije slava pukla u glavu... cuj full of that drink, now im driving. E moj sine.. isto ko da je jos uvijek tinejđer u pm.
Samo se djeca i levati kurce da voze auto pjani. Svasta.. zelim mu srecu al vec ima sansu da propadne ako ovako nastavi.![]()
,
a jest se malo poceo kurcit nakon onog gola, evo sad 4 utakmice suspenzije pa ce se vratit na zemlju

I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Ja ga nikako nisam vidio na utakmici sa litvanijom ni poslije kad su slavili igrači , nezz jel do mene
Crawling back to you.
imaju slike kako slavi sa ibragom i dzeksonomharism je napisao/la:Ja ga nikako nisam vidio na utakmici sa litvanijom ni poslije kad su slavili igrači , nezz jel do mene
- tyler durden
- Kontakt:
Pa sto ne bi slavio jbt.harism je napisao/la:Ja ga nikako nisam vidio na utakmici sa litvanijom ni poslije kad su slavili igrači , nezz jel do mene
- sagitarius
- Kontakt:
harism je napisao/la:Ja ga nikako nisam vidio na utakmici sa litvanijom ni poslije kad su slavili igrači , nezz jel do mene
Do tebe je.Al ne moze se ni on stavljati u prvi red kad je ionak tek dosao u repku, ja Kvrzica nisam vidio

..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
bio je u jednom momentu na onom balkonu skroz desno do Dzekinog oca..Ali SUsic me nanerviro ima 2 izmjene umjesto da ubaci da uzme na vremenu oni lopte ubacuju u terensagitarius je napisao/la:harism je napisao/la:Ja ga nikako nisam vidio na utakmici sa litvanijom ni poslije kad su slavili igrači , nezz jel do mene
Do tebe je.Al ne moze se ni on stavljati u prvi red kad je ionak tek dosao u repku, ja Kvrzica nisam vidio
- fudbalerXL
- Kontakt:
Nebi ni to puno pomoglo. Ioanko bi sudija produžio za svaku izmjenu. A Hajrovic koliko god dobar bio, on je wild card. Nikad neznas sta bi napravio za tih par minuta. Koliko god on bio odličan ofanzivno, pitanje kakav je defanzivno. Što se toga tiče, bravo Pape !!zgembo89 je napisao/la:bio je u jednom momentu na onom balkonu skroz desno do Dzekinog oca..Ali SUsic me nanerviro ima 2 izmjene umjesto da ubaci da uzme na vremenu oni lopte ubacuju u terensagitarius je napisao/la:harism je napisao/la:Ja ga nikako nisam vidio na utakmici sa litvanijom ni poslije kad su slavili igrači , nezz jel do mene
Vidis ti nas Bosanaca kako smo brzo zaboravili jednog od najzasluznijih... 

Safet Susic=Propast BiH fudbala...
“Volio bih da Švedska izbaci Portugalce i ode na SP. Zašto? Draži mi je Ibrahimović od Ronalda, a Portugal nas je već dva puta izbacivao u baražu i vrijeme je da sad njih neko izbaci. Toliko puta smo patili zbog njih i neka sada Ronaldo gleda mene na Tv-u, kao što sam ja gledao njega”, kaže uz osmijeh Izet Hajrović za Oslobođenje
Semper Fidelis
Vratio je se posle crvenog ne znam je li igrao za GC
Tek mu je danas utakmica
Trenutno korisnika/ca: 231983, Beduin, CAGarfia, GG3, invincible1921, zastitaIdentiteta i 61 gost.