Ma u pravu si stari mozda i najzagrizeniji navijaci naseg kluba trebaju dignuti ruke od papaka.A kad ponovo stvari dodju na svoje mjesto onda opet svim srcem krenuti na Pirotu...Pitanje @Devila je logika ali si mu odlicno objasnio o cemu se radi.I opet su papci napravili par stotina mjesta manje ,kontaju da ce to proci neprimjeceno i od saveza i raje,ali ja evo ovom prilikom ako iko cita pozivam da se izbroje mjesta na Piroti i da se iako ja volim klub svim srcem molim da se ne dozvoli na proljece igranje klubu ako na stadionu ne bude predvidjenih 3000 mjesta.Nek naprave i treci dio istoka i nek igraju a ne da pare zavrse u njihovom djepovima...trle501 je napisao/la:Pa s obzirom da je NS kao obavezu nalozio da se mora napraviti taj dio tribine inace se utakmice nece moci igrati na Piroti onda je logicno da su se skontali i samo Bog dragi zna iz kojih izvora isfinansirali gradnju pomenute tribine da bi onda mogli nastaviti po starom (da ne upotrebljavam teze rijeci)Devil je napisao/la:Al' nesta mi onda nije jasno,ako ta uprava toliko krade i sve,zasto je onda stadion pravljen,logicno bi bilo i da su to uzeli sebi ?![]()
LOGIKA SINE CISTA LOGIKA
A NK TRAVNIK PREMIJERLIGAS - KAD JE TO BILO
Nostra brate trebali smo se i ja i ti i nama jos par slicnih davno pomiriti sa cinjenicom kakva je situacija u klubu i oko kluba
Vjerovatno bi nam bilo lakse a i problemi bi se mozda prije rijesili
Ovako nema vise
I NADA JE UMRLA
I da pitaju Sarajku gdje su pare za obecani semafor ...
KAO PODRSKU NAVIJACA TRAVNIKA I SVIH KOJI VOLE OVAJ KLUB NAPORIMA DA OPSTANEMO POZIVAM SVE DA VISE NE PISU NISTA NA TEMI NK TRAVNIK I NE DOLAZE NA UTAKMICE DOK SE KOMPLETNO LOPOVSKO RUKOVODSTVO I STRUCNI STAB NE SMJENI I NE DOVEDU LJUDI KOJI TO ZASLUZUJU ,BIVSI IGRACI I PRIJATELJI KLUBA KOJI ZBOG LOPOVLUKA SADASNJE VLASTI VEC GODINAMA NE DOLAZE NA PIROTU...
S nadom da ce se u Travniku ponovo igrati nogomet svima pozdrav do daljnjeg....