Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
hoshafka je napisao/la:Ovi tiketi mi samo ubiju volju za klađenjem, ne mogu da pogodim kvotu 1,50 a čovjek na markicu dobije 4 000.
Molim da se ne postavljaju više ovakvi tiketi
bravo miky,razradi nam sta za sutramiky_hz je napisao/la:
Upravo, dajte šta sirotinjiBelieve je napisao/la:@tepsija
@miky-hz
@gunner
Kad vas već tako lijepo ide,bilo bi fino da postavite poneki tiket na temu da se i mi obogatimo.
Ne želim da prozivam ni malo, al pokaži ti meni sad tiket kad je isplaćen, mogu se i ja ovako šprdati na Premieru i stavljati slike tiketa koji nisu uplaćeni ustvari. Nadam se da griješim i da si stvarno prošao ovo, u tom slučaju svaka čast, al dok ja sliku ne vidim ništa od tog.ado899 je napisao/la:
Na jednom jos cekam Ferrer da bude 2:1 ili 1:2 rezultat a na trecem me zezne glupi Leverkusen
Ko vjeruje vjeruje ko ne apsolutno me ne interesuje tvoj problemCOYG je napisao/la:Ne želim da prozivam ni malo, al pokaži ti meni sad tiket kad je isplaćen, mogu se i ja ovako šprdati na Premieru i stavljati slike tiketa koji nisu uplaćeni ustvari. Nadam se da griješim i da si stvarno prošao ovo, u tom slučaju svaka čast, al dok ja sliku ne vidim ništa od tog.ado899 je napisao/la:
Na jednom jos cekam Ferrer da bude 2:1 ili 1:2 rezultat a na trecem me zezne glupi Leverkusen
Kod: Označi sve
Bursaspor - Fenerbahce-sljedeći gol (1:2) (02.11. 19:40)
1
6,00
TEČAJ: 6,0000
DOBITAK: 114,30kn
ULOG: 20,00kn ( 19,05kn + 0,95kn ( 5% MT ))
Kod: Označi sve
Bursaspor - Fenerbahce-regularno vrijeme (02.11. 17:47)
2
6,25
TEČAJ: 6,2500
DOBITAK: 119,06kn
ULOG: 20,00kn ( 19,05kn + 0,95kn ( 5% MT ))
Haha, tako sam i mislio.ado899 je napisao/la:Ko vjeruje vjeruje ko ne apsolutno me ne interesuje tvoj problemCOYG je napisao/la:Ne želim da prozivam ni malo, al pokaži ti meni sad tiket kad je isplaćen, mogu se i ja ovako šprdati na Premieru i stavljati slike tiketa koji nisu uplaćeni ustvari. Nadam se da griješim i da si stvarno prošao ovo, u tom slučaju svaka čast, al dok ja sliku ne vidim ništa od tog.ado899 je napisao/la:
Na jednom jos cekam Ferrer da bude 2:1 ili 1:2 rezultat a na trecem me zezne glupi Leverkusenod sada ne odgovoram na provokacije by
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.