Sta se imas grbit pred laptopomfera je napisao/la:ma jok skontace oni nekako da svog nekog pulena ubace tu kao i obicno. evo recimo macdonald pa nevjerovatno je koliko njega ufc gura i pokusava pretvoriti u prvaka. eno weidman pobjedio silvu jednom jer se ovaj glupirao al hajd to je i ok al drugi put jer je silva slomio nogu i daju mu nagradu za borca godine...rawcold je napisao/la:Robbie Lawler, fighter of the year.
i Ceronne
dobar event sinoc mada sam zaspao pred glavnu borbu nazalost pa sam je tek danas pregledao.

Rory "The Bory"? Vidio sam u onim Embedded TV serijama dok prica kako priprema zdrav dorucak, fakat mozes misliti kakve dosadne scene su izbrisane u editingu. Nije mu islo u prilog sto je pored bio Hoodley koji je ispao kao gazda i familijarni covjek, govori da ce mu djeca napraviti scenu i plakati cijelo vrijeme kad ode na aerodrom. Onda prebace na Rorya i znas da koriste svaku mogucu snimku, gdje se nasmijesi isprica vic ili pokupi torbe haha samo da sklope 30 sekundi na kojima izgleda kao ljudsko bice.
Eeeeewwwww ne moras spominjati za nogu. Cudi me da niko ne komentira kako je moguce postati borac godine samo zbog 13 minuta borbe. Al onda je opet jasno da su izgubili dva najveca sampiona, pa nove moraju promovisati na sve moguce nacine. Mislim da nece biti dvojbe oko Lawlera, on je se borio protiv boljih protivnika nego Cerrone. Ta nagrada ionako ne znaci puno, neka pobjedi Hendricksa.