Pregovori Edina Džeke i Volfsburga o produženju ugovora privremeno su obustavljeni, rekao nam je jučer menadžer našeg napadača Irfan Redžepagić. Razlog tome je posjeta Sarajevu čelnih ljudi Milana Adrijana Galijanija (Galliani) i Arijeda Braide te njihova zainteresiranost za bh. dijamanta.amerosm je napisao/la:@ defender
stavi neki link koji je ozbiljan. Tome Goal.com vjeruju samo oni koji nisu upuceni u fudbal. Redzepagic danas kaze u Avazu da je sve dogovreno i ceka se odgovor Wolfsburga, Gazzettta koja vazi za jedne glavne novine isto kaze da se ceka odgovor Wolfsburga i sada ti vadis Gaol.com koji je na TM.de nedavno zabranjen da se uzima kao izvor, jer su toliko sirili dezinformacija.
- Trebao sam u ponedjeljak biti u Volfsburgu na sastanku s čelnim ljudima tog kluba, ali se situacija u potpunosti promijenila nakon što je Milan pokazao ovakav interes za Džeku. Zbog toga je sastanak i otkazan. Sada je sve do dva kluba, da li će se dogovoriti ili ne - kaže Redžepagić.
Prema njegovim informacijama, Milan je već zatražio pregovore s Volfsburgom u vezi s Džekinim transferom.
- Sutra (utorak) je sastanak direktora Volfsburga, na kojem će odlučiti šta će učiniti. Mi čekamo razvoj situacije - dodaje naš sagovornik.
Prema njegovim riječima, pregovori s ostalim zainteresiranim, među kojima su Čelzi, Arsenal, Inter, Lion i Mančester siti, također su na čekanju. Da li to znači da je Milan najoptimalnija opcija?
- Da, Milan je najizglednija opcija - Redžepagićev je odgovor.
http://www.****/sport/fudbal/e ... izi-milanu

ja sam samo stavio link koji je izaso prije par minuta na goal.com, cisto ne vjerujem u nista od toga ( da vjerujem u ovo preveo bi tekst svi procitaju)