FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

johnnyHZ
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la johnnyHZ » 04 mar 2010, 20:54

pa i sarajevo je zbog ISTOG saveza pauziralo jednu sezonu u evropi koliko se sjecam :) ;)
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 04 mar 2010, 20:58

Najvjerovatnije će se morati ponovo odigrati utakmica Sloboda-Sarajevo.

toliko od mene, vjerovali ili ne, boli me briga. ;)
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 04 mar 2010, 21:01

AYAN je napisao/la:Najvjerovatnije će se morati ponovo odigrati utakmica Sloboda-Sarajevo.

Ponovo! :o :o :o
Mozda i najbolje rjesenje, ali bice protesta sa obje strane. :D
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

roki...
Kontakt:

Post Postao/la roki... » 04 mar 2010, 21:03

AYAN je napisao/la:Najvjerovatnije će se morati ponovo odigrati utakmica Sloboda-Sarajevo.

Mislim da su sanse za ovo minimalne. ;)

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 04 mar 2010, 21:04

omerbavarac je napisao/la:

Ponovo! :o :o :o
Mozda i najbolje rjesenje, ali bice protesta sa obje strane. :D
ma pusti ove mahalske...utakmica je ZAVRSENA...pitanje nje kome idu tri boda...jel ti mislis da bi policija opet htjela da ganja nase i njihove navijace....i ostale zajebancije????
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 04 mar 2010, 21:10

johnnyHZ je napisao/la:pa i sarajevo je zbog ISTOG saveza pauziralo jednu sezonu u evropi koliko se sjecam :) ;)
znam.i jel to znaci..crkla moja krava,nek crkne i komsijina :roll: ...bosanski mentalitet :(
za vas neznam dal ste sta dobili neki papir zasto ste suspendovani ali nas vrh ironije je da su nam ljudi hladno poslali papir da je doslo do greske :shock: ...
a u svakom slucaju mislim da cemo mi bit donji..i ako dodze do ponavljanja utakmice moracemo ponovo trazit ta 3 boda nicim izazvani dok sarajevo nema sta da izgubi
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 04 mar 2010, 21:30

slani grad je napisao/la:
johnnyHZ je napisao/la:pa i sarajevo je zbog ISTOG saveza pauziralo jednu sezonu u evropi koliko se sjecam :) ;)
znam.i jel to znaci..crkla moja krava,nek crkne i komsijina :roll: ...bosanski mentalitet :(
za vas neznam dal ste sta dobili neki papir zasto ste suspendovani ali nas vrh ironije je da su nam ljudi hladno poslali papir da je doslo do greske :shock: ...
a u svakom slucaju mislim da cemo mi bit donji..i ako dodze do ponavljanja utakmice moracemo ponovo trazit ta 3 boda nicim izazvani dok sarajevo nema sta da izgubi
ja nisam mislio nista lose reci sa ovim...ja bi volio da ispadnu ovi NACIONALISTICKI OBOJENI klubovi...sloboda mi je medju zadnjima na spisku ;)
a rekao sam to jer se vamo prica...presuda slobodi jer se gotivi saraevo....gotivi al u K****
ostali bez evrope...sudjenje na 90% gostovanja KRIMINAL...itd itd.....dakle..ja bih najvise volio kada bi svima posteno bilo...al jbg....hocu samo da kazem da savez jee klubove sa tradicijomkako hoce jer nacionalisti najbolje prolaze ;)

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 04 mar 2010, 21:52

johnnyHZ je napisao/la:
ja nisam mislio nista lose reci sa ovim...ja bi volio da ispadnu ovi NACIONALISTICKI OBOJENI klubovi...sloboda mi je medju zadnjima na spisku ;)
a rekao sam to jer se vamo prica...presuda slobodi jer se gotivi saraevo....gotivi al u K****
ostali bez evrope...sudjenje na 90% gostovanja KRIMINAL...itd itd.....dakle..ja bih najvise volio kada bi svima posteno bilo...al jbg....hocu samo da kazem da savez jee klubove sa tradicijomkako hoce jer nacionalisti najbolje prolaze ;)
taj rad :(

Nantess
Kontakt:

Post Postao/la Nantess » 04 mar 2010, 22:07

@slani grad

citajuci ove sve postove unazad nekoliko stranica, reci cu samo par cinjenica,
- ni mi kao ni vi nemamo nikakvu zastitu u savezu (nazalost al tako je), a znamo ko ima
- dokaza za to je milion, da ih ne nabrajam, svi vec znaju
- kao sto neko rece, za mene, mi smo zijanili posteno od vas (na stranu sad ono oko navijaca),
- al pravila su pravila, ni Handzic nas nije mogao igrati u TZ radi certifikata, i Maksumic radi kartona, sta smo
trebali ubacit ih onda da igraju, vi se zalite i ja bi vam halalio bodove odmah, a upravu bi kleo do sudnjeg dana, jer su oni krivi jedino, tako i vi trebate, pusti sad oko licence, to je druga stvar ima i saveza tu malo, al ovo sad je bas do uprave ako se dokaze
- i na kraju ono najvaznije, ako ti mislis i svi stanovnici Tz da mi vise volimo gledati u evropi listicu i slaviju, onda generalno niste normalni svi :roll:

toliko od mene i zelim vam pobjedu nad laktasima, mada ce .ebeno biti....
pozz
.... ljubav za tebe mjere nema .... MCMXLVI ....

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 04 mar 2010, 22:59

Salu na stranu i sada malo ozbilje , ako je ovaj mamlaz igrao sa tri zuta Sarajevo zasluzuje 3 boda jer takav je pravilnik jbga sta se moze ... sranja se dogadaju :D i neka Sarajevo bude prvak i to ne samo ove godine :)
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

samo rajvosa
Kontakt:

Post Postao/la samo rajvosa » 04 mar 2010, 23:13

Koga policija da ganja,ako bude neutralan teren,sve se bojim da ce nas fukare lincovati haha

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 04 mar 2010, 23:15

Umijesto sto se mi svadjamo i stvaramo sve vecu netrpeljivost, bolje da smo savezu jbmt pa stvorilili posteno i kvalitetno takmicenje!
Mi se prepucavamo tucemo po tribinama i "livadama", a oni majku im j.... uzimaju pare i zajebbaju se na racun nas glupana.
Najbolji sudija nam prima mito i to na euro tekmama.
Ljudi ovo mora prestati!
Kosevo, Tusanj, Grbavica, Bilino polje i ostali treba da gledaju dobar fudbal-nogomet, a ovog sranja je dosta.
U ovom trenutku navijaci su samo stoka ko i svi gradjani BiH. Oni su tu da ih se samo muze!
Zato dosta zajebancija iz NS BiH!
Kako ovi nacionalisti zavadjaju narode tako i ovi iz NS BiH zavadjaju klubove! Dok se mi svadjamo oni kradu, a mi od bijede dajemo za ulaznicu za utakmicu voljenog kluba!
Umijesto da se okrecemo svi protiv svih, bolje bi bilo da se okrenemo svi za boli nogomet u BiH i protiv kriminalnog saveza!
Kako smo glupi i kako nasjedamo!
Zato bi bilo najbolje da se svi ujedinimo za bolje sutra klupskog nogometa u BiH!
Dosta je sranja i saniteta na stadionima BiH.
Mislim da navijacke skupine imaju snage da to izbore! Zato jos jednom prestanimo sa glupostima! :idea:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Napoli
Kontakt:

Post Postao/la Napoli » 04 mar 2010, 23:20

Probisvjet je napisao/la:Umijesto sto se mi svadjamo i stvaramo sve vecu netrpeljivost, bolje da smo savezu jbmt pa stvorilili posteno i kvalitetno takmicenje!
Mi se prepucavamo tucemo po tribinama i "livadama", a oni majku im j.... uzimaju pare i zajebbaju se na racun nas glupana.
Najbolji sudija nam prima mito i to na euro tekmama.
Ljudi ovo mora prestati!
Kosevo, Tusanj, Grbavica, Bilino polje i ostali treba da gledaju dobar fudbal-nogomet, a ovog sranja je dosta.
U ovom trenutku navijaci su samo stoka ko i svi gradjani BiH. Oni su tu da ih se samo muze!
Zato dosta zajebancija iz NS BiH!
Kako ovi nacionalisti zavadjaju narode tako i ovi iz NS BiH zavadjaju klubove! Dok se mi svadjamo oni kradu, a mi od bijede dajemo za ulaznicu za utakmicu voljenog kluba!
Umijesto da se okrecemo svi protiv svih, bolje bi bilo da se okrenemo svi za boli nogomet u BiH i protiv kriminalnog saveza!
Kako smo glupi i kako nasjedamo!
Zato bi bilo najbolje da se svi ujedinimo za bolje sutra klupskog nogometa u BiH!
Dosta je sranja i saniteta na stadionima BiH.
Mislim da navijacke skupine imaju snage da to izbore! Zato jos jednom prestanimo sa glupostima! :idea:
Eh niko ne bi bio sretniji od mene...ali sve je lijepo,fino,krasno dok se ne radi o "mom" klubu.Svi smo protiv korupcije,potplaćivanja,malvrezacija a kada se o nama radi druga prica.Svi trebamo krenuti od sebe pa onda traziti od drugog da bude tolerantan i ispravan
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 05 mar 2010, 09:40

Evo kakva su pravila saveza prilikom transfera igraca iz kluba u klub

5 Ispisnica
?lan 20
Za prelazak igra?a u drugi klub, pored ostalog što je predvi?eno ovim
Pravilnikom, potrebna je ispisnica.
Ispisnicu daje klub igra?u, a sadrži slijede?e podatke:... Više
a) porodi?no i ro?eno ime igra?a i ro?eno ime oca;
b) datum i mjesto ro?enja;
c) jedinstven mati?ni broj;
d) datum posljednje izvršene registracije i pravo nastupa;
e) ime kluba iz kojeg je došao i dosadašnji status;
f) eventualna kazna ili suspenzija od strane nogometnog/fudbalskog
organa i vrijeme njihovog trajanja;
g) datum raskida ugovora;
h) broj javnih opomena registriranih u zapisnicima prvenstvenih i kup
utakmica u toku takmi?arske godine - sezone u kojoj se izdaje ispisnica;
i) i eventualno druge primjedbe, ako je klub evidentirao;
U ispisnici se obavezno navodi napomen da li klub traži naknadu za
treniranje igra?a

Evo sta pise u savezovom pravilniku o registarciji, statusu i transferu igraca.

ja kako kontam ovo pod F i H se odnosi na Gavarica

Kako nasi isticu, a to je da Garvir u svojoj ispisnici nema to navedeno i vjerovatno ona uprava Olimpika kojom upravljaju bivsi pitari nisu iz nekih svojih razloga izdali u ispisnici Gavricu.Oni su sigurno i nakon utkamice obavjestili upravu Sarajeva o tome.Sad sta ce nakon svega biti cekat cemo subotu. :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

korisnik
Kontakt:

Post Postao/la korisnik » 05 mar 2010, 09:46

jest ali to se odnosi na prelaz iz kluba u klub....on je prvo dobio papire kao slobodan igrac, to sto se odlucio za slobodu njegova stvar

neka_nam_zavide
Kontakt:

Post Postao/la neka_nam_zavide » 05 mar 2010, 09:52

SaltCityAttack je napisao/la:Evo kakva su pravila saveza prilikom transfera igraca iz kluba u klub

5 Ispisnica
?lan 20
treniranje igra?a

Kako nasi isticu, a to je da Garvir u svojoj ispisnici nema to navedeno i vjerovatno ona uprava Olimpika kojom upravljaju bivsi pitari nisu iz nekih svojih razloga izdali u ispisnici Gavricu.Oni su sigurno i nakon utkamice obavjestili upravu Sarajeva o tome.Sad sta ce nakon svega biti cekat cemo subotu. :)
A sad nadji u istom tom pravilnikuu clan gdje pise da je klub duzan da provjeri u N/FS svakog novog igraca

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 05 mar 2010, 09:59

korisnik je napisao/la:jest ali to se odnosi na prelaz iz kluba u klub....on je prvo dobio papire kao slobodan igrac, to sto se odlucio za slobodu njegova stvar
pa zar mu kao slobodnom igracu nije niko duzan popunit papire u klubu kojeg napusta..mislim..nece 20 godina bit slobodan igrac....zna se da i ako je slobodan igrac uglavnom zavrsi u nekom klubu u skorije vrijeme...zato te i pitam je ti ZNAS da mu nisu bili duzni popunit ove rubrike ili PREDPOSTAVLJAS...

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 05 mar 2010, 10:01

neka_nam_zavide je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:Evo kakva su pravila saveza prilikom transfera igraca iz kluba u klub

5 Ispisnica
?lan 20
treniranje igra?a

A sad nadji u istom tom pravilnikuu clan gdje pise da je klub duzan da provjeri u N/FS svakog novog igraca
pa i rekli su na presssici da su provjerili u biltenu koji izdaje FS a da su ih i kontaktirali

korisnik
Kontakt:

Post Postao/la korisnik » 05 mar 2010, 10:02

korisnik je napisao/la:jest ali to se odnosi na prelaz iz kluba u klub....on je prvo dobio papire kao slobodan igrac, to sto se odlucio za slobodu njegova stvar
pa zar mu kao slobodnom igracu nije niko duzan popunit papire u klubu kojeg napusta..mislim..nece 20 godina bit slobodan igrac....zna se da i ako je slobodan igrac uglavnom zavrsi u nekom klubu u skorije vrijeme...zato te i pitam je ti ZNAS da mu nisu bili duzni popunit ove rubrike ili PREDPOSTAVLJAS...
vidim da je za prelaz iz kluba u klub,bivsi klub duzan to uciniti, barem tako pise u tom clanu (znaci to je za transfer)! Pokusajte naci sta se desava kad igrac postane slobodan igrac

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 05 mar 2010, 10:05

korisnik je napisao/la:
vidim da je za prelaz iz kluba u klub,bivsi klub duzan to uciniti, barem tako pise u tom clanu (znaci to je za transfer)! Pokusajte naci sta se desava kad igrac postane slobodan igrac
ok..mislio sam da si siguran pa sam zato pitao..jer je izaslo na nekom TZ portalu da u BILO KOJEM SLUCAJU klub koji izdaje ispisnicu mora navesti u svakom slucaju i ovo vezano za kartone

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: antisisoja1919 i 11 gostiju.