Ne znam baš za sreću. Stoji da smo odigrali ispod svakog nivoa, ali i kao takvi da smo imali više sreće riješili bi Gruziju brzo - stativa Modrića, stativa Mandže, greda Eduarda, zicer Kalinića, stativa Srne...Tritolone je napisao/la:Sramotna igra...triba mjenjat dosta toga cim prije zato sta sljedeci put necemo imat ovoliko srece.
Bilić mi je drag, ali izgubio je autoritet očigledno. Ja ne znam koja je njegova taktika bila sinoć ali ono u 1. poluvremenu je vrijedno zaborava.majestic24 je napisao/la:Nemojte biti budale i govoriti da treba mijenjati Bilica. Pa svaki igrac bi poginuo za njega.
Problem Hrvatske repke je smjena generacija. Otisao im je Niko Kovac i jednostavno u sredini fali jedan takav igrac. Imati ce Hrvati problema al ce na kraju biti prvi u skupini.
Golmani,Runje i Pletikosa nisu vise sto su bili . Treba tu nove snage dovesti a jedan od njih je Subasic. Takodjer ,ni stoperske pozicije nisu sjajne. Hrvatska se pati u ovim kvalifikacijama al yebati ga...opet su prvi na tabeli
Jacky znaš li zašzo se zaobilazi Krešić iz Paoka, mislim da je trenutno naš najbolji golman, o utakmici puno smo bolji i bila bi tragedija izgubiti od ekipe koja je jednom opucala po golu.jacky09 je napisao/la:Bilić mi je drag, ali izgubio je autoritet očigledno. Ja ne znam koja je njegova taktika bila sinoć ali ono u 1. poluvremenu je vrijedno zaborava.majestic24 je napisao/la:Nemojte biti budale i govoriti da treba mijenjati Bilica. Pa svaki igrac bi poginuo za njega.
Problem Hrvatske repke je smjena generacija. Otisao im je Niko Kovac i jednostavno u sredini fali jedan takav igrac. Imati ce Hrvati problema al ce na kraju biti prvi u skupini.
Golmani,Runje i Pletikosa nisu vise sto su bili . Treba tu nove snage dovesti a jedan od njih je Subasic. Takodjer ,ni stoperske pozicije nisu sjajne. Hrvatska se pati u ovim kvalifikacijama al yebati ga...opet su prvi na tabeli
Naravno da Niko fali, igrač koji je sa 37 godina vodio reprezentaciju, igrač koji je bio gazda i jednostavno kraj njega nitko nije imao muda šetati po terenu.
Ma kakav crni Subašić, rupa da ne može veća. Pletikosa treba naći klub gdje će braniti, izgubio je jednu godinu u Tottenhamu bezveze. Runje također ovo ljeto mjenja klub. Ako ćemo o nasljednicima onda je tu prije svega Kelava koji je Buffon za Subašića. A tu je i mladi Delač, samo vidjet ćemo gdje će na posudbu iz Chelseija ove godine.
Zato jer ne brani ni u PAOK-u. Daleko je on od našeg najboljeg golmana.M. Scofield je napisao/la: Jacky znaš li zašzo se zaobilazi Krešić iz Paoka, mislim da je trenutno naš najbolji golman, o utakmici puno smo bolji i bila bi tragedija izgubiti od ekipe koja je jednom opucala po golu.
Ne znam o kakvoj atmosferi pričaš. Osim nekoliko puta "Za dom spremni" gledatelji se nisu ni čuli. Atmosfera nikad gora.ŠB.TRN je napisao/la:Vratara treba mjenjati,al i jos nekoliko igrača.Trener je siguran sve dok pobjeđuje.Kad im je stadion poceo skandirati igrajte pič kice počeli su i igrati.Atmosfera odavno nije bila bolja,barem po meni,a i skinuli smo to prokletstvo.Nadam se da ce se i ostale igrati u Splitu,jer je naroda iz Hercegovine bilo,Boga pitaj koliko,stvarno me iznenadilo,mislim nikad vise Hercegovaca i Bosanaca,al sta ce tek biti protiv Izraela!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.