Rukometna reprezentacija BiH

Moderator/ica: Pasha

Da li ste zadovoljni izborom Ivice Obrvana za novog selektora?

Super zadovoljan
46
23%
Zadovoljan
76
39%
Nemam stav
33
17%
Nezadovoljan
14
7%
Katastrofa
27
14%

Ukupno glasova: 196

0oo0
Kontakt:

Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post Postao/la 0oo0 » 17 jun 2012, 15:33

<3 LiMes <3 je napisao/la:Sarajevo je zasluzilo da izgubi sve reprezentativne selekcije. Moje misljenje je da ovo trebalo biti u Gorazdu, i taj grad treba razmisljati o igradnji neke malo modernije i bolje dvorane. Publika je kljucna, a danas nam ona nije bila 7 igrac, kao nikada do sada u Sarajevo. Red je vise da se ovaj grad izuzme iz svega. SRAMOTA!!!
Zar misliš da ne bi bila puna dvorana da su u Njemačkoj odigrali kako se očekuje od jednih reprezentativaca. Ova utakmica da se igrala bilo gdje ne bi bilo ništa više navijača jer su igrači prikazanim u Njemačkoj tako "zaslužili". Ovom utakmicom su popravili situaciju ali džaba sad to ništa ne vrijedi kad Njemačka ide.
🔵⚪

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 17 jun 2012, 15:33

Sta je ono onaj komentator rekao pa se izvinjava..jel ono nesto ospovo u euforiji :D
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 17 jun 2012, 15:38

Samo Zenica, Tuzla, Goražde, Cazin i sl.

Pa i Visoko što da ne .... Kakvo ba Sarajevo. Jeste da sam mišljenja da nigdje dvorana ne bi bila puna zbog prvog rezultata, ali od sad pa na dalje treba da se izbjegava glavni grad.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

adisice
Kontakt:

Post Postao/la adisice » 17 jun 2012, 15:38

Zenica??? bilo bi lijepo vidjeti punu arenu 8-)
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA

hattab
Kontakt:

Post Postao/la hattab » 17 jun 2012, 15:40

treba na ilidzi igrati, kazu ima lijepa dvoranica

sef_mafije
Kontakt:

Post Postao/la sef_mafije » 17 jun 2012, 15:41

dobro smo odigrali, da smo ovako igrali tamo prosli bi 100%
FK Buducnost - Ljumani - Banovici.net
Eno dole u kuglani, moji drugovi, vino piju i pjevaju mene cekaju...

drina1992

Post Postao/la drina1992 » 17 jun 2012, 15:43

Sramota! Jos je bio ulaz besplatan...!!! a ni 1700 duse nasli se u Zetri... :? e moj Sarajevo.... :roll:

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 17 jun 2012, 15:44

Ništa Sarajevo, još kad čujem da će tamo igrati i košarkaška repka.. Koliko je bolja atmosfera u zenici, to nije normalno.

Rukomet do smrti
Kontakt:

Post Postao/la Rukomet do smrti » 17 jun 2012, 15:44

L'Avvocato je napisao/la:Samo Zenica, Tuzla, Goražde, Cazin i sl.

Pa i Visoko što da ne .... Kakvo ba Sarajevo. Jeste da sam mišljenja da nigdje dvorana ne bi bila puna zbog prvog rezultata, ali od sad pa na dalje treba da se izbjegava glavni grad.
Zenica ne treba nikakav rukometni grad, vidjelo se na par utakmica, u Sarajevu je rukomet par godina kao bio "furka"
pa se tad punilo 7, 8 hiljada u Skenderiji kako vidim ljudi više nemaju nekog zanimanja, Tuzli treba dati priliku ima jednu od većih dvorana u Bosni a nemaju često utakmice reprezentacija tu, a po mom mišljenju u Visokom i Goraždu cijene rukomet iako imaju manje dvorane.
"Rukomet je danas najatraktivniji sport s loptom. Smatram ga perjanicom loptačkih sportova."

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 17 jun 2012, 15:45

Oprobani recept protiv Njemaca je prošao opet, naš selektor je u Stutgartu izmišljao neku toplu vodu :x :x

Ovo je rezultat koji će imati veliki odjek u svijetu rukometa sigurno, nadam se da će ovi naši mlađi igrači (Vražalić,Malinović) preći u neki jači evropski klub i eto.
Pričao sam ja od samog početka da je Njemačka za svoj renome, trenutno ispod prosječna reprezentacija ali :roll:
:roll: I da sa pravim pristupom u odbrani i napadu imamo se čemu nadati, ali naši igrači izgleda nisu mislili tako :x
Tamo smo morali odigrati čvrsto pozadi i svesti Njemce na mali broj golova, ali sad je kasno nešto pričati :x :x
Danas sam očekivao pobjedu od nekih 3-4 razlike, jer sam znao da će se opustiti Njemaci kao lahko ćemo nabili smo ih tamo 12 razlike :roll: , u našima je proradio inat , Njemci popustali, dobro suđenje i sve nam se poklopilo ali opet nam se nije dalo :x :x
Ja ne vjerujem da će ova utakmica promjeniti u odnosu igrača prema reprezentaciji oni su danas samo željeli dokazati da znaju jer su ih svi podcjenili, od sljedećih kvalifikacija opet ista priča će biti nažalost :x :x
Crna Gora nije ništa jača, a izbacila je čak i jačeg protivnika od našeg :roll: :roll: , sve sa pravim pristupom.
Mi od ove utakmice nemamo ništa(eventualno koji transfer igrača), što reče Prce za neki uspjeh trebaju se odigrati 3-4 ovakve utakmice.
Ako ćemo protiv Srbije odigrati ovakvu utakmicu(znam da hoćemo), ne smijemo kiksati onda protiv Austrije a sve su prilike da će nešto takvo se desiti i opet ista priča, malo nam je falilo :roll: :roll:
Utakmica se igra 60 minuta, ne 40 kao što mi igramo :x :x :x
L'Avvocato je napisao/la:Jeste da sam mišljenja da nigdje dvorana ne bi bila puna zbog
Ja bi smio garantovati životom da bi u Goraždu dvorana bila puna i da je 10 maraka ulaz bio :roll: :roll:

Edin TM87 je napisao/la:Gorazde za glavni grad!
SRAMI SE GLAVNI GRADE!!!! :mrgreen:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 17 jun 2012, 15:46

legenda reala je napisao/la: SRAMI SE GLAVNI GRADE!!!! :mrgreen:
Evo svi se zacrvenili :lol:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 17 jun 2012, 15:55

Jos im krivo sto nogometna reprezentacija ne igra na Kosevu.

Momcima jos jednom cestitke na danasnjoj utakmici.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

kinder_jaje
Kontakt:

Post Postao/la kinder_jaje » 17 jun 2012, 15:55

Virtu4l je napisao/la:
legenda reala je napisao/la: SRAMI SE GLAVNI GRADE!!!! :mrgreen:
Evo svi se zacrvenili :lol:
a mora se nesti igrat i u sarajevu ipak je to glavni grad koga briga za uspjeh zalosno je to da se mi borimo da sto vise uzmemo od jedne utakmice(govorim opcenito) nego uspjeh plasmana na neko veliko takmicenje.Zivimo od danas do sutra zato i jesmo sad tu gdje jesmo...a gdje smo znate li vi? :(

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 17 jun 2012, 16:29

legenda reala je napisao/la: Ja bi smio garantovati životom da bi u Goraždu dvorana bila puna i da je 10 maraka ulaz bio :roll: :roll:
Moguće je, mada mi to nekako nerealno djeluje .... ipak je ona bruka u Štutgartu ostavila trag na ljudima. Da je tamo bilo 4-5 razlike i Zetra bi bila punija.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

SempreJuve
Kontakt:

Post Postao/la SempreJuve » 17 jun 2012, 16:54

Imal gdje snimak utakmice molim vas,,

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 17 jun 2012, 17:02

VanBasten je napisao/la:Jbt, pa ovo je nevjerovatno. U Njemačkoj ne znamo odigrati napad s igračem više, danas ovo. Kako to, čime objasniti :roll:
F*ck me direct if I know :lol: :lol: :lol:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 17 jun 2012, 17:03

voltron30 je napisao/la:Neda se usranom do potoka!
To je ono sto nas handri skoro u svim sportovima.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 17 jun 2012, 17:07

poserem ti se na naš mentalitet.

momcima svaka čast za danas. zaslužuju sve čestitke kao što su zaslužili sve kritike nakon one blamaže u njemačkoj. može pričati ko šta hoće ali nije mala stvar dobiti švabe 9 razlike kući taman da im nije trebalo ni za šta švabe su to ne bi rođenom bratu pustili ;)
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

Andrew_Cain
Kontakt:

Post Postao/la Andrew_Cain » 17 jun 2012, 17:10

Svaka čast reprezentaciji, ovo danas je bilo kako priželjkujemo da se igra čak i najnebitnija trening utakmica, svi trebamo biti ponosni na njih...
Nažalost, ostaje par detalja koje trebamo ispravljati, npr. da se dvomeč igra 120 minuta, a mi ga nismo toliko odigrali ni približno, naravno, ukoliko želimo da budemo makar kao Crna Gora zasad. Ne praviti nikakve euforije putem medija, ne letiti visoko, vjerovati u sebe i biti svjestan svojih mogućnosti je recept po kojem se možemo razviti u pravu rukometnu silu kao i ostale sa ovih prostora. Dakle, ne mogu nam sudije uvijek biti krive, ne može niko izrežirati i preuranjeno napraviti spisak repki koje trebaju igrati na prvenstvima, to su gluposti! Najbolji pokazatelj je Crna Gora, Slovenija, Makedonija, hajde Hrvatska i Srbija su već u gornjem domu. Sve su to male zemlje, dakle, stvar je vrlo jednostavna, ko je bolji u dva meča igra na prvenstvu i tačka. Moramo shvatiti da je Njemačka podigla ručnu već nakon prvog poluvremena u Štutgartu, i treba shvatiti da je ovo naše bilo blizu trenutnog maksimuma, dok kod njih to nije slučaj. Nastavljamo gdje smo stali, bez prevelikih uzlijetanja do narednih kvalifikacija, Marku ostaviti za selektora, ne može se preko noći ništa, uozbiljiti savez u svim sferama, pravilno selektirati mlade igrače, i tek onda idemo kroz par godina da budemo konkurentni svima u Evropi.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 17 jun 2012, 17:11

Opet, realno rečeno, onaj forumaš što je napisao, zaboravili smo odmah prvu utakmicu iz Stuttgarta, čim se ovo napravilo, da smo ozbiljno i bez straha pristupili prvom susretu, ne bi do ovoga došlo.
al eto,
kasno Marko na Kosovo dođe
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Odgovori

Natrag na “Rukometna reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.