Dovedite Dragana Jovića iz Zrinjskog i prvaci ste sigurno, šteta da se sa ovakom ekipom patiteM. Scofield je napisao/la:Ne sve već dovest kvalitetnog trenera, Kara nije dorastao ovom poslu lako je bilo u prvom dijelu sezone kad je Barbarić spremio momčad
NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
Sir Dragan Jovic !ronaldo9 je napisao/la:Dovedite Dragana Jovića iz Zrinjskog i prvaci ste sigurno, šteta da se sa ovakom ekipom patiteM. Scofield je napisao/la:Ne sve već dovest kvalitetnog trenera, Kara nije dorastao ovom poslu lako je bilo u prvom dijelu sezone kad je Barbarić spremio momčad

HSK Zrinjski Mostar
nije da nevalja al mi je tako antipatican da ga nebi volio vidit u sirokom ni da jos daje milju maraka u proracun klubaBabilon je napisao/la:
Sir Dragan Jovic !

- Barney Stinson
- Kontakt:
A jes vas simpatican,mogu otic na wc obavit nuzdu velikuImp je napisao/la:nije da nevalja al mi je tako antipatican da ga nebi volio vidit u sirokom ni da jos daje milju maraka u proracun klubaBabilon je napisao/la:
Sir Dragan Jovic !

HSK Zrinjski Mostar
Siroki po meni ima par bolji igraca kao i vecina ekipa pri vrhu a ono ostalo je tek samo jedan prosjek.
Ja uopste nevidim tu neke igracine i da odskacu nesto od ovi ostali ekipa iz vrha cak sto vise mislim da Sarajevo (nisam pitar) ima najbolju ekipu u PL.
Ja uopste nevidim tu neke igracine i da odskacu nesto od ovi ostali ekipa iz vrha cak sto vise mislim da Sarajevo (nisam pitar) ima najbolju ekipu u PL.
a dobro ko trener nije tako los.... a da sporo prica istina, nikako srocit recenicu, mislim....smatram...mislimmmBabilon je napisao/la:A jes vas simpatican,mogu otic na wc obavit nuzdu velikuImp je napisao/la:nije da nevalja al mi je tako antipatican da ga nebi volio vidit u sirokom ni da jos daje milju maraka u proracun klubaBabilon je napisao/la:
Sir Dragan Jovic !,vratit se pogrijat rucak,pojest ,pa malo zamezit,pa desert,pa onu kavu segafredo otic popit u grad,znas ona sto procera zesce,vratit se opet na wc i sjest pred TV, a onaj vas trener jos nebi izjave dao,kako je covjek trom tesko mu i progovorti,steta onakih igraca sa neukim trenerom!
jbg nie glasnogovornik,vec treneryork je napisao/la: a dobro ko trener nije tako los.... a da sporo prica istina, nikako srocit recenicu, mislim....smatram...mislimmm

Pa nek vam onda Karačić donese kup, prvenstvo i još promovira domaće igrače, pa i Mourihno mnogima je antipatičan pa je veliki trener. Čovjek ima rezultate, i moderno razmišljanje i ne traži alibi za svoje greške, pa pogledaj koliko je Široki doveo igrača u zadnje dvije sezone a koliko Zrinjski, a pogledaj rezultate. Babilon vjerovatno zna bez koliko je bitnih igrača Zrinjski ostao u zadnje dvije godine. Ovo ne govorim ko nečiji navijač, nego više objektivno, jednostavno nemate treneraImp je napisao/la:nije da nevalja al mi je tako antipatican da ga nebi volio vidit u sirokom ni da jos daje milju maraka u proracun klubaBabilon je napisao/la:
Sir Dragan Jovic !
ne nemamo...siroki je onaj niz pobjeda u prvom dijelu napravio bez trenrea.ekipa ne odradi par tekmi kako treba i odmah svi drvlje i kamenje po treneru.tako je najlakse 

- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Grr, trebalo je dobivati ovo, al, sto je tu je, najvaznije je na strani ne gubiti, tako da, prihvatljivo. Sad obavezno kuci dobiti Borca.
Medjutim, Široki sa Šilicem (koji je jedan od najkorisnijih igraca lige i ove sezone, a prosle je bio MVP prvenstva), Wagnerom koji je najbolji stranac u ligi vec duze vrijeme, Vareom koji je eto ove godine ''sluzbeno'' najbolji stranac, Karoglanom kao establiranom kvalitetom za ovu ligu i slicnima sigurno odskace na taj nacin. No, kao sto rekoh, treba neko vrijeme proci da se sve to stabilizira, a valjda to Karacic moze.
Treba razlikovati momcad od pojedinacnih imena. Široki da se kvalitetno uigra i premosti jaz izmedju obrane i napada bi bio prejak, ovako je na papiru najbolji, no to treba potvrditi i na terenu. Problem je sto postoji nesrazmjer izmedju ofenzivnog i defanzivnog dijela zbog cega pati kompletna momcad s obzirom da se pojedini igraci moraju zrtvovati nazad (npr. jedan Wagner zbog nikakve DM pozicije, ili Silic zbog propusnosti Barisica), a izuzetno su bitni naprijed.TNT je napisao/la:Siroki po meni ima par bolji igraca kao i vecina ekipa pri vrhu a ono ostalo je tek samo jedan prosjek.
Medjutim, Široki sa Šilicem (koji je jedan od najkorisnijih igraca lige i ove sezone, a prosle je bio MVP prvenstva), Wagnerom koji je najbolji stranac u ligi vec duze vrijeme, Vareom koji je eto ove godine ''sluzbeno'' najbolji stranac, Karoglanom kao establiranom kvalitetom za ovu ligu i slicnima sigurno odskace na taj nacin. No, kao sto rekoh, treba neko vrijeme proci da se sve to stabilizira, a valjda to Karacic moze.
...Život za Široki...
i nije Predor nego PrijedorLesinar1987 je napisao/la:Samo mala ispravka nije u Bjeljinu vec u Predor i nije Rdnik vec Rudarnista zlonamjerno

- Barney Stinson
- Kontakt:
eto ako su vec doveli hrgovića, najbolje bi bilo da igra na stoperu sto je pokazao da zna odigrati... ona sezona kada je leotar bio prvak igrao je stopera nekoliko utakmica i odigrao je dosta dobro... diogo na boku umjesto onog malog...
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine
opet naravno, za gol je kriv Topić koji je dao loptu igraču Rudara...
ja neznam tko ovog debila drzi u klubu, ali mora da je netko jak
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Tko ga drži pa Kara, njegov "najbolji" igračKevin je napisao/la:opet naravno, za gol je kriv Topić koji je dao loptu igraču Rudara...
- Barney Stinson
- Kontakt:
nemamo zadnjih igraca i to je nas najveci problem... protiv borca 3 boda pod obavezno

19 - ђ - 11
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Dokle vise, pa mi cemo izgubiti svaku utakmicu u gostima, dovoljno je samo malo navlaciti domacinu, svirati faule na nasoj polovici i otezavati nama napad, docekat ce njegovu gresku 800 posto, i eto ti automatski pogotka, pa ti kasnije dominiraj, stvaraj sanse, kad ti upropaste ovakvi priliku da ostanes neporazen, da ne kazem pobijedis.Kevin je napisao/la:opet naravno, za gol je kriv Topić koji je dao loptu igraču Rudara...
Stavi Markica i Brekala i cao.
...Život za Široki...
Za gol nije kriv Topić nego Ćutuk (koji je sa Rudarom bio katastrofalan), Markić je igrao cijelo vrijeme na desnom bočnom i odigrao odlično. Zajebite novinare i njihove nebuloze, često ne znaju ni kako se zovu a ne šta se događalo na gostovanju.
Doista nemogu shvatit vas dali je Topic danas kriv, gdje vam je taj napad ili igra.
ja rupe od trenera širokoga. drzi karlogana, martinovica na klupi a igraju mu tarabe mišić, nespremni hrgovic i onaj bezveznjak glavina. nekako mi mirise na prodato