Belgija-BiH/BiH-Belgija

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

BiH ce u Zenici:

1. Pobjediti
208
89%
2. Igrati nerijeseno
15
6%
3. Izgubiti
12
5%

Ukupno glasova: 235

Mukiol
Kontakt:

Re: Belgija-BiH/BiH-Belgija

Post Postao/la Mukiol » 25 feb 2009, 19:30

Pa naravno nemislim naneki kafic, vec mislim na neki jumbo platno kao sto je to u Zagrebu gdje se okupljaju na Trgu Bana jalcica i svi zajedno gledaju tekmu :D :D
DRAGO MI JE DA ME PODRZAVATE, SAMO SE NADAM DA CE OVA STRANICA(MOJA OMILJENA)URADITI NESTO PO OVOM PITANJU AKO BOG DA INSALLAH :D :lol:
mB!

Mukiol
Kontakt:

Post Postao/la Mukiol » 25 feb 2009, 20:58

Belgija-BiH 1:2 aBd :D :!: :P ;)
mB!

Boske
Kontakt:

Post Postao/la Boske » 25 feb 2009, 22:08

Himna nam je takva da trebas biti Pavaroti da je odpjevas...Stvano moram reci da je bezveze...

Edib86
Kontakt:

Post Postao/la Edib86 » 25 feb 2009, 23:29

Boske je napisao/la:Himna nam je takva da trebas biti Pavaroti da je odpjevas...Stvano moram reci da je bezveze...

Ma dobro brate nesvida se ni meni, ali sta ces pa himna je, treba je postovati i pjevati, pa znas kakav smo narod da se nemozemo dogovoriti, ovo sto su ljudi napisali je odlicno.....

Nego i meni se dasvi ova ideja da se okupi raja negdje na platou da zajedno gledamo tekmu i da bodrimo nase Lavove, ova nam je utakmica TO BE OR NOT TO BE AMAN JARABI, ako ovu useremo nema nas na mapi...

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 25 feb 2009, 23:36

ja sam za tu ideju , negdje naprijmjer na skenderiji itd...
a sto se tice himne , nije ni blizu jedne jedine, ali treba je prihvatit i pjevati ! :mrgreen: :mrgreen:
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

Lovac
Kontakt:

Post Postao/la Lovac » 25 feb 2009, 23:42

-------------------------------------Hasagić-------------------------------------

--Berberović-------------Spahić------------------Nadarević------------Jahić--

---------------------------Rahimić------------Bajramović-------------------------

--Pjanić----------------------------Misimović------------------------Salihović--

---------------------------------------Džeko--------------------------------------

Idemo redom: - Hasagić na golu nezamjenjiv i tu nema šta puno da se priča

- Berberović, istina da ima nekih svojih momenata ali u ovom momentu ako se ne odazove Papac da igra na lijevom beku onda bi po meni trebao igrati Jahić na lijevoj strani, onda nememo boljeg rješenja od Berberovića za desnu stranu.

- Jahić momak razvaljuje u Arisu gledao sam ga par tekmi preko neta i zaista sam pozitivno iznenadjen, čitao sam jučer da hoće da mu ponude novi ugovor jer su prezadovoljni s njim, jedan veliki dobitak sigurno, jer momak može igrati stopera, desnog i lijevog beka, znači ako se Papac ne odazove onda on na lijevu stranu, a ako Papac bude tu onda Jahić na mjesto Berberovića.

- Spahić jes da je malo van forme ali nadam se da će se do Belgije popraviti, ipak je on naš najbolji stoper

- Nadarević po meni puno bolji i od Mravca i od Radeljića, a možda bi i Damjanović mogao konkurisati na njegovo mjesto, to nek Piro Ćeder odluči.

- Rahimić, pored njega lopta može proći ali igrač nikad

- Bajramović, još ako on bude spreman onda cemo biti pravo jaki nazad, jer on i Rahimić zajedno mogu puno pomoći zadnjoj liniji.

- Pjanić, počeo je da igra u Lyonu, po meni momak treba igrati od prve minute, veliki tehničar, zna smiriti loptu a to nam u Belgiji treba

- Misimović, o njemu ne treba trošiti riječi, jednostavno naš najbolji veznjak trenutno

- Salihović, konačno na svojoj prirodnoj poziciji na lijevoj strani, mislim da može puno toga uraditi, od slobodnih udaraca do prekida u kojima će sigurno tražiti Džeku.

- Džeko, naš najbolji napadač trenutno..
Kad skontam nesto pametnije napisat cu

Edib86
Kontakt:

Post Postao/la Edib86 » 26 feb 2009, 00:01

Ma neznam i ako Bajramovic bude spreman za tekme sigurno nece biti u Formi, ali bih volio, ovu postavu kako si napravio je dobra.

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 26 feb 2009, 00:03

Ova utakmicu zaista znaci, za nasu reprezentaciji, biti ili nebiti. :|

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 26 feb 2009, 00:07

Meni ova i nije najvaznija tekma sve su jednake vazno,ono kontam djaba ti i da dobijes belgijance,ako kasnije kiksas protiv slabijih,po meni odlucujuca ce biti protiv spanaca,ono ko protiv danske samo ovaj put ce da se zavrsi bolje po nas nego prosli put :)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 26 feb 2009, 00:12

Lovac. Red Pjanic, Misimovic i Salihovic je absolutno po mom ukusu. Ali da je Ibisevic tu, i ti bih drugacije postavio, ne? Ja bih ipak pustio Muslimovica pokraj Dzeke.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Lovac
Kontakt:

Post Postao/la Lovac » 26 feb 2009, 00:21

Principatus je napisao/la:Lovac. Red Pjanic, Misimovic i Salihovic je absolutno po mom ukusu. Ali da je Ibisevic tu, i ti bih drugacije postavio, ne? Ja bih ipak pustio Muslimovica pokraj Dzeke.
Da je Ibisevic tu sigurno bi to drugacije bilo, a sto se tice Muslimovica njemu bi mozda trebalo dati priliku ako budemo imali negativan rezultat, ali ovako mislim da ne treba od pocetka igrat, jer Dzeko je "mrcina" i treba mozda probat od pocetka sam da igra u napadu, jer tu iza sebe ima sjajne veznjake Misimovica, Salihovica, Pjanica..koji ga mogu hranit loptama..
Kad skontam nesto pametnije napisat cu

MT87TM
Kontakt:

Post Postao/la MT87TM » 26 feb 2009, 00:23

Boske je napisao/la:Himna nam je takva da trebas biti Pavaroti da je odpjevas...Stvano moram reci da je bezveze...
ma stvarno osjecam moralnu potrebu da reagiram na jednu izrecenu glupost ja se samo pitam jel bolje ista nego nista jel kad odemo na utakmicu reprezentacije mi sutimo ko djete na tuti
Naser Oric
Don't forget Srebrenica!!!
Don't forget 11.07.1995!!!
Ljubav je stanje u kojem čovjek vidi stvari onakvima kakve one nisu.
Baraž mubarek olsun!!!

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 26 feb 2009, 00:36

Da me niko pogresno ne razumije, Dzeko je super napadac, kompletan, zna dominirati igru. Imace veliku buducnost. Ali mu upravo jos malo fali do onoga sto jeste jedan Ibisevic, i to da bude jedna masina za golove, onako ili blizu siguran pri zavrsetku akcije. Sta Ibisevic jednostavno dobro zna: Davati golove, iskoristiti chancu. To upravo jasno fali Hoffenheimu. To se vidjelo protiv Slovenije.

Onda bi rekao da pustimo Dzeku kao jedini spic protiv Belgije.
A mozda ce on u sljedecim utakmicama Wolfsburga toliko jos nadavati golova i pokazati da se ja varam.
A ja mislim da hoce. :)
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 26 feb 2009, 03:24

Bitno je uzeti najmanje 4 boda iz ovaj dvomec protiv Belgije ali poslje toga je bitno ne izgubiti naivno bodove u gostima protiv Armenije i Estonije. :|

ST-57 Ciciban
Kontakt:

Post Postao/la ST-57 Ciciban » 26 feb 2009, 05:39

Bel vs BiH 2-2

BiH vs Bel 1-0

3 -zuta (2 nama jedan njima)
1-Crveni( za Van buytena prekrsaj nad Dzekom :D )
Prepuna Grbavica i sjajan ambijent, domaći igrači jednostavno nisu mogli a da ne ostvare trijumf.

1921-until the end of time

saiko1
Kontakt:

Post Postao/la saiko1 » 26 feb 2009, 09:25

BEL vs BIH 1-3
BIH vs BEL 2-1
hajmo malo optimizma, kakva 4 boda :lol:
ISTINA JE TU NEGDJE OKO NAS

Mukiol
Kontakt:

Post Postao/la Mukiol » 26 feb 2009, 09:54

Ciro vraca Sanela jahica, SEmira Stilica, i poziva nekakvog Romea Mitrojevica koji igra u madarskoj fenomenalno,
fenomenomenalno osecam se fenomenomenalno radost za sve... :D :D :D :D :P

IMA DA IH ODEREMO

BELGIJA-BiH 1:2
BiH-BELGIJA 3:1 ;) :D :D :D :D :D :D :D
mB!

jape
Kontakt:

Post Postao/la jape » 26 feb 2009, 10:30

i ja potpisujem taj sastav.Ako nebi islo tako ima na klupi dobre zamjene za promjenu formacije i igre skroz.Nama samo hasagic treba,sve ostalo nebi bilo dobro ko sa njim.Mada je mitrovic uvijek bio dobar golman(sloboda,zrinjski a i reprezentacije mladze)ali hasagic nam treba.Joj kad pocnu da pletu,pa podrska sa tribina.Ako odbrana bude funkcionisala kako treba,uzimamo najmanje bod.Jer cemo zabit makar jedan.

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 26 feb 2009, 11:44

ST-57 Ciciban je napisao/la:Bel vs BiH 2-2

BiH vs Bel 1-0

3 -zuta (2 nama jedan njima)
1-Crveni( za Van buytena prekrsaj nad Dzekom :D )
ne znam kralju ja ne pamtim kad je neko protiv nas dobio crveni

ja mislim da cemo ih u Belgiji mlatnut, a onda u Zenici 8-)

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 26 feb 2009, 12:46

Super sto se vracaju Jahic i Nadarevic, treba i papca pritisnuti i pokusati ga vratiti

Belgija - BiH 1 - 2
BiH - Belgija 2 - 0

:D
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.