Senad Lulic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Senad Lulic
Eto kakav je :mrgreen:Dobro je ovo Lazio odigrao gledajuci protiv koga su igrali.Boskvalitet je napisao/la:Kakav je Lula ?
Jos im Klose nije igrao,mada je ovaj Rocchi stari lisac,fakat.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 01 feb 2012, 22:43, ukupno mijenjano 2 puta.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Poput brzog voza je uletio u sesnaesterac i odlicno uposlio rokija ....svč
a i jesu se bili nalozili da uzmu milanharishp je napisao/la:Eto kakav je :mrgreen:Dobro je ovo Lazio odigrao gledajuci protiv koga su igrali.Boskvalitet je napisao/la:Kakav je Lula ?
Jos im Klose nije igrao,mada je ovaj Rocchi stari lisac,fakat.
...
cestitke Lulicu na dobroj igri i asistenciji za gol protiv Milana! Lulic igra kao preporodjen..
- Omerbavarac
- Kontakt:
Odjednom postade nezamjenjiva karika Rimljana, a mnogi su ga osporavali neposredno pred odlazak u ovog Italijanskog giganta.
Zbog mnogo drugih utakmica vidio sam samo jedan dio vecerasnjeg meca sa Milanezima, a najvaznije je da sam se uspio ukljuciti kod oba gola.
Lula je dosta napredovao, to je evidentno i nece biti cudo ako na ljeto zagrize jedan od timova iz Milana.
Zbog mnogo drugih utakmica vidio sam samo jedan dio vecerasnjeg meca sa Milanezima, a najvaznije je da sam se uspio ukljuciti kod oba gola.
Lula je dosta napredovao, to je evidentno i nece biti cudo ako na ljeto zagrize jedan od timova iz Milana.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Lulic definitivno postaje zvijezda serije A !bosnas_ je napisao/la:cestitke Lulicu na dobroj igri i asistenciji za gol protiv Milana! Lulic igra kao preporodjen..
Po stoti put se pokazalo da samo potpuno fizicki pripremljeni igraci mogu napraviti od nicega nesto ,proslo je vrijeme valjanja lopte do besvjesti !
Luli treba samo dodati jos Viscu na suprotno krilo i nebi smjelo biti vise zime u nasoj repki kada je trka i konstantni pritisak na protivnika u pitanju.
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
i komentator na al jazeeri je izdvojio lulica i rekao da je odigrao fantasticnu partiju koju je krunisao asistencijom.
Iako mi je iscupao zivce protiv Portugala i jos ga tesko ocima mogu gledat radi toga, mislim da Lulic zasluzuje nagradu Igraca godine na manifestaciji "Idol Nacije". Imao je dosta bolju godinu od Dzeke po meni. Iako ce Dzeko pobjedit radi imena naravno.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Ja sam davno reko da je Lula nas najbolji igrac. Sacuvaj ga boze od povreda , moze on vrlo daleko. Ona kombinacija brzine , izdrzivosti , tehnike udarca lijevom i desnom se ne moze naci trenutno u Evropi !!
Zadnja izmjena: kimbo, dana/u 02 feb 2012, 02:12, ukupno mijenjano 1 put.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
- Goalgetter
- Kontakt:
Rad, rad, rad i samo rad. Svaka cast Lulicu, treba biti uzor svakome mladom sportasu

- maxuz baxuz
- Kontakt:
Meni je Lulic pravo drag. Jedan od najboljih igraca u reprezntaciji. Definitivno! Medjutim sinoc mi i nije bio bas k'o sto zna biti. Nije los bio, daleko od toga, ali nije bio ni odlican. Prije bih rek'o da je igr'o.........onako. 6,5-7/10. Pozrtvovan je bio i trc'o je ko mahnit i naprijed i nazad, ali je bilo puno izgubljenih lopti, prosjecno dodavanje. Zna on i moze bolje. Mozda ga je malo taktika zezala. Klasicni talijanski bunker pa hajmo u kontru. A sto se tice asistencije: Svaka cast Senade!
Tol'ko od mene.
Tol'ko od mene.
Koliku kaznu je dobio zbog crvenog u Portugalu?
To haman niko ne zna. Još se špekuliše. Ako je bio drugi žuti, trebao bi pauzirati jednu utakmicu, ako je bio direktni crveni (a mislim da nije) onda će dobiti kaznu od UEFA-e (sad koliku tačno, ne znam). Sve u svemu, yebo lud zbunjenog, kod nas se ništa ne može saznati na vrijeme, a od te famozne utakmice s Portugalom je prošlo 3 mjeseca!Edo_77 je napisao/la:Koliku kaznu je dobio zbog crvenog u Portugalu?
Lulic je sinoc bio u stilu Gareth Bale... Svaka Cast Lula, igras na visokom nivou. Ima tehniku i osjecaj lopte za 10 tku.
Ja mislim da ce Senad biti jedan od najboljih na ljevoj strani u Seriji A.
Ja mislim da ce Senad biti jedan od najboljih na ljevoj strani u Seriji A.
G BUSSA BUSS
1 utakmicu! tako je rekao Emir Pilav za sport prije mjesec dana otprilike...Edo_77 je napisao/la:Koliku kaznu je dobio zbog crvenog u Portugalu?
Meni se cini da je dobio crveni zato sto se je bunio. Trenutak prije gola, na sredini terena je Zahirovic napravio faul, ono klizeci sa obe noge gore. Lulic je stojao na lijevoj strani, ni blizo toga. Ili je sudija kontao da je Zaha Lulic pa mu ovaj dao zuti i onda crveni sto se je bunio. Ko ce ga znat.voltron30 je napisao/la:To haman niko ne zna. Još se špekuliše. Ako je bio drugi žuti, trebao bi pauzirati jednu utakmicu, ako je bio direktni crveni (a mislim da nije) onda će dobiti kaznu od UEFA-e (sad koliku tačno, ne znam). Sve u svemu, yebo lud zbunjenog, kod nas se ništa ne može saznati na vrijeme, a od te famozne utakmice s Portugalom je prošlo 3 mjeseca!Edo_77 je napisao/la:Koliku kaznu je dobio zbog crvenog u Portugalu?
bunio se linijskom sudiji, i dobio onda dobio zuti. onda se bunio glavnom, i dobio drugi zuti. i stranica uefe i tm kazu da su dva zuta bila.
...
- majestic24
- Kontakt:
Ovaj Lulic na ljeto ide u Manchester United...vidjet cete.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.