Ovo je 7+ 100%, prosla im je bila 2/1. Cvajta je raj za namjestanje utakmica.mancity je napisao/la:3:0 za Freiburg vec u 13 minuti.Dva gola iz penala
Navijaci Nurnberga napustaju stadion!
Freiburg napustilo 13 igraca a doslo 15! Najavljuju expresni povratak. Mujdza trebo isto napustiti al se izgleda ipak odlucio da ostane.
Mensur Mujdža
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Mensur Mujdža
4:2, ja sam uzeo 2.5,3.5,4.5¨!Rafael30 je napisao/la:Ovo je 7+ 100%, prosla im je bila 2/1. Cvajta je raj za namjestanje utakmica.mancity je napisao/la:3:0 za Freiburg vec u 13 minuti.Dva gola iz penala
Freiburg napustilo 13 igraca a doslo 15! Najavljuju expresni povratak. Mujdza trebo isto napustiti al se izgleda ipak odlucio da ostane.
I ovaj Nürnberg skroz nova ekipa, tako da sam ocekivo supljine na sve strane.
Jose Mourinho``I don't know if it is this season or next season with Roberto, or with another person in the future, but normally in the direction the club is going, sooner or later they will win the big cup.''
Ja sam uzeo strijelca na poluvremenu Behrens 7,52 kvota bila, i odma u 46 zabi za 4:2mancity je napisao/la:4:2, ja sam uzeo 2.5,3.5,4.5¨!Rafael30 je napisao/la:Ovo je 7+ 100%, prosla im je bila 2/1. Cvajta je raj za namjestanje utakmica.mancity je napisao/la:3:0 za Freiburg vec u 13 minuti.Dva gola iz penala
I ovaj Nürnberg skroz nova ekipa, tako da sam ocekivo supljine na sve strane.

6:3
Mujdza Kapiten, jer Julian Schuster koji je izabran za kapitena nije poceo utakmicu!
Ovo stoji na stranici SC Freiburga
Mislim da mu je najbolje da ostane, jer Druga Njemacka je sigurno medju 10 Najjacih liga u Evropi.
Mujdza Kapiten, jer Julian Schuster koji je izabran za kapitena nije poceo utakmicu!
Ovo stoji na stranici SC Freiburga
Posto je Riether otisao u Schalke, izgleda da je Freiburg odlucio zadrzati Mujdzu. Ima konkurenciju u Kübleru koji je trenutno povrijedjen.Der Sport-Club bedankt sich bei Sascha Riether für seinen Einsatz im Freiburger Trikot und wünscht ihm alles Gute für die Zukunft. Mit Routinier Mensur Mujdza und Neuzugang Lukas Kübler sieht sich der SC auf der rechten Außenverteidiger-Position gut aufgestellt für die anstehende Spielzeit.
Mislim da mu je najbolje da ostane, jer Druga Njemacka je sigurno medju 10 Najjacih liga u Evropi.
Jose Mourinho``I don't know if it is this season or next season with Roberto, or with another person in the future, but normally in the direction the club is going, sooner or later they will win the big cup.''
Mene samo jedno interesuje sta je se moglo desiti da 90%utakmica sjediš na Tribini i onda u zadnjih 4-5 utakmica u Sesoni si Kapiten,nemogu da skontam
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Pridruzio se sa trenerom.AnelMid je napisao/la:Mene samo jedno interesuje sta je se moglo desiti da 90%utakmica sjediš na Tribini i onda u zadnjih 4-5 utakmica u Sesoni si Kapiten,nemogu da skontam

-
- Kontakt:
Mujdza starter i kapiten za Freiburg 

SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Mujdza pokazao sta znaci ostati lojalan klubu i kada ispane u 2. ligu , svaka cast 

'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'
- Gabon
- Kontakt:
bhfanatic14 je napisao/la:Mujdza starter i kapiten za Freiburg

Hadzic Anel pjevac, igrac manje na terenu.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.
Mujdza pocrvenio protiv Bochum-a, pa onda primise 3 gola.
Rođeni, Rođeni
Kraj Neretve Rođeni
"Mislim na Sea, dakle postojim."
Kraj Neretve Rođeni
"Mislim na Sea, dakle postojim."
Divno!
Gesendet von meinem ALE-L21 mit Tapatalk
Gesendet von meinem ALE-L21 mit Tapatalk
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
taman da se odmori pred Belgiju
- Goalgetter
- Kontakt:
Vode protiv Sandhausena 3:0, Mujdza u prvih 11.
Re: RE: Re: Mensur Mujdža
Mislim da je Mujdza napravio dobar potez ostankom u Freiburgu, igrat ce dosta ove sezone, a vec naredne bi mogli opet u Bundesligu.Goalgetter je napisao/la:Vode protiv Sandhausena 3:0, Mujdza u prvih 11.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
- Gabon
- Kontakt:
Aha ako ne bude povreda, kristalni Mujdza.Pivopija je napisao/la:Mislim da je Mujdza napravio dobar potez ostankom u Freiburgu, igrat ce dosta ove sezone, a vec naredne bi mogli opet u Bundesligu.Goalgetter je napisao/la:Vode protiv Sandhausena 3:0, Mujdza u prvih 11.
Hadzic Anel pjevac, igrac manje na terenu.
Opet od prve minute s kapitenskom trakom, protiv Kaiserslauterna. 

1992, 2006, 2009, 2011, 2015
Ma momak nije sporan ni 1%. Samo da ne bude povreda.
-
- Kontakt:
Kapiten freiburga sjedio na klupi a igro virsla koji posmatra osmana sa tribina

SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
oj pa opet ti o Vršajeviću i Sušiću i Hadžiću, kako ti ne dosadi?bhfanatic14 je napisao/la:Kapiten freiburga sjedio na klupi a igro virsla koji posmatra osmana sa tribina![]()
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
Samo udri momak, nek se ne zaboravi.bhfanatic14 je napisao/la:Kapiten freiburga sjedio na klupi a igro virsla koji posmatra osmana sa tribina![]()
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 29 gostiju.