Sjedes i dobijes sve update za najbolji nogomet a ovo sad sazetci tamo, sazetci vamo. Nista na jednom mjestu
Sport i TV
Re: Sport i TV
Na HTV-u bila emisija Lige Petice, milina bilo za gledati.
Sjedes i dobijes sve update za najbolji nogomet a ovo sad sazetci tamo, sazetci vamo. Nista na jednom mjestu

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Svi su vodili po jednu ligu, tako je nekako bilosamo_lijevo je napisao/la:je li ono Kemica vodio top gol?
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Ponedjeljkom na FTVUnofficialpage je napisao/la:Top Gol se čekao, to su bila vremena. Sad da bi gledao bilo šta moraš imati full opremu.rambo16 je napisao/la:Opet nostalgija za vremenom kad si sa ribljom kosti mog'o gledat najelitniji klupski fudbal xd Top Gol Ponedjeljkom na FTV je bio vrhunac
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
Top Gol je bila baš ekstra emisija, pregled svih tekmi lige petice 
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Re: Odg: Sport i TV
Na BHT-u je bio Top Golphily je napisao/la:Ponedjeljkom na FTVUnofficialpage je napisao/la:Top Gol se čekao, to su bila vremena. Sad da bi gledao bilo šta moraš imati full opremu.rambo16 je napisao/la:Opet nostalgija za vremenom kad si sa ribljom kosti mog'o gledat najelitniji klupski fudbal xd Top Gol Ponedjeljkom na FTV je bio vrhunacsamo ne sjećam se u koliko sati
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Thor je bio dobar dok se moglo otključavati na blef
Sve najbolje lige si mogao gledati na mađarskim, češkim, rumunskim sportskim kanalima, ali eto zavrnili pipu 
Tk najmnogoljudniji kanton a telemach nije dobacio do njeg,ova kablovska Txtv koja je u stvari samo podružnica dobojskog elta-kabela je monopolist u kantonu ali je ponuda kanala nikakva,osim za penzionere i one kojima je vrh tv programa grand show ili zmbt, sportklub da ne pominjem,mojatv nije vrijedna pomena,katastrofalan signal i problemi sa istim zbog zastarjele infrastrukture je srozavaju na zadnje mjesto pri izboru providera bilo tv-a bilo interneta,Txtv ima zaista stabian signal i maltene nikad nema prekida u tv-u ili netu ali bez drastičnog popravljanja programske šeme ne mogu bit ozbiljna kablovska kuća,koliko sam upratio HS u Sarajevu ima najjači internet i više nego solidnu ponudu programa,još da ubace sportklub i bili bi najjači.
Iskreno se nadam da će telemach kupiti ovo Txtv pa da napokon ko čovjek gledam primeru,premier,nba ili formulu i tenis te euroligu yebem ti streamove više..
Iskreno se nadam da će telemach kupiti ovo Txtv pa da napokon ko čovjek gledam primeru,premier,nba ili formulu i tenis te euroligu yebem ti streamove više..
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
-
TMmanija2012
- Kontakt:
Ilidzanski ASK je mocan..imas ARENA 1,2,3,4..SportKlub 1,2,golf..Eurosport 1,2..trt sport
Jos prije Top gola bila serija neka, oko fudbala se vrtila i ona, ko se sjeca kako se zove, da je pogledam opet na netu?
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
- Unknown Genius
- Kontakt:
Moguće da misliš na Dream Team, bila na BHT-u poslije dnevnika čini mi se, ja sam je pratio stalno. Na netu se može naći par sezona, ali ne vjerujem da ima prijevod...Lampard8 je napisao/la:Jos prije Top gola bila serija neka, oko fudbala se vrtila i ona, ko se sjeca kako se zove, da je pogledam opet na netu?
Moje ime ovdje od sad znači pravda.
Mali milion sportklubova, neki madjarski, rumunski, slovenski a sve razlicite utakmice, oni su prije prenosili bundes ligu, sve utakmice prenosili, a onaj digisport nije bilo utakmice a da je ne prenose.....Sheyi je napisao/la:Thor je bio dobar dok se moglo otključavati na blefSve najbolje lige si mogao gledati na mađarskim, češkim, rumunskim sportskim kanalima, ali eto zavrnili pipu
Sreca pa je Ojler mlad umro...
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Bio je dobar, zaključaju ga i onda traži ključ. Ali ja i sad imam te kanale ali ne treba mi više ključMrWhite je napisao/la:Mali milion sportklubova, neki madjarski, rumunski, slovenski a sve razlicite utakmice, oni su prije prenosili bundes ligu, sve utakmice prenosili, a onaj digisport nije bilo utakmice a da je ne prenose.....Sheyi je napisao/la:Thor je bio dobar dok se moglo otključavati na blefSve najbolje lige si mogao gledati na mađarskim, češkim, rumunskim sportskim kanalima, ali eto zavrnili pipu
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Ma bila patnja traziti svako malo kodove, u mene resiver pokvaren i onda sam odustao od toga i presao na telemach...a Digisport ja mislim i na Thoru jos uvijek da su otkljucani.....Unofficialpage je napisao/la: Bio je dobar, zaključaju ga i onda traži ključ. Ali ja i sad imam te kanale ali ne treba mi više ključ
Sreca pa je Ojler mlad umro...
Re: $: Sport i TV
sto je najgore nemaju u planu sirit se ovamo (telemach). Dva puta sam im unazad godinu slao upite ali jok, ne treba ih ocekivat u dogledno vrijeme. Na TK bez racunara i internet konekcije nema svrhe zivitmadridist je napisao/la:Tk najmnogoljudniji kanton a telemach nije dobacio do njeg,ova kablovska Txtv koja je u stvari samo podružnica dobojskog elta-kabela je monopolist u kantonu ali je ponuda kanala nikakva,osim za penzionere i one kojima je vrh tv programa grand show ili zmbt, sportklub da ne pominjem,mojatv nije vrijedna pomena,katastrofalan signal i problemi sa istim zbog zastarjele infrastrukture je srozavaju na zadnje mjesto pri izboru providera bilo tv-a bilo interneta,Txtv ima zaista stabian signal i maltene nikad nema prekida u tv-u ili netu ali bez drastičnog popravljanja programske šeme ne mogu bit ozbiljna kablovska kuća,koliko sam upratio HS u Sarajevu ima najjači internet i više nego solidnu ponudu programa,još da ubace sportklub i bili bi najjači.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
- JoseMourinho
- Kontakt:
Pa dobro txtv-ova ponuda kanala je ista ko hsova, arene imaju, jbg uvedi total TV i imat ćeš SK i ostale kanalebrazzo je napisao/la:sto je najgore nemaju u planu sirit se ovamo (telemach). Dva puta sam im unazad godinu slao upite ali jok, ne treba ih ocekivat u dogledno vrijeme. Na TK bez racunara i internet konekcije nema svrhe zivitmadridist je napisao/la:Tk najmnogoljudniji kanton a telemach nije dobacio do njeg,ova kablovska Txtv koja je u stvari samo podružnica dobojskog elta-kabela je monopolist u kantonu ali je ponuda kanala nikakva,osim za penzionere i one kojima je vrh tv programa grand show ili zmbt, sportklub da ne pominjem,mojatv nije vrijedna pomena,katastrofalan signal i problemi sa istim zbog zastarjele infrastrukture je srozavaju na zadnje mjesto pri izboru providera bilo tv-a bilo interneta,Txtv ima zaista stabian signal i maltene nikad nema prekida u tv-u ili netu ali bez drastičnog popravljanja programske šeme ne mogu bit ozbiljna kablovska kuća,koliko sam upratio HS u Sarajevu ima najjači internet i više nego solidnu ponudu programa,još da ubace sportklub i bili bi najjači.
Ma nije ni Telemach neka pljačka vjeruj mi, dobro imaju SK 1 HD, SK 2 i SK 3, za sve ostale traže pare. Plus što im je onaj reciver smeće žestoko.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- Burberry46
- Kontakt:
Na SK kvalifikacije za Euro 2016 sve utakmice i njemacki kup
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
D
Na lijevoj ruci traka suvereno leži,desnom nogom projektile on lansira ka mreži
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.