Sport i TV

Otelo
Kontakt:

Re: Sport i TV

Post Postao/la Otelo » 01 avg 2014, 23:22

Na HTV-u bila emisija Lige Petice, milina bilo za gledati.
Sjedes i dobijes sve update za najbolji nogomet a ovo sad sazetci tamo, sazetci vamo. Nista na jednom mjestu :oops: :oops:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 01 avg 2014, 23:23

samo_lijevo je napisao/la:je li ono Kemica vodio top gol?
Svi su vodili po jednu ligu, tako je nekako bilo :mrgreen:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

phily
Kontakt:

Post Postao/la phily » 01 avg 2014, 23:34

Unofficialpage je napisao/la:
rambo16 je napisao/la:Opet nostalgija za vremenom kad si sa ribljom kosti mog'o gledat najelitniji klupski fudbal xd Top Gol Ponedjeljkom na FTV je bio vrhunac
Top Gol se čekao, to su bila vremena. Sad da bi gledao bilo šta moraš imati full opremu. :lol:
Ponedjeljkom na FTV :) samo ne sjećam se u koliko sati
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17

#CarloOut

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 01 avg 2014, 23:45

K'o nekad u 8...ja mislim da je u to vrijeme iš'o Top Gol
A.F.C. Bournemouth!

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 01 avg 2014, 23:51

Top Gol je bila baš ekstra emisija, pregled svih tekmi lige petice :ljepota:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

anonimni
Kontakt:

Re: Odg: Sport i TV

Post Postao/la anonimni » 02 avg 2014, 00:37

phily je napisao/la:
Unofficialpage je napisao/la:
rambo16 je napisao/la:Opet nostalgija za vremenom kad si sa ribljom kosti mog'o gledat najelitniji klupski fudbal xd Top Gol Ponedjeljkom na FTV je bio vrhunac
Top Gol se čekao, to su bila vremena. Sad da bi gledao bilo šta moraš imati full opremu. :lol:
Ponedjeljkom na FTV :) samo ne sjećam se u koliko sati
Na BHT-u je bio Top Gol :mrgreen:

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 02 avg 2014, 12:41

Thor je bio dobar dok se moglo otključavati na blef :lol: Sve najbolje lige si mogao gledati na mađarskim, češkim, rumunskim sportskim kanalima, ali eto zavrnili pipu :nene:

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 02 avg 2014, 13:10

Tk najmnogoljudniji kanton a telemach nije dobacio do njeg,ova kablovska Txtv koja je u stvari samo podružnica dobojskog elta-kabela je monopolist u kantonu ali je ponuda kanala nikakva,osim za penzionere i one kojima je vrh tv programa grand show ili zmbt, sportklub da ne pominjem,mojatv nije vrijedna pomena,katastrofalan signal i problemi sa istim zbog zastarjele infrastrukture je srozavaju na zadnje mjesto pri izboru providera bilo tv-a bilo interneta,Txtv ima zaista stabian signal i maltene nikad nema prekida u tv-u ili netu ali bez drastičnog popravljanja programske šeme ne mogu bit ozbiljna kablovska kuća,koliko sam upratio HS u Sarajevu ima najjači internet i više nego solidnu ponudu programa,još da ubace sportklub i bili bi najjači.
Iskreno se nadam da će telemach kupiti ovo Txtv pa da napokon ko čovjek gledam primeru,premier,nba ili formulu i tenis te euroligu yebem ti streamove više..
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 02 avg 2014, 13:18

Ilidzanski ASK je mocan..imas ARENA 1,2,3,4..SportKlub 1,2,golf..Eurosport 1,2..trt sport

Lampard8
Kontakt:

Post Postao/la Lampard8 » 02 avg 2014, 13:20

Jos prije Top gola bila serija neka, oko fudbala se vrtila i ona, ko se sjeca kako se zove, da je pogledam opet na netu?
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...

Unknown Genius
Kontakt:

Post Postao/la Unknown Genius » 02 avg 2014, 13:25

Lampard8 je napisao/la:Jos prije Top gola bila serija neka, oko fudbala se vrtila i ona, ko se sjeca kako se zove, da je pogledam opet na netu?
Moguće da misliš na Dream Team, bila na BHT-u poslije dnevnika čini mi se, ja sam je pratio stalno. Na netu se može naći par sezona, ali ne vjerujem da ima prijevod...
Moje ime ovdje od sad znači pravda.

MrWhite
Kontakt:

Post Postao/la MrWhite » 02 avg 2014, 14:04

Sheyi je napisao/la:Thor je bio dobar dok se moglo otključavati na blef :lol: Sve najbolje lige si mogao gledati na mađarskim, češkim, rumunskim sportskim kanalima, ali eto zavrnili pipu :nene:
Mali milion sportklubova, neki madjarski, rumunski, slovenski a sve razlicite utakmice, oni su prije prenosili bundes ligu, sve utakmice prenosili, a onaj digisport nije bilo utakmice a da je ne prenose.....
Sreca pa je Ojler mlad umro...

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 02 avg 2014, 15:08

MrWhite je napisao/la:
Sheyi je napisao/la:Thor je bio dobar dok se moglo otključavati na blef :lol: Sve najbolje lige si mogao gledati na mađarskim, češkim, rumunskim sportskim kanalima, ali eto zavrnili pipu :nene:
Mali milion sportklubova, neki madjarski, rumunski, slovenski a sve razlicite utakmice, oni su prije prenosili bundes ligu, sve utakmice prenosili, a onaj digisport nije bilo utakmice a da je ne prenose.....
Bio je dobar, zaključaju ga i onda traži ključ. Ali ja i sad imam te kanale ali ne treba mi više ključ :mrgreen:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

MrWhite
Kontakt:

Post Postao/la MrWhite » 02 avg 2014, 23:54

Unofficialpage je napisao/la: Bio je dobar, zaključaju ga i onda traži ključ. Ali ja i sad imam te kanale ali ne treba mi više ključ :mrgreen:
Ma bila patnja traziti svako malo kodove, u mene resiver pokvaren i onda sam odustao od toga i presao na telemach...a Digisport ja mislim i na Thoru jos uvijek da su otkljucani.....
Sreca pa je Ojler mlad umro...

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 03 avg 2014, 00:20

Ma nema više ništa otključano xd
A.F.C. Bournemouth!

brazzo
Kontakt:

Re: $: Sport i TV

Post Postao/la brazzo » 03 avg 2014, 00:44

madridist je napisao/la:Tk najmnogoljudniji kanton a telemach nije dobacio do njeg,ova kablovska Txtv koja je u stvari samo podružnica dobojskog elta-kabela je monopolist u kantonu ali je ponuda kanala nikakva,osim za penzionere i one kojima je vrh tv programa grand show ili zmbt, sportklub da ne pominjem,mojatv nije vrijedna pomena,katastrofalan signal i problemi sa istim zbog zastarjele infrastrukture je srozavaju na zadnje mjesto pri izboru providera bilo tv-a bilo interneta,Txtv ima zaista stabian signal i maltene nikad nema prekida u tv-u ili netu ali bez drastičnog popravljanja programske šeme ne mogu bit ozbiljna kablovska kuća,koliko sam upratio HS u Sarajevu ima najjači internet i više nego solidnu ponudu programa,još da ubace sportklub i bili bi najjači.
Iskreno se nadam da će telemach kupiti ovo Txtv pa da napokon ko čovjek gledam primeru,premier,nba ili formulu i tenis te euroligu yebem ti streamove više..
sto je najgore nemaju u planu sirit se ovamo (telemach). Dva puta sam im unazad godinu slao upite ali jok, ne treba ih ocekivat u dogledno vrijeme. Na TK bez racunara i internet konekcije nema svrhe zivit :)
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 03 avg 2014, 01:25

brazzo je napisao/la:
madridist je napisao/la:Tk najmnogoljudniji kanton a telemach nije dobacio do njeg,ova kablovska Txtv koja je u stvari samo podružnica dobojskog elta-kabela je monopolist u kantonu ali je ponuda kanala nikakva,osim za penzionere i one kojima je vrh tv programa grand show ili zmbt, sportklub da ne pominjem,mojatv nije vrijedna pomena,katastrofalan signal i problemi sa istim zbog zastarjele infrastrukture je srozavaju na zadnje mjesto pri izboru providera bilo tv-a bilo interneta,Txtv ima zaista stabian signal i maltene nikad nema prekida u tv-u ili netu ali bez drastičnog popravljanja programske šeme ne mogu bit ozbiljna kablovska kuća,koliko sam upratio HS u Sarajevu ima najjači internet i više nego solidnu ponudu programa,još da ubace sportklub i bili bi najjači.
sto je najgore nemaju u planu sirit se ovamo (telemach). Dva puta sam im unazad godinu slao upite ali jok, ne treba ih ocekivat u dogledno vrijeme. Na TK bez racunara i internet konekcije nema svrhe zivit :)
Pa dobro txtv-ova ponuda kanala je ista ko hsova, arene imaju, jbg uvedi total TV i imat ćeš SK i ostale kanale ;)

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 03 avg 2014, 01:45

Ma nije ni Telemach neka pljačka vjeruj mi, dobro imaju SK 1 HD, SK 2 i SK 3, za sve ostale traže pare. Plus što im je onaj reciver smeće žestoko.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 04 avg 2014, 13:00

Na SK kvalifikacije za Euro 2016 sve utakmice i njemacki kup
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

LFC_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la LFC_YNWA » 04 avg 2014, 13:01

D
Na lijevoj ruci traka suvereno leži,desnom nogom projektile on lansira ka mreži

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.