ne seri lave, da ne navija za arsenal, ni tebi ne bi bio dobar... za njega vrijedi samo jednaBosco je napisao/la:A ti pokušavaš ispast mangup sa tim slikama.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
ne seri lave, da ne navija za arsenal, ni tebi ne bi bio dobar... za njega vrijedi samo jednaBosco je napisao/la:A ti pokušavaš ispast mangup sa tim slikama.

Paja ima argumente za 90% stvari koje priča tu je problem a ti lupas gluposti al više i ne očekujem od tebeScof1eld je napisao/la:naravno, paja uvrijedi 10 000 ljudi u 1000 postova, al kad se napise jedna protiv paje, odmah je to za haaga
Potpis, a ti scofild **** odavde sa slikama te jadne djece, kretenu napaceni, ne mozes nista payi jer je pametniji od tebe 100 puta, pa si se sjetio toga, jadu.Bilal je napisao/la:Ja nevidim nikakve uvrede u Pajinim postovima. To sto neke forumase zove smijesnim, pa ruku na srce i jesu smijesni, posebno ovi navijaci Barce koji se stalno ponavljaju u vezi prelaska Fabregasa u Barcu. Ili kad kaze za neke da su kvazinavijaci i sl. pa kakva je to uvreda? Djeni zeve. Ima puno gorih uvreda od primitivnih forumasa kojima su psovke pola rijecnika.
ako je tebi argument arsenal dominira, wenger veliki vodja, klub sa periferije i sl. za svaki problem, onda si ti gori od njegaFrutek je napisao/la:Paja ima argumente za 90% stvari koje priča tu je problem a ti lupas gluposti al više i ne očekujem od tebeScof1eld je napisao/la:naravno, paja uvrijedi 10 000 ljudi u 1000 postova, al kad se napise jedna protiv paje, odmah je to za haaga
NIje mi svrha vrijeđat' te, al' si fakat isp'o kreten s onakvim slikamaScof1eld je napisao/la:ako je tebi argument arsenal dominira, wenger veliki vodja, klub sa periferije i sl. za svaki problem, onda si ti gori od njegaFrutek je napisao/la:Paja ima argumente za 90% stvari koje priča tu je problem a ti lupas gluposti al više i ne očekujem od tebeScof1eld je napisao/la:naravno, paja uvrijedi 10 000 ljudi u 1000 postova, al kad se napise jedna protiv paje, odmah je to za haagaal' vidim da se vecina slaze s njim.. jbt ga...
Pa to je jedan od onih 10% koje ulupa a da je Wenger veliki trener to je tačno, da je Barcelona seljački i provincijski klub to je tačno, da većinu stvari dobija na guzove pa i to je tačnoScof1eld je napisao/la:ako je tebi argument arsenal dominira, wenger veliki vodja, klub sa periferije i sl. za svaki problem, onda si ti gori od njegaFrutek je napisao/la:Paja ima argumente za 90% stvari koje priča tu je problem a ti lupas gluposti al više i ne očekujem od tebeScof1eld je napisao/la:naravno, paja uvrijedi 10 000 ljudi u 1000 postova, al kad se napise jedna protiv paje, odmah je to za haagaal' vidim da se vecina slaze s njim.. jbt ga...
Uzmi kartu, čitaj historijuDonnie Darko je napisao/la:frutek al ti mozes srat to nisu istine
Andres je napisao/la:Ja ne glumim žrtvu, ja se volim zajebavat, i furat djecurliju, nogomet volim Barcu pratim. to sto moje furke shvatate zdravo za gotovo , to se vi vjerovatno tripujete.Ovo je forum i treba se zajebavat, bolje to nego kokodakanje ...Ja napisem Real qurcina , sto nije , al vas nafuram tolko da bi me boli na licu mjesta...do duse Real jeste qrcina kad sagledas Barcelonu...I Naravno nas dragi kolega Paja je meni omileni lik na forumu , jer je lik totalno furacki nastrojen, pokusavate ga ubjedit u nesto sto on vec zna , nego vas fura a vas pucaju tripovi....
Inace kad smo kod Real Madrida : U Kolko igra Real i ko bi po planu Special Five-a trebao zaigrat , il on to cuva u tajnosti ?
Nerivra me 90% navijača Barce meni lik govori da je on veći navijač Barce nego ja SlobodeCoDe je napisao/la:Sada ne uzimaju na guzove to nije tacno! Treba , realno priznati , ali sa njihovim fursetom brate dodijalo je !
Neke tamo 2003/04 mozda Barcelona bi imala 10 % navijaca od ovih sad 100 % ! Tako , da su previse se napuhali sada svak ziv navija za njih jer igraju lijep nogomet sto je istina samo dokad ? !
Igrat ce ga jos max 5 godina i to je to vjerujte mi , i onda ce doci dominacija onih velikih koji uvijek potajno dominiraju zna se kog tu ubrajamo !
![]()
Meni je ovo iskreno smijesno. Ispade ima 21 godinu, na profilu pise 17. Hahahahahahhaha. A sigurno ima 13 godina.alfarouqaminu je napisao/la:ja bre pfofesionaladis.p je napisao/la:jok eto profersionalac......koje si godiste alfa????![]()
90-to
sto pitas?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.