Safet Sušić - Pape

PIRKE33
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la PIRKE33 » 13 maj 2010, 19:51

Rumunija i Francuska na Kosevu donose sigurno 1 000 000 KM, tako da se ima za sta zaduzit da se stadion pripremi.

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 13 maj 2010, 19:52

Srce_Tebi je napisao/la:[youtube][/youtube]

evo nesto sa Zenicke oranice za Džonija...

svaka cast respekt ;)
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

Srce_Tebi
Kontakt:

Post Postao/la Srce_Tebi » 13 maj 2010, 19:55

johnnyHZ je napisao/la:
Srce_Tebi je napisao/la:[youtube][/youtube]

evo nesto sa Zenicke oranice za Džonija...

svaka cast respekt ;)
Sorry za vrijedjanje al pravo me "raspizdilo" sve ovo :( :( nije ok i moras i ti sam priznati da je te rijeci mogao barem na ljepsi nacin reci. Bilino Polje je smijesan stadion za UEFA standarde, ali to je nas najbolji stadion... bio sam na kosevu vise puta i doista je smijesno i zalosno kakvi su uslovi gore...:( :( :( ali to je nasa realnost. gdje god da repka bude igrala bit cu i ja... al pape je za mene zavrsio...
ZA JEDAN GRAD, ZA JEDAN KLUB

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 13 maj 2010, 19:58

jesi ti dobro procitao moj post.....ja sam usporedjivao NASE stadione sa EVROPSKIM stadionima a ne BP sa KOSEVOM .....a to isto je SIGURAN sam uradio i SAFET ....i on je to rekao u namjeri da pokrene one INVALIDE da nesto pocnu raditi ....to je bit mog posta,da safet ocigledno ne suti nikome jer ga nemaju cime ucjenjivati i trazi od sviju max angazman .....a svi cemo biti zahvalni kada ona gamad pokusa da dogradi BP ili da uredi KOSEo ....vrlo dobro znam sta je KOSEVO i kakve su instalacije,wc-ovi,pa cak i svecana loza ... katastrofa .....ali isto tako nije mnogo bolja situacija i na BP ...ako si realan shvatit ces ovo ;)
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

PIRKE33
Kontakt:

Post Postao/la PIRKE33 » 13 maj 2010, 20:01

Kina
Ćirin klub lider u ligi, povezuju ga s Liverpoolom

Shanghai Shenhua - klub koji sa klupe vodi bivši selektor nogometne reprezentacije BiH Miroslav Ćiro Blažević trenutno se nalazi na liderskoj poziciji kineske lige. Naime, nekadašnji šef državne nogometne selekcije naše zemlje u sedam utakmica upisao je četiri pobjede, jedan remi i dva poraza.
Piše: E. I.

Ćiro Blažević
Sa trinaest bodova Shanghai Shenhua nalazi se na prvom mjestu ispred Shandong Lunenga koji ima bod manje, ali i utakmicu manje. Svakako treba istaći da izabranici Ćire Blaževića igraju izuzetno dobro u gostima, ali su u nekoliko domaćih okršaja prosuli važne bodove. Bogati vlasnik kluba pred "trenera svih trenara" postavio je jasan cilj – osvajanje titule. Za uzvrat, dao je ogroman novac i svu potrebnu logistiku.

Ostaje da vidimo hoće li 75-godišnji Travničanin uspjeti. U dosadašnjoj karijeru sa Dinamom je osvojio naslov prvaka Jugoslavije u sezoni 1981/82. Godinu dana kasnije u vitrine Maksimira stigao je i kup.

Sa istim klubom je u sezoni 1992/93 (tada pod imenom Croatia) i 2002/03. dotakao vrh u hrvatskom prvenstvu i 1994. u Kupu.

Grasshopper je pod njegovim vodstvom 1984. stigao do titule. Ipak, najveći uspjeh ostvario je sa reprezentacijom Hrvatske na svjetskom izlogu nogometa u Francuskoj 1998. godine. Tada su “kockasti” stigli do bronze.

Prema informacijama do kojih su došli hrvatski mediji Blažević bi mogao preuzeti klupu FC Liverpoola uslije li kineski tajkun Zhu Jun kupiti klub iz grada The Beatlesa. Zhu je inače vlasnik Shanghai Shenhuae, kluba koji Ćiro trenutno vodi.

Zamisli Ciro u Liverpool ode :D :D :D

sin3x
Kontakt:

Post Postao/la sin3x » 13 maj 2010, 20:02

calcio je napisao/la:Kako ovi zenicani sve licno shvataju, Pape kaze da mu je stadion Kosevo bolji od Bilinog a oni misle da njih licno napada. Ko da si ima clana familije napao... :D
Popustite malo. On je selektor i izabrace opciju za koju misli da je najbolja za reprezentaciju, a ne da bi ga vama "suknuo" :roll:
to ti je nesto sto se zove ljubav... meni je to licno jer i u ovakvoj drzavi kakva jeste on pljuje na jedan od dva najbolja stadiona a sigurno da je BP najljepsi ... nakon ove izjave bih volio da repka vise nikad ne zaigra na BP a da ni kosevo ne dobio licencu (neka igraju i sarajevo i zeljo neka dobiju ali samo repka neka ne igra) da bas vidim gdje ce ici??? uredu je sve za kapacitet ali trebate razumjeti da bolje nemamo da mi kojim slucajem imamo neki bolji stadion neka se ide igrati .. i za tu travu tj teren ma nema ni kosevo nesto bolji teren kao ni bp tako da ta pada u vodu...
It's not easy being Arsenal fan... but it's hard not to love this team

SemPer_fi
Kontakt:

Post Postao/la SemPer_fi » 13 maj 2010, 20:04

a vi vjerujete svakakvim novinama to su oni vjerovatno "zakljucili" iz razgovora sa Safetom,ne vjerujem dok ne bude na TV ili snimak gdje to kaze ...
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"

Srce_Tebi
Kontakt:

Post Postao/la Srce_Tebi » 13 maj 2010, 20:05

johnnyHZ je napisao/la:jesi ti dobro procitao moj post.....ja sam usporedjivao NASE stadione sa EVROPSKIM stadionima a ne BP sa KOSEVOM .....a to isto je SIGURAN sam uradio i SAFET ....i on je to rekao u namjeri da pokrene one INVALIDE da nesto pocnu raditi ....to je bit mog posta,da safet ocigledno ne suti nikome jer ga nemaju cime ucjenjivati i trazi od sviju max angazman .....a svi cemo biti zahvalni kada ona gamad pokusa da dogradi BP ili da uredi KOSEo ....vrlo dobro znam sta je KOSEVO i kakve su instalacije,wc-ovi,pa cak i svecana loza ... katastrofa .....ali isto tako nije mnogo bolja situacija i na BP ...ako si realan shvatit ces ovo ;)

WC-ovi na Bilinom do jaja dobri ne znam kad si bio zadnji put. :D :D al ne bitno majke mi :D :D pravo si me nasmijao za ovo I SVECANA LOZA NA KOSEVU :D :D :D haha

Samo da prodjemo. repka mi je vazna, boli me briga ko igra u njoj i ko je vodi...
ZA JEDAN GRAD, ZA JEDAN KLUB

sin3x
Kontakt:

Post Postao/la sin3x » 13 maj 2010, 20:05

johnnyHZ je napisao/la:jesi ti dobro procitao moj post.....ja sam usporedjivao NASE stadione sa EVROPSKIM stadionima a ne BP sa KOSEVOM .....a to isto je SIGURAN sam uradio i SAFET ....i on je to rekao u namjeri da pokrene one INVALIDE da nesto pocnu raditi ....to je bit mog posta,da safet ocigledno ne suti nikome jer ga nemaju cime ucjenjivati i trazi od sviju max angazman .....a svi cemo biti zahvalni kada ona gamad pokusa da dogradi BP ili da uredi KOSEo ....vrlo dobro znam sta je KOSEVO i kakve su instalacije,wc-ovi,pa cak i svecana loza ... katastrofa .....ali isto tako nije mnogo bolja situacija i na BP ...ako si realan shvatit ces ovo ;)
nisi upravu, na BP je u zvanicnom izvjestaju samo lose bilo onaj tunel i svlacionice bi se mogle doraditi ali nije prioritet ali primarno je bilo uraditi tunel za ulaz na teren i hodnik koji ne zadovoljavaju kriterije.. drugo za hotele ko nije bio u zenici neka suti bolje mu je jer u krugu od 500m od stadiona imas 2 nova hotela(izgradjeni prosle godine ) i internacional koji je odlican hotel a nalazi se preko puta stadiona...

Fozgen
Kontakt:

Post Postao/la Fozgen » 13 maj 2010, 20:07

Nije problem sve ovo.
Nego kad je to Safet bio na Bilinom Polju?
Treba dobra ekipa i dobar teren nema sta, ljudi su navikli da igraju na dobrim terenima, vecinom.
Pa jel iko vidio slike Maksimira?
Ay Che Bostero! Vos Sos Ortiva,
Vos Sos Amigo De La Policía
En Mar Del Plata No Te Plantaste
Con Los Borrachos Como Cobraste
Sos Cagón! Sos Cagón!
Sos Cagón! Sos Cagón!

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 13 maj 2010, 20:32

Mislim da se ova izjava Susica malo pretjerano i isuvise emotivno primila sa strane navijaca. Inace kod izjava novina, dakle ne direktnog prenosa u TV, malo sam oprezan sta i kako je neko doslovice rekao, a sta je "interpretacija" novina.

Susic jednostavno nije toliko spretan sto se tice medija, a direktnoj je poredbi sa proslim selektorom, koji se sa medijima osjecao kao riba u vodi, djelomicno i suvise dobro. Dakle mora se negdje razumjeti, da Pape ima druge vrline, a te su u ovoj diskusiji od ponekih, u pokusaju sto pogrdnijeg vrijedjanja, brzo zaboravite. Kosevo se mora sto brze dovesti u bolji red, mislim da Pape time zeli dodatni pritisak izvrsiti, isto tako BP ne treba zapostaviti.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

sin3x
Kontakt:

Post Postao/la sin3x » 13 maj 2010, 20:36

cekaj ti govoris da mozda to nije rekao tako a ustvari da je to htio reci da napravi pritisak na savez da se popravi kosevo???? ili moze biti da su novinari okrenuli na svoj mlin ili je on tako mislio nema oboje... sta ima novinar okretati nesto sto je receno kako to on zeli XD

DdIiNnOo
Kontakt:

Post Postao/la DdIiNnOo » 13 maj 2010, 20:48

Uopste nije problem gdje da se igra , vec jednostavno nemoj da pljujes na Zenicu i Bilino Plje , dosta truda , rada , novaca je do sada ulozeno da bi nam reprezentacija imala priblizno normalne uslove za odigravanje utakmica , a Boga mi ostvarivani su i zavidni rezultati ....... Al papak vjerovatno nezna ili nece da zna to sve , jer vjerovatno je poceo da se interesuje za reprezentaciju od baraza prosle godine , a gdje ste "gospodinu" Susicu ("legendo BiH fudbala") bili do sada , kad nam je najvise trebalo ..... Seljak od Zavidovica ......SRAMOTA !!!!!!
Čelik do bagro

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 13 maj 2010, 20:52

DdIiNnOo je napisao/la:Uopste nije problem gdje da se igra , vec jednostavno nemoj da pljujes na Zenicu i Bilino Plje , dosta truda , rada , novaca je do sada ulozeno da bi nam reprezentacija imala priblizno normalne uslove za odigravanje utakmica , a Boga mi ostvarivani su i zavidni rezultati ....... Al papak vjerovatno nezna ili nece da zna to sve , jer vjerovatno je poceo da se interesuje za reprezentaciju od baraza prosle godine , a gdje ste "gospodinu" Susicu ("legendo BiH fudbala") bili do sada , kad nam je najvise trebalo ..... Seljak od Zavidovica ......SRAMOTA !!!!!!
dijete drago nek si nam pokazao kakav si ti gradjanin...pljujes covjeka kojeg ne POZNAJES i uopste neznas jel on bio ili nije i sta ga interesuje a sta ne .....nekaze se GOSPODINU nego GOSPODINE :D nisam dobar sa Bosanskim al ti ga pretjera :d

DdIiNnOo
Kontakt:

Post Postao/la DdIiNnOo » 13 maj 2010, 20:58

johnnyHZ je napisao/la:
DdIiNnOo je napisao/la:Uopste nije problem gdje da se igra , vec jednostavno nemoj da pljujes na Zenicu i Bilino Plje , dosta truda , rada , novaca je do sada ulozeno da bi nam reprezentacija imala priblizno normalne uslove za odigravanje utakmica , a Boga mi ostvarivani su i zavidni rezultati ....... Al papak vjerovatno nezna ili nece da zna to sve , jer vjerovatno je poceo da se interesuje za reprezentaciju od baraza prosle godine , a gdje ste "gospodinu" Susicu ("legendo BiH fudbala") bili do sada , kad nam je najvise trebalo ..... Seljak od Zavidovica ......SRAMOTA !!!!!!
dijete drago nek si nam pokazao kakav si ti gradjanin...pljujes covjeka kojeg ne POZNAJES i uopste neznas jel on bio ili nije i sta ga interesuje a sta ne .....nekaze se GOSPODINU nego GOSPODINE :D nisam dobar sa Bosanskim al ti ga pretjera :d
:lol: Cuj ti ko mene ispravlja sto se tice Bosanskog jezika hahahha .. Procitaj malo bolje , pa mozda i skontas sta sam htio reci ..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Čelik do bagro

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 13 maj 2010, 20:59

sin3x je napisao/la:cekaj ti govoris da mozda to nije rekao tako a ustvari da je to htio reci da napravi pritisak na savez da se popravi kosevo???? ili moze biti da su novinari okrenuli na svoj mlin ili je on tako mislio nema oboje... sta ima novinar okretati nesto sto je receno kako to on zeli XD
Tu nema nista sto je tesko za razumjeti, mozda to jeste rekao ili ne, mozda to jeste rekao tim rijecima i tim tonom a mozda ne. A ako je to izjavio onda manje iz namjere da vrijedja ljude, nego da stavi pojedine ispod pritiska. Jasni bosanski jezik, ne japanski.

Ja kazem da sve sto pise u novinama treba pojesti sa dovoljno soli, jednostavno sam postao gluh na lupetanje ovdasnjih novina. A sto se tice sta i kako je rekao: Nekad ljudima manje smetaju rijeci, nego ton, u kojem su izgovorene.
Zadnja izmjena: Principatus, dana/u 13 maj 2010, 21:03, ukupno mijenjano 1 put.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

sin3x
Kontakt:

Post Postao/la sin3x » 13 maj 2010, 21:02

Principatus je napisao/la:
sin3x je napisao/la:cekaj ti govoris da mozda to nije rekao tako a ustvari da je to htio reci da napravi pritisak na savez da se popravi kosevo???? ili moze biti da su novinari okrenuli na svoj mlin ili je on tako mislio nema oboje... sta ima novinar okretati nesto sto je receno kako to on zeli XD
Ja kazem da sve sto pise u novinama treba pojesti sa dovoljno soli. A sto se tice sta i kako je rekao: Nekad ljudima manje smetaju rijeci, nego ton, u kojem su izgovorene.
pa treba ovo uzeti sa rezervom ali opet ako je rekao bilo sta u ovom smislu to je glupo. i bas sad procitah gdje to stoji da je na bilinom polju npr protiv turske ili spanije ili belgije bilo 10000 ??? svi smo vidjeli da je bilo vise a ako je prijavljeno 10000 karti gdje su pare od ovih ostalih sto su bili na stadionu???

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 13 maj 2010, 21:08

Safet je bio i ostao Gospodin, covjek nikad u zivotu nikog nije uvrijedio, i kad je igrao fudbal igrao je ko gentleman, a vi tako pljujete po njemu, zovete ga papak i slicno...to samo govori nesto o vama a ne o njemu...pojedincima ni bog nebi ugodio...neki postovi mi se prosto gade...kakvih balavaca i seljaka ima sto su se docepali interneta da bog sacuva.
Zadnja izmjena: Fudo, dana/u 13 maj 2010, 21:20, ukupno mijenjano 1 put.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 13 maj 2010, 21:14

Fudo je napisao/la:Safet je bio i ostao Gospodin, covjek nikad u zivotu nikog nije uvrijedio, i kad je igrao fudbal igrao je ko gentleman, a vi tako pljujete po njemu, zovete ga papak i slicno...to samo govori nesto o vama a ne o njemu...pojedincima ni bog nebi ugodi...neki postovi mi se prosto gada...kakvih balavaca i seljaka ima sto su se docepali interneta da bog sacuva.
svaka ti je za zlata ;)

Lawer_88
Kontakt:

Post Postao/la Lawer_88 » 13 maj 2010, 21:22

Kao što već neko reče, nije važno gdje se igra al brate NEMOJ PLJUVATI po BILINOM I ZENICI, bolje da nam neko "tresne šamar" nego da vrijeđa ovo naprijed rečeno...
#samoČelik

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.