FK Crvena zvezda
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
-
- Kontakt:
Re: FK Crvena zvezda
Nadam se da će nas Prosinečki odvesti do titule koju željno očekujemo
-
- Kontakt:
Aha 100%GolgeterBeograd je napisao/la:Nadam se da će nas Prosinečki odvesti do titule koju željno očekujemo

Dabogda osvojila Zvezda liguSamo F.K.S !! je napisao/la:Aha 100%GolgeterBeograd je napisao/la:Nadam se da će nas Prosinečki odvesti do titule koju željno očekujemo![]()
![]()
Vi ako osvojite titulu ove sezone ima da nosim grb zvezde 2 mjeseca na avataru

Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Ovoliko lepih vesti u jednom clanku odavno nisam procitao.
http://www.****/s197050/Lukic-_Niko ... Dejan.html
[youtube][/youtube]
A naravno mora biti i losih vesti.
ako je povezivan sa Olimpijakosom, mladi fudbaler Crvene zvezde otišao je na probu u drugi klub koji će ga najverovatnije i angažovati.

[youtube][/youtube]

A naravno mora biti i losih vesti.

ako je povezivan sa Olimpijakosom, mladi fudbaler Crvene zvezde otišao je na probu u drugi klub koji će ga najverovatnije i angažovati.
Oko Ognjena Ožegovića (16) digla se velika prašina krajem decembra prošle godine, kada je oko na njega bacio Olimpijakos. Jedan od nosilaca igre naše kadetske reprezentacije (18 pogodaka na 27 utakmica) ima stipendijski ugovor sa Crvenom zvezdom, pa je na Marakani bilo i ljutnje kada se saznalo za interesovanje Olimpijakosa.
Ipak, cela kombinacija pala je u vodu ali je zato u priču uskočio atinski AEK. On je uspeo da izdejstvuje da Ožegović dođe u Atinu na probu, a čelnici kluba odlučiće u narednim daniam da li će mu ponuditi profesionlni ugovor.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Jedina lijepa vijest u ovome je da Đorđević možda ode, dok ovo u vezi Dekse potvrđuje da postoji neko ko je iznad Zvezde, j***** Ivan Adžić.Devil je napisao/la:Ovoliko lepih vesti u jednom clanku odavno nisam procitao.

-
- Kontakt:
Teško će Zvezda do titule,onoliko koliko poznajem prilike u ligi njihovoj teško da će stići ipak velikih rekao bi 5 bodova,imajući u vidu da će se i derbi igrati na stadionu najvećeg rivala.
Jel tačno to da je Djordjević otišao u Rumuniju?
Jel tačno to da je Djordjević otišao u Rumuniju?
Sve mi diraj samo mi ne diraj Fiorentinu i Gabriela Omara Batistutu!
- alfarouqaminu
- Kontakt:
Sta sam ti rekao devile u vezi Dejana? vidis da je tacno 

0-0
Prva tekma koju sam onako na prvu pogledao u direktnom prenosu na pripremama(ostale gledao snimke).0-0 sa Universitateom,14.timom rumunskog prvenstva.Bas da sam odusevljen igrom i nisam,mislim da je ovo i najlosija tekma do sada na priprema.Krenuli smo u sastavu:Bajkovic,Cosic,Ady,Tosic,Mikic,Isah,Evandro,Borja,Koroman,Lazovic,Kaludjerovic
Nismo nikako uspeli da realizujemo ono sto Robi trazi od igraca,kratku pas igru sa veoma malo soliranja i individualnih poteza.Cluj je vec u startu nametnuo neki presing ali to nas nije uznemiravalo,no njihovi uleti prema nasem golu su bili itekako opasni,i iz jednog takvog Mikic je lose reagovao te je sviran penal za Rumune,no na srecu Cirstea je pogodio precku,a u nastavku akcije i Bajkovic izbacio u korner.Imao je Cluj jos sansi,ne stopostonih ali veoma opasnih a u tome je najvise prednacio Nwakaeme,strasan napadacki potencijal ima.
No da se vratimo Zvezdi.
Bajkovic je bio poprilicno siguran u prvom delu,nekoliko lepih suteva je skinuo,dovoljno da dobije visoku ocenu.
Cosic je nesumnjivo veliki potencijal ali nema rutinu igre nikako,2-3 puta mu je vec spomenuti Nwakaeme bezao nakon njegovog loseg postavlja,sto mi se iz ovih tekmi gde je igrao cini kao njegova najveca mana.
Ady je pristojno odigrao,no cini mi se polako da nije u svojoj pravoj formi,nije imao nekih gresaka,osim jedne koja je ipak plod Tosicevog loseg dodavanja nego neke njegove individualne.
Mikic mi nije prikazao nista,presporo se prikljucuje napadima,los u odbrani jedan od losih u prvom delu.
Isah mi takodje nije bio nesta,cini mi se kao i Robiju jer je stalno imao primedbe danas u njegovoj igri,lose je trcao,naravno u nekim momentima imao je odlicnu kretnju ali nije bio dovoljno konstantan.
Koroman se ponovo vraca na stare puteve.Taman kada pomislim da je prestao biti sebican dodje tekma i on to sve pokvari,stvarao je on problema odbrani Cluja ali deluje poprilicno sebican,nadam se da ce to Robi da regulise.
Evandro i dalje kao da igra sa nekom kocnicom,nesumnjivo je da zna i moze sa loptom sta pozeli,ali za razliku od Borje kao da se nije priviknuo na stil igre,imao je nekoliko lepih poteza ali nista vise za ocaravanje.
Borja me odusevljava sve vise,izgleda da dobijama strasnog polivalentnog igraca,prodornog a ujedno i razbijaca samo takvog,bori se kao lav,od sesne's do sesne's svaki napad i to moze samo na dobro izaci.
Lazovic je takodje borben,ali izgleda da izgori u toj zelji,nekoliko gresaka je imao sto mu je i Robi sugerisao i na njemu je da to popravi.
Kaludjerovic nije imao nekih preteranih lopti,postigao gol ali iz ofsajda te imao jedan lep volej na stetu opet ofsajd.
To su igraci koji su nastupali u prvom delu koji su po meni bolje odgovoreli zadacima nego igraci u drugom delu.Ja sam ocekivao da ce Robi da forsira ove igrace,ali je on opet u nastavku izmesao karte te je izasao sledeci sastav:
Bajkovic,Tosic.Stojkovic,Cosic,Brigel,Guma,Mijailovic,Vesovic,Jevtic,Trifunovic,Perovic.Imali su i oni svojih prednosti,npr.ova ekipa mi je bolje odigrala u odbrani nego "prva",ali je u ovoj postavi bio vidan nedostatak kreacije u vezi kao i zavrsnice.Napad nije bio ni blizu ubitacan kao sa Kaludjerovicem,jer je Trifunovic imao jednu veliku sansu no premlako je sutirao.Na kraju poluvremena Delgado je strasno startovao nad Stojkovicem i dobio direktan crveni,ali na sreci Stojkovic nije povredjen.
Stojkovic je veliki potencijal,naslednik Ninkova,no nije pravi desni bek previse igra napred,mislim da mora malo vise odbranu da pokriva jer Cosic ide previse udesno i onda ostaje sredina prazna.
Brigel me iznenadjuje na ovim pripremama,mislio sam da to nikada necu reci,ali odlicno pokriva defanzivu,bori se,u ovanzivi je i dalje tanak,no ako biram izmedju njega i Reljica uvek cu njega izabrati.
Gumaje bio solidan danas,mozda i najbolji u drugoj postavi(eto do cega je doslo

Mijailovic mora da dobije veliku sansu,ovakav potencijal se retko vidja na nasim prostorima,pogotovo na poziciji zadnjeg,odlicna igra i u buducnosti ga vidim kao standardnog igraca repke.
Vesovic nije imao neke preterane prilike ono sto je odigrao,bilo je poprilicno korektno.
Jevtic je bio poprilicno rastrcan ali nije materijalizovao to,imao onaj jedan lep volej ali je izblokiran.
Perovic je u velikom kanalu,od dolaska Kristica pa nadalje nikako da poveze nesta u svojoj igri i mislim da je vreme da mu se zahvalimo.
Naravno ovo su jos uvek prijateljske tekme,dosta se isprobava,pa ni igra pojedinaca u ovome trenutku nije bitna,bitno je da se pocne shvacati Robijev stil,a on se do sada koliko toliko shvatao,samo moramo da poradimo na sigurnosti u odbrani i boljem presingu prema protivniku i bice to bolje.
U 17:00 protiv Steaue ima prenos na Sport Klubu koga zanima,posle tekme izvestaj.
-
- Kontakt:
Jel poznat konačno status psiho kapitena,stalno čitam te otišao,te ostao,te papirologija,te još malo polijeće itd?Devil je napisao/la:U 17:00 protiv Steaue ima prenos na Sport Klubu koga zanima,posle tekme izvestaj.

0-0
0:0 sa rumunskim velikanom.Ponovo ima i dobrih i losih stvari u ovome mecu.Dobra stvar je konstantno trcanje svih 90 minuta,veoma dobra kretnja koja pre nije mogla ni da se zamisli.Ono sto je evidentno do sada je da smo mnogo agresivni,pokretljivi i ozbiljni nego jesenas.Sto se tice losih stvari evidentno je da se nismo jos lepo skapirali u vezi,nemamo cvrstu vezu koja igra u oba smera,ove dve zadnje tekme su pokazale da ipak nemamo dovoljnu kreaciju i ideju kako najlakse do gola.Ima potencijala da se uradi ali mislim da Robi mora malo da izmesa karte u vezi.Takodje igramo onako kako moderan fudbal ne dozvoljava,bez bekova,pa ako ode Brigel na pozajmicu u Poli Iasi kao sto najavljuju i da je ta stvar gotova mi smo osudjeni da kada nema Tosica igra Reljic kao danas.Opet i na drugoj strani je ista situacija kada nema Paje,jadni mi sa Mikicem.
Utakmica sama po sebi tvrda,mi kao da nismo navikli da igramo sa ovako ozbiljnim rivalom u ovome trenutku pripremnu,pa smo i teze igrali i kada nismo smeli.Prvu priliku imala je Steaua kada je glavom gadjao Marinescu ali neprecizno,zatim je i Dica pokusao da iznenadi Stamenkovica sa pola terena ali nas golman nekako vadi ispod precke.
Jedinu pravu priliku mi smo imali oko 30.minute kada je Borja sutirao a golman Steaue lose intervenisao ali ipak spasao gol.Do kraja jos samo jedna prilika mislim opet preko Dike kada je zamalo sutirao pored gola.
Drugo poluvreme donosi na pocetku bolju igru nego u prvom delu ali kasnije su opet stale obe ekipe.Steaua je bila agresivnija te su imali nekoliko lepih sansi u periodu do 70.minute a najbolju Nicolita kada u poslednji trenutak Reljic izbija u korner.Do kraja jedna dosadna tekma i konacan rezultat ostaje 0:0.
Mi smo krenuli u sastavu:Stamenkovic,Reljic,Tosic,Ady,Mikic,Mijailovic,Koroman,Evandro,Borja,Lazovic,Kaludjerovic,a kasnije su usli Trifunovic,Jevtic,Vesovic,Isah,Psiho.
Sledecu tekmu ujedno i poslednju igramo protiv Kopera 13.februara.
-
- Kontakt:
Robi počeo i Jermene sakupljat,nešto mi je malo postalo više i smješno da se klubovi ovih liga bivše države upuštaju u te probe sa igračima koji nemaju angažman. Vjerujem da neće predsjednik ovog kluba samo ponovo zadiviti svojim vanserijskim netalentom za humor vezan za tog Bilebekijana! 

Ima on angazman,igra za Banants,gde je u 113 tekmi postigao 39 pogodak,sto je za krilnog napadaca solidan ucinak.Nisam puno bio zainteresovan da trazim klipove po YT o Balabekyanu tako da nemam misljenje koje se istinu i ne moze formirati gledanjem YT klipova.melanholicar je napisao/la:Robi počeo i Jermene sakupljat,nešto mi je malo postalo više i smješno da se klubovi ovih liga bivše države upuštaju u te probe sa igračima koji nemaju angažman. Vjerujem da neće predsjednik ovog kluba samo ponovo zadiviti svojim vanserijskim netalentom za humor vezan za tog Bilebekijana!
A nakon Brigela koji je i zvanicno otisao u Poli Iasi,prema poslednjim informacijama koje imam i Trifunovic je otisao u Bundyakor,a Psiho je blizu toga.

-
- Kontakt:
Iz dana u dan čitajući vaše novine stičem utisak kako jednostavno svi u klubu jedva čekaju da mu vide ledja,iz neke ljudske solidarnosti mogu čak reći kako mi ga je i žao,iako nešto naročito ne pratim vašu ligu niti sam upoznat sa pojedinim stvarima,malo mi je čudno da ga recimo niko iz JSL nije htio,bez obzira na sasvim prosječno fudbalsko znanje koje on posjeduje,mada je čini mi se zbog plate tu i najviše zapelo,pa se sad traži iko ko bi ga doveo,a nekada je sjećam se sam izjavljivao bajke tipa kvaliteta zadnjeg dijela tima.....Psiho je blizu toga.

- alfarouqaminu
- Kontakt:
i ja ne znam vise sta je ovo, hebala ih vise pojacanja iz inostranstva,umesto da daju sansu naasim talentima oni dovode jermene... toliko ima dobrih i talentovanih klinaca...a oni igraju slj ligemelanholicar je napisao/la:Robi počeo i Jermene sakupljat,nešto mi je malo postalo više i smješno da se klubovi ovih liga bivše države upuštaju u te probe sa igračima koji nemaju angažman. Vjerujem da neće predsjednik ovog kluba samo ponovo zadiviti svojim vanserijskim netalentom za humor vezan za tog Bilebekijana!
Trifunovic otisao na sestomesecnu posudbu sa mogucnoscu otkupa ugovora na kraju sezone,dok je PSiho potpisao dvogodisnji ugovor,nadam se samo da nas Uzbekistanci nece tuziti za unistavanje ugleda.
U isto vreme Rogac odigrao prijateljsku za Rad.

U isto vreme Rogac odigrao prijateljsku za Rad.

-
- Kontakt:
Ko je taj psiho vise
Cuj psiho

- alfarouqaminu
- Kontakt:
devilSamo F.K.S !! je napisao/la:Ko je taj psiho viseCuj psiho
![]()
![]()

- alan_kardec
- Kontakt:
Jasno mi je što prodaše Đorđevića, ali što pustiše Trifunovića? Ko će nam sad davat golove osim Kaluđera?
@Devil postavljaj uzbekistansku himnu!

@Devil postavljaj uzbekistansku himnu!

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
-
- Kontakt:
Pa valjda bi vam trebao zabijat Borha ili ti ovaj Balebekijan jer mi se čini da bi on mogao ostat do kraja sezone kod vas,a tu je koliko mi je poznato i Perović,ili je on otišao onako bez znanja?!alan_kardec je napisao/la:Jasno mi je što prodaše Đorđevića, ali što pustiše Trifunovića? Ko će nam sad davat golove osim Kaluđera?![]()
@Devil postavljaj uzbekistansku himnu!![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.