Chelsea FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: Chelsea FC
Da oni hoce dovest bilo koga za pocetak bilo bi dobro.. Raphina i Dembele haman otpali,spominje se De Ligt sad,Kundea ko sto gledam Barsa uzima,Zijeh sigurno odlazi u Milan,za Sterlinga nista se vise ne spominje .. Tanko za sad..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Ma ne interesuje tu Amerikanca Tuchelovo misljenje.On tu vidi potencijal za marketing i prodaju dresova. Pozitivno bi se iznenadio kad bi bilo drugacije, al Amerikanac je Amerikanac.
Everton doveo Tarkovskogjose je napisao/la: ↑02 jul 2022, 10:40Ma Raphinu, Dembelea i sve te kojima bi Chelsea trebao biti utješna destinacija u startu nabiti nogom i tražiti druge igrače.
Ja mislim da je Chelsea, uz Everton, jedina ozbiljnija ekipa koja još nikog nije dovela.
Ne znam da li neko od ove uprave razmišlja da sezona kreće za mjesec dana i da se pojačanja do tada moraju uigrati sa ekipom.
Trenutno po sastavu su Manchester City, Liverpool i sada Tottenham daleko ispred. Prošle godine se pucalo na titulu, a od ove sezone će izgleda cilj biti kao Arsenalu sa novim vlasnicima: 4.mjesto i pozitivan bilans na kraju sezone. Dok se ne desi ovo što se dešava s njima zadnjih nekoliko sezona.

- wadethegreat
- Kontakt:
Jos jedan dan a jos nismo predstavili jedno pojacanje.
#trebasezabrinuti...
Znam da rade na bruku stvari ali i prije nas je to znalo pecnuti moraju malo pozuriti.
Brentford, Chelsea, Leicester and Wolves are now the only clubs in the Premier League yet to complete a transfer this summer
Sjajno drustvo
#trebasezabrinuti...
Znam da rade na bruku stvari ali i prije nas je to znalo pecnuti moraju malo pozuriti.
Brentford, Chelsea, Leicester and Wolves are now the only clubs in the Premier League yet to complete a transfer this summer
Sjajno drustvo

Kante se prvi vratio treningu od prvotimaca i onih koji igraju za nacionalnu selekciju
- wadethegreat
- Kontakt:
Navodno dovodimo ovog malca.
Sterling ce ocito biti prvo pojacanje. O raphinhi se sve utisalo dok De ligt navodno hoce u Bayern.
Vidim reklamiraju se novi dresovi sa sponzorom Three. Zar nije Boehli rekao da s njima neće biti nastavljena saradnja i da će dovesti novog sponzora?
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Tako je pricao,na kraju bice jos ove sezone sponsori i onda istice ugovor.
Zar nije jednostrano raskunut ugovor na njihovo traženje, kad je Abramovich bio na tapetu?
Sterling skoro pa potpisao, oko CR7 se isto suska, nije lose.
- wadethegreat
- Kontakt:
Ja sam podijeljen sto se tice Rone.
Sa jedne strane poacher je i dalje uvijek je tamo gdje treba biti sa druge presing mozemo zaboraviti sa njim.
Ne uklapa mi se stil Tuchela al eto vidjet cemo.
Sa jedne strane poacher je i dalje uvijek je tamo gdje treba biti sa druge presing mozemo zaboraviti sa njim.
Ne uklapa mi se stil Tuchela al eto vidjet cemo.
- wadethegreat
- Kontakt:
The meeting between Todd Boehly and Barcelona board for Azpilicueta, Marcos Alonso and other topics is scheduled in the coming hours. 
#CFC
Boehly will directly take care of the negotiations as always - both Azpi and Alonso have an agreement with Barça. Up to Chelsea now.
Isto tako Hakim ide u Milan najvjerovatnije posudba sa pravom otkupa.
AKo nista Boehly se rjesava skarta.
Boehly will directly take care of the negotiations as always - both Azpi and Alonso have an agreement with Barça. Up to Chelsea now.
Isto tako Hakim ide u Milan najvjerovatnije posudba sa pravom otkupa.
AKo nista Boehly se rjesava skarta.
Ma kakav Ronaldo bolje im je da se posvete dovodjenju nekog krila, Haverc je odlican na 9.Ocito je Dembele otpao od prica.
Sterling ce postati najplaceniji znaci 300k plus, urusit ce platni sistem ali hajde njihove su pare
Sterling ce postati najplaceniji znaci 300k plus, urusit ce platni sistem ali hajde njihove su pare
- wadethegreat
- Kontakt:
Sterling po meni top pojacanje.
Bey obzira na ovu pricu da je drvo covjek ima strasne brojke i bolji je od Wernera i Pulisica zajedno.
Premier ligu prekucao ya presing odlican tako da top pojacanje.
Tuchel ga je htio od pocetka.
Navodno bi Boehly mogao pokusati dovesti De jonga a da im bukvalno poklonimo Azpija I Alonsa sto nije belaj.
Bey obzira na ovu pricu da je drvo covjek ima strasne brojke i bolji je od Wernera i Pulisica zajedno.
Premier ligu prekucao ya presing odlican tako da top pojacanje.
Tuchel ga je htio od pocetka.
Navodno bi Boehly mogao pokusati dovesti De jonga a da im bukvalno poklonimo Azpija I Alonsa sto nije belaj.
Mi Barsi Azpija ,Alonsa,oni nama De Jonga i svima dobro..
Vise me brine odbrana,trebaju nam bar dvojica dobrih stopera,sumnjam da ce De Light nama,Bayern je opasno zagrizao za njega,vidjecemo sta ce biti ..
Vise me brine odbrana,trebaju nam bar dvojica dobrih stopera,sumnjam da ce De Light nama,Bayern je opasno zagrizao za njega,vidjecemo sta ce biti ..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- wadethegreat
- Kontakt:
Kounde iskreno treba biti opcija broj 1. Poslije toga Pau Torres Gvardiol it’s ima stvarno dobrih mladih stopera u ekipama kojima ih mozemo oteti. Colwill nas mali isto je veliki potencijal ako ostane.
Ake Se skoro sigurno vraca moze igrati sve pozicije u odbrani tako za dubinu odlican. Kounde bukvalno ceka na nas ima ponudu Barse sve ali hoce kod nas.
Ake Se skoro sigurno vraca moze igrati sve pozicije u odbrani tako za dubinu odlican. Kounde bukvalno ceka na nas ima ponudu Barse sve ali hoce kod nas.
- wadethegreat
- Kontakt:
Pa ocito Se ide na igrace barem jednom djelom koji su istestirani u Engleskoj i koji su vec igrali odredjeni stil igre. Ake moze igrati sve pozicije u odbrani a fali nam dubine.
Samo 45 milki je previse ako to bude cifra. 30 max
Samo 45 milki je previse ako to bude cifra. 30 max
Ma bruka je što Chelsea daje hrpu novca za igrače koje je već imao i za čiji razvoj nije imao vremena.
Ako hoćeš da "istestiras igraca", pošalješ ga onda na posudbu u neki engleski tim, a ne u Vitesse i slične.
Ako hoćeš da "istestiras igraca", pošalješ ga onda na posudbu u neki engleski tim, a ne u Vitesse i slične.
- Pensioner26
- Kontakt:
Nisam neki fan Sterlinga, ali ne može biti gori od naših krila.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.