..sta,pojavi ti se onaj trokut zuti dole umjesto chata ?! ..to mi se ponekad desi,ali refreshujem ili se logujem ponovo i problem rijesenadis.p je napisao/la:imal kod vas chata na fbb........![]()

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
..sta,pojavi ti se onaj trokut zuti dole umjesto chata ?! ..to mi se ponekad desi,ali refreshujem ili se logujem ponovo i problem rijesenadis.p je napisao/la:imal kod vas chata na fbb........![]()
Ma desavalo se i meni, strpi se malo.fifa09 je napisao/la:Od jutros mi ovo izbacuje kad hocu da se logujem sinoc je radilo sve ok![]()
Korisnički račun nedostupan
Vaš korisnički račun je privremeno nedostupan zbog održavanja. Bit će dostupan za nekoliko sati. Ispričavamo se zbog neugodnosti.
..hahahDAVID VILLA je napisao/la:najvise me nervira na facebooku sto su na svakom koraku poruke : ako ovo procitas doci ce neka djevojcica i ubiti te bla bla bla,pa do sad bi me ubila ta djevojcica 100000x...da mi je samo znat ko izmislja te sve poruke
Nisu to izmisljotine to je sve tacno,mene je tako nakon 15 poruka poljubila voljena osobaDAVID VILLA je napisao/la:najvise me nervira na facebooku sto su na svakom koraku poruke : ako ovo procitas doci ce neka djevojcica i ubiti te bla bla bla,pa do sad bi me ubila ta djevojcica 100000x...da mi je samo znat ko izmislja te sve poruke
..il si ti nju prvi poljubio ?! xDLudLo 2 je napisao/la:Nisu to izmisljotine to je sve tacno,mene je tako nakon 15 poruka poljubila voljena osobaDAVID VILLA je napisao/la:najvise me nervira na facebooku sto su na svakom koraku poruke : ako ovo procitas doci ce neka djevojcica i ubiti te bla bla bla,pa do sad bi me ubila ta djevojcica 100000x...da mi je samo znat ko izmislja te sve poruke
Pa gledano sa aspekta gledalista,ona je napravila prvi korak glavom,a ja sam usnama i jezikom,tako da gledano sa aspekta gledalista,ona je prvamuhovic je napisao/la:..il si ti nju prvi poljubio ?! xDLudLo 2 je napisao/la:Nisu to izmisljotine to je sve tacno,mene je tako nakon 15 poruka poljubila voljena osobaDAVID VILLA je napisao/la:najvise me nervira na facebooku sto su na svakom koraku poruke : ako ovo procitas doci ce neka djevojcica i ubiti te bla bla bla,pa do sad bi me ubila ta djevojcica 100000x...da mi je samo znat ko izmislja te sve poruke
![]()
majestic24 je napisao/la:Ja prije mjesec dana bio otisao s fb,i sad kad sam se vratio,nikako mi neradi kako treba. Notifikacije kasne, poruke izbrisem a one se vrate,isto tako i ono sto pise na "zidu" sta sam komentarisao drugima...s.ranje zivo
Ako dugo koristis taj profil,zna to da se desi,tako je i kod mene bilo...notifikacije kasnile,pp nisam mogao poslat uopste itd itd i ja napravio novi profil,pisi onima na pomoc mozda ti sta pomognu...il pravi i ti drugi profil.majestic24 je napisao/la:Ja prije mjesec dana bio otisao s fb,i sad kad sam se vratio,nikako mi neradi kako treba. Notifikacije kasne, poruke izbrisem a one se vrate,isto tako i ono sto pise na "zidu" sta sam komentarisao drugima...s.ranje zivo
Ma idi ma qrac...hocu da promjenim "ljubavni status" a ono me zaj.ebava.King Kenny je napisao/la:Ako dugo koristis taj profil,zna to da se desi,tako je i kod mene bilo...notifikacije kasnile,pp nisam mogao poslat uopste itd itd i ja napravio novi profil,pisi onima na pomoc mozda ti sta pomognu...il pravi i ti drugi profil.majestic24 je napisao/la:Ja prije mjesec dana bio otisao s fb,i sad kad sam se vratio,nikako mi neradi kako treba. Notifikacije kasne, poruke izbrisem a one se vrate,isto tako i ono sto pise na "zidu" sta sam komentarisao drugima...s.ranje zivo
Ma da ga vala hoce ukinut,ono je sranje u bojama
odjavi se pa ponovo udji ... trebalo bi biti onda normalnomajestic24 je napisao/la:Ja prije mjesec dana bio otisao s fb,i sad kad sam se vratio,nikako mi neradi kako treba. Notifikacije kasne, poruke izbrisem a one se vrate,isto tako i ono sto pise na "zidu" sta sam komentarisao drugima...s.ranje zivo
HAHAHAHA. Legendarno, šteta što nemam zid na facebooku da stavim.hodža je napisao/la:Sutra je Valentinovo.
Stavi ovo na svoj status ako ti je drago što je prekosutra Liga prvaka!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.