Liverpool FC

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Da li vjerujete u Kloppa i rebuilding?

1. Da
54
53%
2. Ne
47
47%

Ukupno glasova: 101

BeyKopites
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la BeyKopites » 22 jan 2021, 00:16

Okej, bolje i otvoreno reci da se ne moze nista nego vrtiti istu izlizanu demagogiju. I tih 10% sto trazi nek ih rode sto prije jer se u ovom periodu lomi sezona, eto FA kupa, LP je uskoro. Titula vec postaje nerealna, ne zbog bodovnog zaostatka nego zbog ocaja od igre, stvarno ofanzivni ocaj. Kreacije nula sve je na silu i uglavnom pojedinacni kvalitet izvuce situaciju, al' i to je zatajilo evo 5 utakmica.

I stvarno moram izdvojiti TAA kao najgoreg od losih veceras, onakvu katastrofu dugo nisam vidio.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 22 jan 2021, 00:32

StevieG8 je napisao/la:
21 jan 2021, 23:59
Klopp on transfer window: "These decisions are not mine. I cannot decide if we do something. It is not something I am thinking about. This group can do better, that is what I am thinking about. 90% of what the boys did is still there. 10% is not. We work on that."

Covjek sam otvoreno kaze da ne moze nista po pitanju transfera.
Jel jedino problem transfer rok ?
Salah od one tekme kad je zamjenjen pa one price oko reala do vcrs je odigrao svaki minut. Firmino koji se raspada isto tako.
Japanac koji je odigrao odlicnu tekmu protiv cp i dao gol,poslije te utakmice ni 1 min nije dobio.
Origi je imao 10 min u eplu do ove tekme

Iz kolo u kolu jedna te ista postava osim ako nije potrebno ugurat jos kojeg veznog na stopera

Veliki broj igraca iz prve postave totalno pregorilo i vam forme, ovi s klupe u nikakvoj formi jer su bez minuta ma kakvi god bili kvalitetom.

Jota koji je do povrede bio najbolji igrac tima mora igrat u danskoj u totalno nebitnoj tekmi na krs terenu.

Iz kolo u kolo kloppovo kmecanje na sudije,na vjetar, na formaciju protivnika 6 4 0 , na ukinute 5 izmjene po tekmi itd

90% kriv za ovaj raspad je klopp

Hey ekipa od 99 bodova ovim tempom ce uzet nekih 65 samo godinu poslije :rol: :rol:

Uzivat cemo do kraja u borbi za LP i navijanju za city da osvoji epl

qaa18

Post Postao/la qaa18 » 22 jan 2021, 08:21

Origi za 45 minuta vise suteva u okvir gola od manea, salaha i furmina zajedno, i opet momka mijenja, pa pusti ga, on bar sutira, ovi je sano peglaju....
#salahout

Klopp ce opet upogoniti masinu, ocekujem tesku borbu za titulu samo ako sr vrati dasak srece nama i taj isti dasak odbije od mancesterskih klubova.
CPOJ

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 22 jan 2021, 08:59

Lose igramo, ma uzasno. Samo mi nije jasno kako je ono penal za Barnsa a nije za Manea. Barns je opuca prije kontakta isti slucaj kao i sa Maneom. Gdje je razlika?
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 22 jan 2021, 15:13

Fudo je napisao/la:
22 jan 2021, 08:59
Lose igramo, ma uzasno. Samo mi nije jasno kako je ono penal za Barnsa a nije za Manea. Barns je opuca prije kontakta isti slucaj kao i sa Maneom. Gdje je razlika?
Ono je apsolutno kriminalna odluka sudije i FA, kontakt rukama alisona nad igracem nije postojao. Vidi se desna noga barnesa koji je ispruza da zakaci alisona, sve par sekundi poslije njegov suta :rol: :rol:

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 22 jan 2021, 15:38

Long post short.

Ne bi ga zabili ni na orgijama.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Prophet
Kontakt:

Post Postao/la Prophet » 22 jan 2021, 16:22

Pa vi recite ja kriv...

Šansa za titulom je izgubljena povredom Vvd i to je to.
“Of course I didn’t take my wife to see Rochdale as an anniversary present. It was her birthday. Would I have got married in the football season? Anyway, it was Rochdale reserves.”

qaa18

Post Postao/la qaa18 » 22 jan 2021, 18:15

Prophet je napisao/la:
22 jan 2021, 16:22
Pa vi recite ja kriv...

We have to change from doubters to believers!
Ja ne znam kako, al jos nisam izgubio nadu u osvajanje titule, ne znam al taj neki osjecaj da vjerujes ekipi da moze to sve do kraja izvuci.
Nekih ranijih sezona, vec bih bio izgubio nadu u tako nesto, ali ove ne, ne mogu objasniti zasto? Mozda zbog ovog believers, s tim da to mira jos malo vise da dopre i do igraca.
CPOJ

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 22 jan 2021, 22:06

qaa18 je napisao/la:
22 jan 2021, 18:15
Prophet je napisao/la:
22 jan 2021, 16:22
Pa vi recite ja kriv...

We have to change from doubters to believers!
Ja ne znam kako, al jos nisam izgubio nadu u osvajanje titule, ne znam al taj neki osjecaj da vjerujes ekipi da moze to sve do kraja izvuci.
Nekih ranijih sezona, vec bih bio izgubio nadu u tako nesto, ali ove ne, ne mogu objasniti zasto? Mozda zbog ovog believers, s tim da to mira jos malo vise da dopre i do igraca.
Nije dovoljno samo vjerovati, treba imati i kvalitet.

............Alison
TAA---Matip...VVD...Robbo
............Fabinho
.....Thiago.......Henderson
Salah-------Jota.....Mane
Da sa ovom ekipom ulazimo u nastavak sezone onda bi i vjerovao, ovako najbolji igrac i lider vjerovatno nece igrati do kraja sezone, ovaj drugi stoper igra jednu pa odmara 5 tekmi, a Fabinho koji je nesto bolji sa povredama mora na stopera, i na kraju i Henderson mora na stopera, jedino se Jota uskoro vraca, i napokon cemo imati kako treba napadaca na terenu...

Top 4 se mora izboriti, zbog ljetnog prelaznog roka, katastrofa bi bila da ne izborimo LP, a ovakvi cemo tesko izbaciti United iz kupa, Klopp ih nije mogao dobiti ni kad smo bili daleko jaci od njih...
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

Sage
Kontakt:

Post Postao/la Sage » 22 jan 2021, 22:53

Kad bi zavrsili 4 i osvojili Fa Cup, slavlje bi bilo....
Emancipate yourselves from mental slavery...

Memento Mori...

StevieG8
Kontakt:

Post Postao/la StevieG8 » 22 jan 2021, 23:11

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 22 jan 2021, 23:24

Ja opet mislim da cemo otici daleko u LP

Na ljeto nam ne gine velika rekonstrukcija ekipe

Origi,gini,sakiri su out 100%
Napadacki trojac je prosao svoj zenit i vrijeme je za refresh. Ako mogu 150m izvuci za salaha onda stvarno naklon do poda

Otprilike ulazni/izlazni transferi u najboljem slucaju:
Out 180m
In 220m

Edwards approves this :)

Sancho/saka direktna zamjena za salaha, cijena oko 100m
Stoper dolazi, vjerovatno neki potencijal s cijenom ne vise od 40m
Zamjena za ginija sigurno s cijenom od 30ak m
Mozda i razmisle pa dovedu konkurenciju za trenta :) 10-20m

Ovaj je moj zelja za backup 9ku koji bi poslije 10 kola poslao na klupu naseg defanzivnog napadaca :kafa: . Po transfermarketu kosta 22m a posto se Salzburg ne moze pohvalit s dobrom prodajom igraca onds ga mozemo klepit za 25-30 m

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 23 jan 2021, 08:23

Let's have a little faith boys. Sjećate se kad je Rodgers nakon januara nanizao 14 ili 15 tekmi bez poraza? E i sad ćemo tako, samo ćemo imati 19!
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Prophet
Kontakt:

Post Postao/la Prophet » 23 jan 2021, 10:50

Nama trebaju odmah tri igrača za prvih 11. Stoper, veznjak, napadač. A onda popuniti klupu, to je još četiri-pet igrača. S tim da bi spisak onih koji odlaze bio dosta velik, Shaq, Ox, Origi, Matip, Adrian, Philips. Rhys i Neco na posudbu, ako neće dobiti prilike. Uz to još prodaja Salaha i Firmina, valjda se nađu neke budale, tipa Real/Barsa.

Sve ovo se moralo odraditi na ljeto, ali...
“Of course I didn’t take my wife to see Rochdale as an anniversary present. It was her birthday. Would I have got married in the football season? Anyway, it was Rochdale reserves.”

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 23 jan 2021, 11:19

Prophet je napisao/la:
23 jan 2021, 10:50
Nama trebaju odmah tri igrača za prvih 11. Stoper, veznjak, napadač. A onda popuniti klupu, to je još četiri-pet igrača. S tim da bi spisak onih koji odlaze bio dosta velik, Shaq, Ox, Origi, Matip, Adrian, Philips. Rhys i Neco na posudbu, ako neće dobiti prilike. Uz to još prodaja Salaha i Firmina, valjda se nađu neke budale, tipa Real/Barsa.

:nene: :nene: :nene:

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 23 jan 2021, 14:41

Americki lihvari fujj

Barem sad svi znaju ko je odgovoran za ne dovodjenje stopera u ovom prelaznom roku.

Zivim za dan kad ce klub bit prodan arapima, americko smece mora popunit rupe u budgetu red soxa. 300M izdvajanju za place u onom glupom sportu :rol: :kralj:

Prophet
Kontakt:

Post Postao/la Prophet » 23 jan 2021, 17:10

Otelo je napisao/la:
23 jan 2021, 11:19
Prophet je napisao/la:
23 jan 2021, 10:50

:nene: :nene: :nene:
Si senor not anymore!

Ma Ameri su gamad obična, ne samo ovi naši nego općenito. Jebote klub koji je u zadnje 2 godine osvojio 4 trofeja nema para za stopera :tokralju:

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 23 jan 2021, 17:41

Eto nova anketa :D

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 23 jan 2021, 22:19

Torres_9 je napisao/la:
22 jan 2021, 23:24

Napadacki trojac je prosao svoj zenit i vrijeme je za refresh. Ako mogu 150m izvuci za salaha onda stvarno naklon do poda

Out 180m
In 220m

Ovaj je moj zelja za backup 9ku koji bi poslije 10 kola poslao na klupu naseg defanzivnog napadaca :kafa: . Po transfermarketu kosta 22m a posto se Salzburg ne moze pohvalit s dobrom prodajom igraca onds ga mozemo klepit za 25-30 m
Ko ce dati za Salaha 150 miliona? Imas tri kluba koja bi ga mogla u normalnim okolnostima dovesti, PSG, Real i Barsa...prvi ako ga zele, sa njima cemo se brzo dogovoriti :mrgreen: Drugi su sjebani ugovorima trenutnih igraca i oni prvo moraju otjerati poprilican broj igraca da bi mogli dovesti nekoga, a valja naci budalu koja ce preuzeti ugovore koje imaju ti igraci, sretno im sa tim :mrgreen: A o trecim da ne pisem, njih je korona najvise pogodila, nemaju oni pare za Salaha....
Znaci za sve najbolje da se odradi jedna zamjena igraca, Arapi dobiju najvecu Arapsku zvijezdu, a nama posalju jedinog igraca koji moze zamijeniti Salaha...

Sancho ni u ludilu ne moze zamijeniti Salaha, pa on je vise asistent, a kome bi kod nas namjestao golove ? Firminu :rol:

Da je kako nekome prodati onog laznog napadaca, ali njega niko nece, nema te budale koja bi njega dovela...

A veznjak nam ne treba, imamo mi veznjaka, samo sto igraju na mjestu stopera ove sezone :mrgreen:
Otelo je napisao/la:
23 jan 2021, 17:41
Top 4
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 24 jan 2021, 02:00

YNWA je napisao/la:
23 jan 2021, 22:19
Torres_9 je napisao/la:
22 jan 2021, 23:24

Out 180m
In 220m

Ko ce dati za Salaha 150 miliona? Imas tri kluba koja bi ga mogla u normalnim okolnostima dovesti, PSG, Real i Barsa...prvi ako ga zele, sa njima cemo se brzo dogovoriti :mrgreen: Drugi su sjebani ugovorima trenutnih igraca i oni prvo moraju otjerati poprilican broj igraca da bi mogli dovesti nekoga, a valja naci budalu koja ce preuzeti ugovore koje imaju ti igraci, sretno im sa tim :mrgreen: A o trecim da ne pisem, njih je korona najvise pogodila, nemaju oni pare za Salaha....
Znaci za sve najbolje da se odradi jedna zamjena igraca, Arapi dobiju najvecu Arapsku zvijezdu, a nama posalju jedinog igraca koji moze zamijeniti Salaha...

Sancho ni u ludilu ne moze zamijeniti Salaha, pa on je vise asistent, a kome bi kod nas namjestao golove ? Firminu :rol:

Da je kako nekome prodati onog laznog napadaca, ali njega niko nece, nema te budale koja bi njega dovela...

A veznjak nam ne treba, imamo mi veznjaka, samo sto igraju na mjestu stopera ove sezone :mrgreen:
Otelo je napisao/la:
23 jan 2021, 17:41
Top 4
Pa ti su timovi jedini koji mogu kupit salaha i ova se cifra mora izvuci. Dva spanska projekta uvijek imaju kes koji drzava pumpa u njih, za psg je 100% da dovode zvijedu na ljeto a ko je bolji od salaha ako je dostupan na marketu ?

Da sancho je krilo i zestok playmaker, kao od sale ide na 10 golova i 10+ asist u eplu ma koji god tim ga doveo.

Imas jotu, vezni red koji ce morati vise ucestovati iz drugog plana i pomenuti daka koji itekako mogu popraviti bilans datih golova.

Barsa je 2005 radila rekonstrukciju napadackog trojca s velikim uspjehom, vise od 3 godine nisu zadrzavali istu trojku u napadu.
Koliko je u realu trajao trojac u napadu na viskom nivou ? 3 sezone zar ne

Da slazem da je firmino glavni problem u napadu a njega i salaha bi najlakse mogli zamjenit

Odgovori

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.