Zato sto su pojedini igraci ogranicenog kvaliteta i ne znaju progurati loptu u prostor. Nema on dzaba vise asistencija kao napadac od igraca koji su zaduzeni za asistencije.
Ermedin Demirović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Ermedin Demirović
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Mogao je lagano zabiti gol da je ovaj suigrac na 2 sec prije poslao loptu u 16, a ne ovako kad su se svi vratili al eto.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
- Beduin
- Kontakt:
Upravo to. Mislim da je i trener popizdio zbog toga, sto sredina terena previse komplikuje kad imaju priliku stvoriti dobru sansu i postici gol. Par puta su nakon tih situacija prikazali trenera vidno iznerviranog.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Dosta su limitirani. Ono su jednostavne lopte za odigrati. Pogotovo ta zadnja Schmid na Demirovica. Ono mora gol biti na kraju. Nije mi svakako jasno cemu mjenja formaciju opet na 4-4-2 da gura Schmida i Hölera po desnoj strani. Od Schmida nemaju boljeg i jasno je zasto igra. Ali tu jos dodati Hölera i eto imas Cipetic-Visca nivo. I onda prvo vadi napadaca i uvodi Petersena koji jednako nece lopti dobiti jer ovi neznaju centrirati. Valjda se brzo vrati Sallaj i kupe novog desnog beka da ta strana proradi.Beduin je napisao/la: ↑06 feb 2021, 16:25Upravo to. Mislim da je i trener popizdio zbog toga, sto sredina terena previse komplikuje kad imaju priliku stvoriti dobru sansu i postici gol. Par puta su nakon tih situacija prikazali trenera vidno iznerviranog.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Jeong.
Najozbiljnije pitanje, koje su Hölerove kvalitete? Ermedin asistira i razigrava, tu i tamo zabije, Petersen zabija, šta dobro u napadu radi Höler?

- Beduin
- Kontakt:
Treba biti drskiji prema saigracima, on uopste ne reaguje niti negoduje na sve te situacije, a trebao bi poceti pokazivati muda u tim situacijama.
Holeru kao da je primarna funkcija pomagati u fazo pdbrane
Holeru kao da je primarna funkcija pomagati u fazo pdbrane
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Fin gol.

Ali ono sto si govorio nema lopti smo sad vidjeli kod drugog gola. Grifo umjesto da gurne loptu Demiru u prostor on sutira bezvezno. Sva sreca pa odbijenica leze Schmidu na nogu.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Hah Demirović izlazi, Höler ostaje. 

Izmjene su im uvijek iste. Demirovic i Jeong/Sallai izlaze prvi. Nema veze koliko dobro ili lose odigraju. Takodzer Grifo koliko god jednu tekmu odigra losije od drugi krilni igraca Sallaja i Jeonga on ostaje na terenu.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
meni je sve ok kod tih izmjena, lik tako funkcionise i ok je..samo, stvarno ovaj grifo nije jasan,lik zasticen ko polarni medjed.
btw, nije bas da se i demir danas naigrao da mozemo kukati sto je dobio 'samo' sat+ igre.
sve je to super kod njega, ide lagano kako i treba.
btw, nije bas da se i demir danas naigrao da mozemo kukati sto je dobio 'samo' sat+ igre.
Izmjena je danas bila oke. Nestalo je snage. Ali je cinjenica da napadac 90 minuta nema lopti. Igrao on, igrao Petersen ista stvar. I onda kad ispane koja sansa zahebu pojedini sa ubacajima ala Edin Visca. I danas su to golovi vise na srecu nego na uigranu taktiku. Pogotovo drugi sut se odbija do Schmida i onda jos od stative na golmana. Ali uglavnom svaka tekma iste izmjene. S tim da Sallaj i Jeong moraju vani i ako bolje odigraju od Grife.babino je napisao/la: ↑06 feb 2021, 17:12meni je sve ok kod tih izmjena, lik tako funkcionise i ok je..samo, stvarno ovaj grifo nije jasan,lik zasticen ko polarni medjed.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Wolfsburg, Borussia, Werder, Union, Bayer i Leipzig - na početku nove sezone protiv ovih timova ukupno su osvojili samo tri boda, sad već u drugom meču tog rasporeda imaju toliko, malo bolje odigrati protiv ovih jačih nego u prvom dijelu sezone i opet dobiti ove slabije i eto Freiburga u Europi.
- invincible1921
- Kontakt:
Imaju marketing jbg frjburg je mali klub..ko kgra fife zna da su grifo i onaj sto ode u benficu waldscmit prakticno jedini igrace za koje je neko cuoMaestro je napisao/la: ↑06 feb 2021, 17:23Izmjena je danas bila oke. Nestalo je snage. Ali je cinjenica da napadac 90 minuta nema lopti. Igrao on, igrao Petersen ista stvar. I onda kad ispane koja sansa zahebu pojedini sa ubacajima ala Edin Visca. I danas su to golovi vise na srecu nego na uigranu taktiku. Pogotovo drugi sut se odbija do Schmida i onda jos od stative na golmana. Ali uglavnom svaka tekma iste izmjene. S tim da Sallaj i Jeong moraju vani i ako bolje odigraju od Grife.babino je napisao/la: ↑06 feb 2021, 17:12meni je sve ok kod tih izmjena, lik tako funkcionise i ok je..samo, stvarno ovaj grifo nije jasan,lik zasticen ko polarni medjed.

=\_1921_/=
Ittenu koji je škotskoj ligi upisao četiri gola i jednu asistenciju skočila cijena sa 4 na 4.5 miliona eura, a s druge strane Demiroviću koji ima tri gola i sedam asistencija u jednoj od najjačih liga svijeta i dalje stoji cijena 4 miliona eura. 

U bundesligi nove cijene idu negdje sredinom februara. Ide to sve, bez brige.

Tuta Petrov
Tuta Petrov
Druze poludim kad vidim onake ubacaje kao od Schmida. Podsjeti me na Viscu u repki.invincible1921 je napisao/la: ↑08 feb 2021, 02:14Imaju marketing jbg frjburg je mali klub..ko kgra fife zna da su grifo i onaj sto ode u benficu waldscmit prakticno jedini igrace za koje je neko cuoMaestro je napisao/la: ↑06 feb 2021, 17:23Izmjena je danas bila oke. Nestalo je snage. Ali je cinjenica da napadac 90 minuta nema lopti. Igrao on, igrao Petersen ista stvar. I onda kad ispane koja sansa zahebu pojedini sa ubacajima ala Edin Visca. I danas su to golovi vise na srecu nego na uigranu taktiku. Pogotovo drugi sut se odbija do Schmida i onda jos od stative na golmana. Ali uglavnom svaka tekma iste izmjene. S tim da Sallaj i Jeong moraju vani i ako bolje odigraju od Grife.babino je napisao/la: ↑06 feb 2021, 17:12meni je sve ok kod tih izmjena, lik tako funkcionise i ok je..samo, stvarno ovaj grifo nije jasan,lik zasticen ko polarni medjed.
sve je to super kod njega, ide lagano kako i treba.ne racunajuci petersena

Realno ono su cisti golovi ukoliko stigne lopta do napadaca.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
- invincible1921
- Kontakt:
@Maestro nemoj tako ima Grifo onaj jedan go iz slobodnjaka prije sezonu dvije prikazu ga cesto na ES 

=\_1921_/=
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Na Bundesliga stranici možete glasati za Ermedina. Rookie of the month ali vjerovatno će ovaj Hoppe osvojiti.
https://www.rookie-award.com/
https://www.rookie-award.com/
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Imam neki osjećaj da će ovo biti vođa naše repke slijedećih godina.