Marseille

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

marseille_unique
Kontakt:

Re: Marseille

Post Postao/la marseille_unique » 14 sep 2010, 20:58

naravno nego pobjedom
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 15 sep 2010, 22:45

marseille_unique je napisao/la:naravno nego pobjedom
Kako da ne. :D
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 16 sep 2010, 02:10

ja sam i reko prvi put ove godine kao nikad do dsad da imamo slabu ekipu da mi se ne svidaju pojacanja i da niang nije trebao biti pusten, rekao sam da ce nam biti tesko ove godien, mislim nesto s epod hitno mora mijenjati jer ovako ne ide , ne znam ima li jos kakih jokera deshamps ali bilo bi dobro da ima
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa

Raul7
Kontakt:

Post Postao/la Raul7 » 16 sep 2010, 08:28

marseille_unique je napisao/la:ja sam i reko prvi put ove godine kao nikad do dsad da imamo slabu ekipu da mi se ne svidaju pojacanja i da niang nije trebao biti pusten, rekao sam da ce nam biti tesko ove godien, mislim nesto s epod hitno mora mijenjati jer ovako ne ide , ne znam ima li jos kakih jokera deshamps ali bilo bi dobro da ima
Ne znam zaista sta bih rekao. Gledao sam tekmu i jednostavno je Marseille je bio mnoooogooo bolji. Lijepo smo igrali, ali ne kontam zaista sta onaj Brandao radi u ekipi. Cak je i produzio ugovor :shock: BOlje staviti komad drveta ili metalne sipke, imali bismo vise koristi. Pojacanja tek trebaju da se pokazu, Gignac je sinoc fantasticno zamijenio Brandaa, ucestvovao u par akcija, na kraju imao odlican sut ali pogodio stativu. Veliki je hendikep sto nema Nianga vise ali mislim da DIdier tek slaze ovu ekipu. Remy se odmah povrijedio, uskoro se treba vratiti, GIgnac se vec pokazuje kao dobar pa sacekajmo i vidjecemo kako ce se odvijati situacija u sezoni. Ukoliko budu igrali protiv Spartaka u gostima onako kako su jucer igrali onda ne sumnjam u pobjedu
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar

Raul7
Kontakt:

Post Postao/la Raul7 » 19 sep 2010, 00:17

Arles - Marseille. Jedna lagana utakmica, gledao sam zadnjih 20-ak minuta, vidio sam opet da je Brandao pogrijesio i upropastio cist zicer koji mu je namjestio Gignac. Ayew odlican mada nisam vidio golove. Na pocetku sam govorio da ce nam valjati. Cheyrou dao gol, sto se mozda i moglo ocekivati poslije sjajne partije protiv Spartaka. Ugl. bitna su 3 boda da se malo izadje iz krize.

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 23 sep 2010, 01:40

sve sto si reko slazem se
Tuzlanski_Malisa

Raul7
Kontakt:

Post Postao/la Raul7 » 25 sep 2010, 21:01

Pobjeda protiv Socheauxa 2-1. Taiwo i Lucho dali golove. Ne svidja mi se sto su primili taj jedan gol ali 3 boda se pisu. Sada se spremati za Chelsea, ici na pobjedu ako nista bar bod izvuci. Drogba se vraca tamo gdje i pripada. Na Velodrome 8-)

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 25 sep 2010, 23:35

Raul7 je napisao/la:Pobjeda protiv Socheauxa 2-1. Taiwo i Lucho dali golove. Ne svidja mi se sto su primili taj jedan gol ali 3 boda se pisu. Sada se spremati za Chelsea, ici na pobjedu ako nista bar bod izvuci. Drogba se vraca tamo gdje i pripada. Na Velodrome 8-)
Drogba je suspendovan jos jedno kolo LP tako da nece igrati. ;)

Sto opet ne znaci da se nece vratiti, bar na tribine. :P

nevjernik
Kontakt:

Post Postao/la nevjernik » 28 sep 2010, 00:34

Drogba: Velodrome je unique :D

bas me zanima kako ce biti docekan na Velodromu kad budu igrali
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 28 sep 2010, 20:23

gdje vi zivite igra se u londonu ccc, jeb drogbu moze on sada pricati i uvijek marseille je moj klub ovo ono kad je ga napusfrio radi para nek se j....,

opet ce mo biti prvaci, najbolje stojimo do svioh faborita znaci polako kao i prosle sezone do pola sezone docemo do prve pozicije i to je to i onda prednost samo raste
Tuzlanski_Malisa

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 28 sep 2010, 20:49

omogy je napisao/la:Pa zbog čega je Taiwo otišao iz kluba, ako nije zbog para, dobro malo drugačija situacija, al eto!?
Marseille, samo da izvučemo povoljan, u ovom slučaju neriješen rezultat večeras u Londonu, mislim da možemo dalje u LP.

Sigurno mislis na Nianga. :lol: :lol: Kakav samo poznavaoc svoga kluba.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 28 sep 2010, 23:00

Za vas ima nade u Euro ligi :mrgreen:
El mejor club del siglo XX

wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu

mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 28 sep 2010, 23:01

Los*Blancos je napisao/la:Za vas ima nade u Euro ligi :mrgreen:
Dobro je sve dok ima nade za Lyon nema nade ni u drugoj ligi :lol:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Raul7
Kontakt:

Post Postao/la Raul7 » 28 sep 2010, 23:09

Ja sam sve mislio da igramo na Velodromu :oops: Stid me fkt, al glupi goal.com je tako bio napisao. Nisam ocekivao ni vise u gostima protiv Chelsea, cekam pregled pa da vidim kako smo igrali ali mislim da moramo izvuci makar remi na Velodromu i moramo dobiti Spartak u gostima ako zelimo proci dalje. Bice guravo ali jos nije nista gotovo. A to da fali Niang to se naravno slazem medjutim treba jos sacekati da se tim uigra pa cemo kasnije pricati jesu li se ili nisu isplatila pojacanja. Mislim da sto se navijaca tice imamo najbolje na svijetu 8-) ALLEZ L'OM!

Raul7
Kontakt:

Post Postao/la Raul7 » 28 sep 2010, 23:18

omogy je napisao/la:
Raul7 je napisao/la:Ja sam sve mislio da igramo na Velodromu :oops: Stid me fkt, al glupi goal.com je tako bio napisao. Nisam ocekivao ni vise u gostima protiv Chelsea, cekam pregled pa da vidim kako smo igrali ali mislim da moramo izvuci makar remi na Velodromu i moramo dobiti Spartak u gostima ako zelimo proci dalje. Bice guravo ali jos nije nista gotovo.
:lol:

Jarane, nije još gotovo, imamo šanse, pa mi smo unique klub, samo sjeti se toga. Mislim da Žilinu možemo dobiti u gostima, ipak je to klub koji je Željo priželjkivao u kvalifikacijama, pa eto moje neko mišljenje sa njima da možemo uzeti 6 bodova, kao i na Velodromeu po tri iz svakog susreta, samo da se podigne moral nakon ova dva isfura, tačnije jednog, večeras smo bili dobri, a drugi gol smo primili nepošteno, jer ono nije penal zglave.

P.S. Ukoliko je onaj pregled?
Pregled je u 23.35 bar tako pise na teletextu BHT1.

Slazem se da jos nije gotovo, jbg nije se ni moglo ocekivati da moemo na Stamfordu nesto uraditi ali po tvojim komentarima mogu naslutiti da smo igrali dobro a to je bitnije. I protiv Spartaka smo igrali odlicno ali jbg nece lopta u go. Zato mislim da mozemo Spartak tamo dobiti, Zilini uzeti 6 bodova i sa Chelseaom remizirati na Velodromu i eto nas u 1/8 :D
Ne treba kalkulisati puno, ovako bih ja volio, vidjecemo kako ce se situacija odvijati, sad je bitno da se okrenemo debiju protiv Saint-Etiennea

Raul7
Kontakt:

Post Postao/la Raul7 » 03 okt 2010, 15:11

1:1 , ne znam sta bih rekao, nisam gledao tekmu ali po komentarima koje sam citao na nekim stranicama mozemo biti zadovoljni remijem. Drago mi je da je Gignac napokon zabio, bice on odlicno pojacanje. Ali koji pas Lucha :shock:

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 04 okt 2010, 02:08

drugo je drogba sto je otiso a drugo niang , niang je igrao nekih 6 godina za nas i kad je osjetio da ga nece vise i kad je osjetio da mu je zadnji voz da uzme pare on je otiso, a drogba i ostali su odmah isfurali nakon prve godine sto ih je marseille proslavio, dva potpuno razlicita igraca,
za ligu prvaka gotov pa sam uvjeren da ce mo proci, mislim realno je da mozemo uzeti zilini bodove tamo i vamo ali i to treba zasluziti nece pasti sneba, a za spartak , pa mislim da kad se realno i posteno pogleda zasluzujemo da ih dobijemo, jer smo bili bolji i uvijek na kraju medusobnih duela bolje prode onaj ko je bio bolji, tako je bilo u mom iskustvu pracenja fudbala, mislim da ce mo ih dobiti i imati bolju gol razliku od njih, a chelsea mislim nije samo da mozemo igrati nerijeseno nego mozemo i dobiti, u to sam najvise sigurnan, pobjedu protiv chelsea, i to ce zapamtite biti prenos na bht ili ftv, vidicete

ono sto me bvrine jeste pojacanja koja su slaba, morali su dovesti bolja pojacanja, ne znma je li to zbog glu[pog stadiona kkoji s epravi kojeg i ne zelim ili sta vec

mislim ne vjerujem u remya, u gignaca mogu vjerovati jer mislim da se moze uhodati, treba mi jos bolji lucho i treba mi dobro krilo jedno,

i ono sto je najvaznije vjerujem u nase najvece oruzje , deschampa , mislim da ce on donijeti nam jos jednu titulu, i vjerujem duboko porlazak u 1/8 finala lige prvaka zbog njega i njegove inteligencije, to je ono sto nbam je trebalo svih ovih zadnjih godina, i cim je dosos odmah je ono napravio sto ostali nisu mogli za 10 godina

samo mi ne godi sti igramo protiv ziline kod kuce prvu, voilio bih da porvu igramo u gostima, ali nema veze

marseille en force, marseille est unique

slika
Tuzlanski_Malisa

Raul7
Kontakt:

Post Postao/la Raul7 » 04 okt 2010, 14:46

marseille_unique je napisao/la:drugo je drogba sto je otiso a drugo niang , niang je igrao nekih 6 godina za nas i kad je osjetio da ga nece vise i kad je osjetio da mu je zadnji voz da uzme pare on je otiso, a drogba i ostali su odmah isfurali nakon prve godine sto ih je marseille proslavio, dva potpuno razlicita igraca,
za ligu prvaka gotov pa sam uvjeren da ce mo proci, mislim realno je da mozemo uzeti zilini bodove tamo i vamo ali i to treba zasluziti nece pasti sneba, a za spartak , pa mislim da kad se realno i posteno pogleda zasluzujemo da ih dobijemo, jer smo bili bolji i uvijek na kraju medusobnih duela bolje prode onaj ko je bio bolji, tako je bilo u mom iskustvu pracenja fudbala, mislim da ce mo ih dobiti i imati bolju gol razliku od njih, a chelsea mislim nije samo da mozemo igrati nerijeseno nego mozemo i dobiti, u to sam najvise sigurnan, pobjedu protiv chelsea, i to ce zapamtite biti prenos na bht ili ftv, vidicete

ono sto me bvrine jeste pojacanja koja su slaba, morali su dovesti bolja pojacanja, ne znma je li to zbog glu[pog stadiona kkoji s epravi kojeg i ne zelim ili sta vec

mislim ne vjerujem u remya, u gignaca mogu vjerovati jer mislim da se moze uhodati, treba mi jos bolji lucho i treba mi dobro krilo jedno,

i ono sto je najvaznije vjerujem u nase najvece oruzje , deschampa , mislim da ce on donijeti nam jos jednu titulu, i vjerujem duboko porlazak u 1/8 finala lige prvaka zbog njega i njegove inteligencije, to je ono sto nbam je trebalo svih ovih zadnjih godina, i cim je dosos odmah je ono napravio sto ostali nisu mogli za 10 godina

samo mi ne godi sti igramo protiv ziline kod kuce prvu, voilio bih da porvu igramo u gostima, ali nema veze

marseille en force, marseille est unique

slika
Normalno da se Niang i Drogba ne mogu porediti. Niang je bio veliki kapiten, igrao je srcem zadrzao se dugo, Drogba je odigrao jednu dobru sezonu u Marseilleu, zapao za oko Chelseau, povukao ga miris novca i otisao je.

Slazem se da je realno ocekivati da prodjemo grupnu fazu LP, mada bice tesko protiv Chelsea na Velodromeu, meni bod dovoljan.

Raul7
Kontakt:

Post Postao/la Raul7 » 10 okt 2010, 20:45

Sinoc Remy dao gol, momak je prebrz, samo da jos proradi za Marseille i ne brinem. Ipak su njega prozvali novi Henry, vidjecemo u kakvog ce igraca izrasti. A Marseille tuzio De Jonga. Ne znam zaista sta se ovdje desava, zasto sad gube energiju oko Ben Arfe kad ih je ovaj izdao samo tako. Nije da mi je drago sto je povrijedjen, ne bih volio nikome da se to desi ali sada kada ga je nevolja snasla nesto se kofol ulizuje celnicima Marseillea a do prije koji mjesec pljuvao je po svetom klubu kao kocijas. Da Bog da se nikada ne vratio

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 11 okt 2010, 06:00

e vidis grijesis nije on htjeo da ode nego ga oni nisu htjeli pa su gfa odlucili posuditi malo, kao da ga nesto nauce pameti da bude kao ozbiljniji malo, on je jos uvijek marseilleov igrac ali je samo na posudbi
Tuzlanski_Malisa

Odgovori

Natrag na “Ligue 1”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.