Ćiro Blažević

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

zehha
Kontakt:

Re: Ćiro Blažević

Post Postao/la zehha » 20 nov 2009, 23:10

Prvo moramo dovesti ljude od struke u savez, ali sa jednim predsjednikom, bolje jedan fantastican selektor nego tri nesposobna predsjednika

BOSNA JE ZAKON
Kontakt:

Post Postao/la BOSNA JE ZAKON » 20 nov 2009, 23:11

KONGO je napisao/la:Ciro svinjo, idi u Kinu,Banglades ili Vijetanm jednostavno me zaboli. Samo ostavi nas na miru!

Ne treba mi trener koji ce pred toliko vazne utakmice baraza voditi igrace gdje ce biti napadnuti od njegovih Hrvata.

Ne treba mi trener kojem je najveci fazon **** nekom majku :roll: , na to se pale samo glupi Balkanci.

Da li ste to vi ?

Ciro ****,svinjo odlazi smece jedno nevaspitano !

**** vas trener koji ne zna ni imena svojim igracima :mrgreen: , koji umjesto Portugala kaze Spanjolska :lol:. Kad ga isprave, onda kaze sve je to isto. Trener koji ne moze kritiku podnjet !

**** te na koga se vi palite, jadno do bola jadno.
Ciro je trener koji samo zna dici tu balkansku atmosferu al aj mi sad reci ko bi ga mogao zamijeniti?

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 20 nov 2009, 23:13

BOSNA JE ZAKON je napisao/la:
KONGO je napisao/la:Ciro svinjo, idi u Kinu,Banglades ili Vijetanm jednostavno me zaboli. Samo ostavi nas na miru!

Ne treba mi trener koji ce pred toliko vazne utakmice baraza voditi igrace gdje ce biti napadnuti od njegovih Hrvata.

Ne treba mi trener kojem je najveci fazon **** nekom majku :roll: , na to se pale samo glupi Balkanci.

Da li ste to vi ?

**** vas trener koji ne zna ni imena svojim igracima :mrgreen: , koji umjesto Portugala kaze Spanjolska :lol:. Kad ga isprave, onda kaze sve je to isto. Trener koji ne moze kritiku podnjet !

Ciro je trener koji samo zna dici tu balkansku atmosferu al aj mi sad reci ko bi ga mogao zamijeniti?
Kome god je stalo do Bosne i nosi je u srcu, dobrodosao. Neko ko nije dosao iz interesa.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 20 nov 2009, 23:15

Po meni Ciro ne zasluzuje kritike ...mi smo zasluzeno izgubili..Portugal je bolja ekipa od nas a mi smo bili bez 4 vazna igraca...Da niste mozda ocekivali osvajanje SP-a?

Jbt covjek nas je odveo u baraz...i zasluzuje postovanje...bar od mene ...P.S I za mene nikad nece biti Tito,Bog,Allah...za mene je on HADZIJA ;) ;)
A C A B !

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 20 nov 2009, 23:15

Adinjo je napisao/la:
BOSNA JE ZAKON je napisao/la:

Da li ste to vi ?

Kome god je stalo do Bosne i nosi je u srcu, dobrodosao. Neko ko nije dosao iz interesa.
jarane tog nema,nema niko muda da se prihvati ovog posla,pa da mu nakon prvog neuspjeha hebu majku
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 20 nov 2009, 23:17

Ima jarane, ima ih dosta kome nije do novca i interesa, a to si upravu da niko nece SAD sjesti na klup. Pa ko bi normalan sjeo, sa ovim uhljupima. Da je kako treba, ne bi bilo zime za prave trenere.

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 20 nov 2009, 23:18

Emir_ZENICA je napisao/la:Po meni Ciro ne zasluzuje kritike ...mi smo zasluzeno izgubili..Portugal je bolja ekipa od nas a mi smo bili bez 4 vazna igraca...Da niste mozda ocekivali osvajanje SP-a?

Jbt covjek nas je odveo u baraz...i zasluzuje postovanje...bar od mene ...P.S I za mene nikad nece biti Tito,Bog,Allah...za mene je on HADZIJA ;) ;)
takav smo mi narod...da nas je odveo na SP bilo bo ciro majstore...on je najzasluzniji sto smo dsoli do baraza,sad odjednom seru po njemu...zato nama ni ne treba neko veliko takmicenje,kad ne znamo cijenit i hvalit ono sto je se postiglo
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 20 nov 2009, 23:20

Adinjo je napisao/la:Ima jarane, ima ih dosta kome nije do novca i interesa, a to si upravu da niko nece SAD sjesti na klup. Pa ko bi normalan sjeo, sa ovim uhljupima. Da je kako treba, ne bi bilo zime za prave trenere.
e pa jarane to je jedan od razloga sto postujem ciru.sto je covjek imao hrabrosti sjesti na klupu repke a usput je znao s cim ima posla
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.

KONGO
Kontakt:

Post Postao/la KONGO » 20 nov 2009, 23:23

Nikad nije bio majstor za mene.

Potrazi u mojim postovima kad sam ga podrzavao ?

On nas je i prodao protiv Portugala sa svojom taktikom. To ce tek da izidje u javnost kad on ode. Jer i kad predsjednici i veliki ratnici odu, tek tada se slobodno i sa istinom prica o njima.

O bajnoj i sjajnoj atmosferi da i ne pricam :roll: .

Pred onako vazne utakmice vodi nas u leglo drzave gdje nasi igraci bivaju i verbalno i fizicki napadnuti.

Molim vas Bosnjaci, kad ce te doci pameti ?
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)

BOSNA JE ZAKON
Kontakt:

Post Postao/la BOSNA JE ZAKON » 20 nov 2009, 23:24

Emir_ZENICA je napisao/la:Po meni Ciro ne zasluzuje kritike ...mi smo zasluzeno izgubili..Portugal je bolja ekipa od nas a mi smo bili bez 4 vazna igraca...Da niste mozda ocekivali osvajanje SP-a?

Pa gledaj do prije baraza, svi su mislili da mozemo pobijediti svakoga, al nakon Portugala svatili smo da smo jedino slabe pobjedjivali, a Ciro je umjesto pracenja utakmica nasih i portugalskih igraca gledao obn talente, ne moze se tako voditi repka

123456
Kontakt:

Post Postao/la 123456 » 20 nov 2009, 23:25

Vidi Emire.Kazes Portugal je jaci?Pa treba biti trener i dobiti jaceg protivnika.Kazes oko zuti kartona.Pa jeli ga Spahic pitao u Estoniji da pravi drugi zuti da se protiv Spanije ocisti kartona a Ciro kaze jok.Pravi trener bi to rekao i Spahi i Muratovicu i Rahimicu i svima kome prijeti drugi zuti.Jer Spanija je bila cito rekreativna utakmica trebalo se spremati za baraz.Koga smo to mi dobili od jaki ekipa pod Cirinim vostvom?Belgiju i ..............Bod protiv Turaka koje smo prije godinu na Kosevu dobili.Zijan obadvije od Spanaca a sjecam se 1:1 prije toga.Sjecam se i 0:2 u danskoj.Znaci nista spektakularno nije uradijo.Baraz bi po meni mogao iole dobar trener izboriti sa ovom ekipom.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini

*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000

KONGO
Kontakt:

Post Postao/la KONGO » 20 nov 2009, 23:27

123456 je napisao/la:

Vidi Emire.Kazes Portugal je jaci?Pa treba biti trener i dobiti jaceg protivnika.Kazes oko zuti kartona.Pa jeli ga Spahic pitao u Estoniji da pravi drugi zuti da se protiv Spanije ocisti kartona a Ciro kaze jok.Pravi trener bi to rekao i Spahi i Muratovicu i Rahimicu i svima kome prijeti drugi zuti.Jer Spanija je bila cito rekreativna utakmica trebalo se spremati za baraz.Koga smo to mi dobili od jaki ekipa pod Cirinim vostvom?Belgiju i ..............Bod protiv Turaka koje smo prije godinu na Kosevu dobili.Zijan obadvije od Spanaca a sjecam se 1:1 prije toga.Sjecam se i 0:2 u danskoj.Znaci nista spektakularno nije uradijo.Baraz bi po meni mogao iole dobar trener izboriti sa ovom ekipom.
Slazem se, jos sa ovakvim igracima koje imamo. Fuad Muzurovic bih gazio Portugal, iako njega ne simpatisem al mudriji je i bolji takticar od Cire.

Ciro i nije nikakav takticar. On je samo tu da zabavi narod, to je sve !
Zadnja izmjena: KONGO, dana/u 20 nov 2009, 23:28, ukupno mijenjano 1 put.
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 20 nov 2009, 23:28

T-MAC je napisao/la:
Adinjo je napisao/la:Ima jarane, ima ih dosta kome nije do novca i interesa, a to si upravu da niko nece SAD sjesti na klup. Pa ko bi normalan sjeo, sa ovim uhljupima. Da je kako treba, ne bi bilo zime za prave trenere.
e pa jarane to je jedan od razloga sto postujem ciru.sto je covjek imao hrabrosti sjesti na klupu repke a usput je znao s cim ima posla
NIkad on ne bi sjeo da nije imao svojih interesa, to dobro upamti. Puca njemu racku za nama.

On je njihov igrac, obicna marioneta. Evo poceo je nesto da prica, i eto noga mu je garant. Sad moze na vlak, i navlacite se do Kine :lol: :lol: :mrgreen:

A nama se valja nosit' s ovim uhljupima. Pozz

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 20 nov 2009, 23:36

Adinjo je napisao/la:
T-MAC je napisao/la:
NIkad on ne bi sjeo da nije imao svojih interesa, to dobro upamti. Puca njemu racku za nama.

On je njihov igrac, obicna marioneta. Evo poceo je nesto da prica, i eto noga mu je garant. Sad moze na vlak, i navlacite se do Kine :lol: :lol: :mrgreen:

A nama se valja nosit' s ovim uhljupima. Pozz
ne poricem ja te njegove interese.njemu je trebalo nesto da ga digne iz pepela,da se u jeseni zivota ponovo podigne na tron a mi smo prihvatili.
zasto ne prihvatiti
proslo ciklusa i ciklusa a nas nigdje,izmjebnjalo se selektora i selektora i trebao nam je jedan ovakav koji ce igracima stavit do znanja da mogu igrati protiv svih
nazalost svih nije uspio al malu mu je falilo,al nema stvarno potrebe da ga neki pljuju ipak smo i do baraza dogurali a dosad nismo nikako ni do njeg pozzz

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 20 nov 2009, 23:45

[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]

evo jedan komentar od prije godinu dana koji vrijedi paznje posebno na kraju ovog ciklusa

Rimsa27 (1 year ago)

nemoze nam pomoci ni kapelo a kamoli ciro..hehe to ce biti samo cirkus zivi majke mi...na kraju ce mu **** mater svi..zivi bili pa vidjeli:)
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

apolo
Kontakt:

Post Postao/la apolo » 20 nov 2009, 23:47

Hajd da budemo realni, ma koliko to boljelo. Cirkan nas odveo gdje niko nije, niti ce u doglednoj buducnosti...Kakve su sad to price,imamo igrace koji sve mogu?Imamo mi Balkanski ****, Nemamo nist, i samo Ciro je uspio skrpit ekipu, donijet nam meGA zadovoljstvo....Nije Ciro Bog,al nije ni smece od trenera, pa da ga blate svi...Ne kazem sad da bi mu trebali podignut spomenik, jer pred njim jos puno utakmica na kormilu nase repke :D

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 20 nov 2009, 23:51

Adinjo je napisao/la:Jedino poztivno iz ovoga svega je to da konacno CIROMANIJA polako umireeeeeeeeeeeee.. :lol: :lol:

Sad bi puc'o od radosti. :D :D :D
Takodjer 8-)
Cirolija se gasi :mrgreen:
100% sportski i krajnje opušten potpis

kenoo
Kontakt:

Post Postao/la kenoo » 20 nov 2009, 23:51

ja se nadam da ce ostati makar jos jedan ciklus,mislim da ima vise pozitivnih stvari nego negativnih..

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 20 nov 2009, 23:54

Ćiro dobija otkaz!

Kako saznaje naš portal, šef državne nogometne selekcije Miroslav Ćiro Blažević neće dobiti podršku čelnih ljudi NSBiH i male su šanse da ostane na klupi „zmajeva“. Ovo nam je potvrdio jedan od članova Izvršnog odbora krovne kuće bh. nogometa, koji nas je zamolio da mu ne otkrivamo identitet (ime poznato redakciji), jer kako kaže, ne želi „biti prvi koji će sa takvom informacijom izaći u javnost“.

Naime, apostrofirano je da se selektoru bh. nacionalne vrste zamjera što je „flertovao“ sa pojedinim klubovima i dogovarao angažman u trenucima kada se naša reprezentacija borila za odlazak na Svjetsko prvenstvo.

Napomenuto je da su rezultati naše nogometne reprezentacije odlični i da to nije uzrok ovakvog scenarija. Tražili smo odmah i komentar selektora Blaževića, ali je bio nedostupan. Ugovor koji je selektor nogometne reprezentacije BiH potpisao sa NSBiH ističe u ljeto 2010. godine.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

zmal
Kontakt:

Post Postao/la zmal » 20 nov 2009, 23:58

Imam pitanje za ove sto hoce da ciro ode, KO CE BIRATI DRUGOG TRENERA ?

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.