Begovic
Vranjes Bicakcic Zukanovic Kolasinac
Visca Pjanic Besic Lulic
Ibisevic Dzeko
Sehic
Djuric,Cimirot,Bajic,Hodzic,Hadziahmetovic,Susic,Medunjanin,Hajrovic,Memisevic, Stevanovic,
Imamo i mi dovoljno igraca,mozda ne kao neke zemlje sa 20-30 ili 40 mil stanovnika ali imamo dovoljno i brojem i kvalitetom da budemo solidno jaka repka.
Nas problem je vjecito selektor koji ne moze natjerati "zvjezdice"da trce i bore se....Imamo mi u ekipi 6,7 igraca svjetske klase ali kada dodju u repku glade mu.da po terenu.
Selektor nam je uvjek pod jakim uticajem saveza i igraci ga ne postuju.Ako vec nemas 20 igraca svjetske klase nadoknadi to trkom umjesto da mi napadamo ko osice da im oci vadimo komentator kaze "vidite kako belgijanci napadaju ko osice"a nasi se vuku ko pomije.
Imali smo slabiju ekipu (po imenima)ali ih je Ciro tjerao da krv pisaju.
Pa sta je ova repka uradili Francuskoj ljudi u Parizu ali gledam tu utakmicu i ovu sa Belgijom...
Dzeko,Lulic,Pjanic i ostali neprepoznatljivi...
Treba nam svjetski trener poznato ime koje ce ih natjerati da trce i bore se...
U naredne tri godine odlaze Spahic,Dzeko,Lulic,Ibisevic,Medunjanin...Sta cemo onda...
Vec sada treba praviti ekipu za sledece kvalifikacije i davati nekima sansu......
Dati sansu Bajicu,Cimirotu,Memisevicu....Hadziahmetovicu...
Jer ako to uradimo odjednom i kada ovi odu nabrojani nama se patiti sa Makedonijom i Kosovom a o Parizu,Belgiji,i nekom novom Brazilu sanjacemo decenijama....
Memisevic ne bi nista slabije odigrao od Spahica a on i njemu slicni su buducnost Spahicu hvala ali dosta podvucimo liniju.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.