Sad sam malo gledao ovaj raspored, cinjenica je da pitari imaju dobar raspored, u prvih 7-8 kola "gostuju" Slaviji i Olimpiku, te Leotaru; U sustini treba igrati sa svima, evropa ce ostaviti traga, tako da start moze biti bitan, kod eventualnih kikseva kuci.
Mi, Siroki, Zrinjski i Sarajevo za titulu, eventualno Celik ako ne prospe igracki kadar za evropu; Borac kriza , ostalo borba za opstanak, mozda je ovo prilika nekim timovima, Velezu npr. da konacno naprave rezultat u ovoj jadnoj ligi.
Dobra je stvar sto se neke stvari pokrecu. Treba pozdraviti ove pokusaje saveza da podignu nivo lige. Infrastruktura nam je bolna tacka. Niko ne ulaze, evo nesto se i tu pokusava.
Treba ulagati u svoju djecu, zaposliti kvalitetne trenere. Kod nas djecu polomise fiziku da im nabiju, a nikad niko im nije objasnio kako da "pravilno disu" itd. Amaru svaka cast s ovim potpisima na 5-6 godina. Tvrdim da ulozimo u neki skauting da bi sad nasli 10 igraca po mjestima, da ne kazem selima u BiH, koji bi rado dosli u Zelju i za koju godinu cudo pravili. na kraju krajeva pola legendi nam je doslo iz manjih gradova i sela. S rezultatima u evropi ne bi bio problem ni 10-tak miliona KM za stadion. Ovako stagniramo i tonemo. Amar ima strategiju, ali ne vjerujem da moze sve sam, a trenutno sve radi. Nemamo ljude u klubu koji ga mogu pratiti, vjerovatno nemamo ni para da platimo kvalitet na tom polju.
Navijaci ne trebaju da bacaju baklje i pirotehniku u narednoj sezoni, posebno ne u evropskim utakmicama.
Sretno nam u Evropi da aBd osvojimo titulu i napravimo cudo u Evropi.