FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
88
38%
Darko Milanič
34
15%
Miodrag Božović
3
1%
Fedja Dudić
33
14%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
20
9%
Samo stranac
54
23%

Ukupno glasova: 232

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 05 dec 2023, 10:22

donDondon je napisao/la:
05 dec 2023, 10:15
Lobudaraczapamcenje je napisao/la:
05 dec 2023, 09:29
donDondon je napisao/la:
05 dec 2023, 08:59

a gdje smo mi u svom tom izlaganju,zasto sutimo na sve to
pa objasnio je i to covjek, gdje bi bili da ne sutimo u primjeru ostalih klubova i persona.
nekad jedan mudri covjek, vojskovodja, filozof Sun Tzu rece "Drzi prijatelje blizu a neprijatelje jos blize". :salut:
nidje veze ,eto neko ce ugasiti Sarajevo kao doboj kakanj ili zvijezdu ili selo pored Tuzle,a to selo jedino napravi protest neigranjem pocetak utakmice,da li je se napisala ijedna zalba na one velike kazne ili zalba sto se sklanjaju borcu,nije.
suti i trpi to je pravi put,aferim i tebi i sun tzu-u
nece ugasiti, ali malo je predaleko ovo sve otislo i ljudi su se ogradili na svim mogucim mjestima. Da bas nismo u situaciji da se bodemo s rogatim, barem trenutno. Pa ljudi nam pijesak u oci bacaju, ocigledno i javno se sve radi sudi i igra i sta sad? Treba Mirvic da zadovolji nase eticke kodekse, osjecaje, da baca pare i ispravlja krive drine??
konfrontacija je ok, ali neces grlom u jagode.

Pisale su se zalbe, slali snimci, kmecalo uefi jos proslih godina.
Evo, nek prvi korak bude da nadju nekog ko ce svako kolo analizirati, svaki faul analazirati i odluku. Ja ne vidim ni taj video, sem poneke kompilacije zaljubljenika u bh fudbal.

Drugi korak nek se ustroje kantonalne organizacije i proprate ljudi koji ce zauzeti fotelje, jer odatle sve krece. Bori se niko ti ne brani, ali da svoj klub i investiciju ugrozavas baljezganjem kojim neces nista postici ne kontam.
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

NisamIsmirMirvic
Kontakt:

Post Postao/la NisamIsmirMirvic » 05 dec 2023, 10:45

Ljudima se dize na saopstenja i javno kritikovanje Vice i saveza, ali to ne donosi nista. Osim sto je lijepo cuti, korist je nikakva. Mogu te samo jos vise gaziti. Nije ni meni prijatno vidjeti Mirvica i Vicu zajedno, niti se ugodno osjecam kad se suti, ali sta sad? Mora se uci u NSBiH i tamo se braniti, kao sto je uradio Zrinjski i neki drugi klubovi. To je jedini nacin, sve ostalo je suplja.

ubipara
Kontakt:

Post Postao/la ubipara » 05 dec 2023, 11:03

NisamIsmirMirvic je napisao/la:
05 dec 2023, 10:45
Ljudima se dize na saopstenja i javno kritikovanje Vice i saveza, ali to ne donosi nista. Osim sto je lijepo cuti, korist je nikakva. Mogu te samo jos vise gaziti. Nije ni meni prijatno vidjeti Mirvica i Vicu zajedno, niti se ugodno osjecam kad se suti, ali sta sad? Mora se uci u NSBiH i tamo se braniti, kao sto je uradio Zrinjski i neki drugi klubovi. To je jedini nacin, sve ostalo je suplja.
Bas tako. Sta je postigo velezov predsjednik time sto je javno kritikovo vicu? To da su ga suspendovali na 2 godine. Nems od toga nista, samo pametno i poslati nekoga u savez da nas kolko toliko moze zastitit a ne laprdat po medijima

NisamIsmirMirvic
Kontakt:

Post Postao/la NisamIsmirMirvic » 05 dec 2023, 11:11

ubipara je napisao/la:
05 dec 2023, 11:03
NisamIsmirMirvic je napisao/la:
05 dec 2023, 10:45
Bas tako. Sta je postigo velezov predsjednik time sto je javno kritikovo vicu? To da su ga suspendovali na 2 godine. Nems od toga nista, samo pametno i poslati nekoga u savez da nas kolko toliko moze zastitit a ne laprdat po medijima
Upravo, Velez je odlican primjer. Hasic krenuo da se bode s rogatim i povaljen je, a nije bezveze lik. Sad im na celu kluba Kevelj iz SDA, jake veze ima, slomi se lobirajuci po savezu. Rezultat toga je manje-vise normalno sudjenje za Velez. 100% bi im i stadion suspendovali i opalili jos zesce kazne nakon derbija sa Zrinjskim da on nije urgirao. Nema ni taj isti Zrinjski normalno sudjenje jer su simpaticni Vici, nego zbog Beusa i slicnih.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 05 dec 2023, 12:54

ado-hz je napisao/la:
04 dec 2023, 20:53
Pocinje da me fascinira lik i djelo Vice, a baca u ocaj balijski pickasti mentalitet.
Kad analiziras sta je sve Vico uspio sto sam sto uz pomoc balija moramo reci kapa dole majstore, tako se yebe u mozak bosnjo.
Ne idem nekim redom niti hronoloski nego onako sta mi padne na pamet.
- prvo mu je smetala Krupa, ljudima 2godine nije dao da udju u PL i nije se smirio dok ih nije izbacio u kantonalnu ligu, zadnji rang RS.
- onda mu je smetao Radnik Bijeljina jer je toboze znao Borcu uzeti bodovo i pokvariti idealan scenarij koji je Vico osmislio. Eh da to ne bi bilo istjerao je i Radnika iz lige i koliko se god Radnik trudio da udje u PL a sad su na prvom mjestu nece uci jer ce im naci neku caku da ne ispunjavaju i uci je Laktasi. Jos jedan klub koji ce pomoci i sljedece godine Borcu da otkine koji bod konkutentima a pocasti Borac sa 9 bodova u novoj krađi i lopovluku za titulu.
- zatim je bila ona inicijativa 4R bosnje se ko nesto pobunile pa je prvi fasovao bivsi predsjednik Veleza kako se preziva Hasic i dobro je Velez te godine iskihao kroz sudjenje jer je Vico šiljio qurac na njima.
- za tu pobunu posusila je qurac i Mladost Doboj-Kakanj gdje je i njihovog predsjednika koliko se sjecam suspendovao i onda hladno izbacio iz lige Mladost.
Ovi se ko nesto zalili i dobili po guzici.
- kazne koje dobijaju posebno Sarajevo po 20.000KM, a za baljkade, parole, pjesme Borac 0KM da ne pricam.
- lakrdija oko sudjenja, zutih kartona, faulova, golova iz ofsajda, nedosudjenih faulova za protivnike moze se snimiti serija iz vise epizoda samo od ove sezone.
- ne bi me cudilo da sljedece kolo Borac pusti bodove Zvijezdi jer su kiksali i Sarajevo i Zrinjski pa da se malo zakuha dole na dnu, mozda ne bi bilo lose da ispadnu iz lige Igman i Tuzla, to samo Vico zna da li mu to odgovara pa da sljedece sezone ima 4 bosnjacka 4 srpska kluba Sarajevo, Zeljo,Velez i pretpostavljam Sloboda.
Uglavnom savjet Mirvicu, ne ulazi puni para jer nema svrhe, ulozi taman toliko da odemo u Evropu jer od titule dok je Vice nema hajra.
A Borac, ok bice glavni baja u drzavi jos 3-4 godine al taj financijski balon koji se puše ce tako dobro jednog dana na pukne da ce se uhvatiti za glavu. Gledat cemo mi vas opet jednog dana u ligu RS gdje i pripada klub kojeg financira baja Dodik.
Ima toga još sudijskom organizacijom rukovode njegovi ljudi, sponzor lige mtl, arene kontrolišu da i medijski to izgleda sve ok. Reprezentaciju, sudije, trenere koji se školuju oblaci kelme gdje sve ide preko BL. U reprezentaciji ima Misimovica koji vedri i oblaci dovodi i tjera selektore kako zeli, takodje igrace ubacuju u reprezentaciju koje oni zele itd itd. A smradove iz Bošnjakog djela zadovolji kao Rašćića sto je gurno da mu sin bude selektor U17 ili Durić koji je progurao bliskog prijatelja Kazlagića u Premijer ligu a nije ni za kantona. Poklopio covjek sve, nazalost ueedjenje drzave dozvoljava ovakve stvari i gotovo da je nemoguće nesto promjeniti, sve dok mu ne istekne mandat.

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 05 dec 2023, 14:44

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 05 dec 2023, 14:57

donDondon je napisao/la:
05 dec 2023, 10:15
Lobudaraczapamcenje je napisao/la:
05 dec 2023, 09:29
donDondon je napisao/la:
05 dec 2023, 08:59

a gdje smo mi u svom tom izlaganju,zasto sutimo na sve to
pa objasnio je i to covjek, gdje bi bili da ne sutimo u primjeru ostalih klubova i persona.
nekad jedan mudri covjek, vojskovodja, filozof Sun Tzu rece "Drzi prijatelje blizu a neprijatelje jos blize". :salut:
nidje veze ,eto neko ce ugasiti Sarajevo kao doboj kakanj ili zvijezdu ili selo pored Tuzle,a to selo jedino napravi protest neigranjem pocetak utakmice,da li je se napisala ijedna zalba na one velike kazne ili zalba sto se sklanjaju borcu,nije.
suti i trpi to je pravi put,aferim i tebi i sun tzu-u

napadoste svi gore onog lika sto napisa po meni jeidnu pravu istinu "sta ako Vico se ne zadovolji pa i sljedecu godinu bude ovako tjerao inat"
Isto bi se borili za Evropu da dignemo glas. Toliko me iritira da svi cute,svakako i sljedece godine te isto ceka,hoce da uzmu pare od LP Telgetije i slicni,sljedece godine idu jos jace,bice odgadjanja svih tekmi,igrace kuci 15 meceva zaredom.

Sanchez87hz
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez87hz » 05 dec 2023, 15:19

Samo treba govoriti deri Vico ti si glavni i sutiti,jbg imas mandat sta cemo :plac: Siptarima se divim po tom pitanju ljudi sebi drzavu napravise kamo li sta drugo, a mi u svojoj ne smijemo glas dici protiv jednog Vicka,da nas ne bi jos vise prco :silent:

Lavcina
Kontakt:

Post Postao/la Lavcina » 05 dec 2023, 15:41

Suti samo nek nepuca :D

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 05 dec 2023, 16:16

Smorila je jedna te ista prica Allaha mi. Pisao sam jedno 17 puta a opet cu: od naroda koji suti na pljacku, otimacinu, ubistva, mafiju, namjestene tendere, ubistva djece na pjesackim prelazima, korumpirano sudstvo, policiju, skolstvo, zdravstvo... Ocekujete da vodi neke ustanke radi fudbala u ligi koju u prosjeku po ekipi prati jedva 2000 ljudi?
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

tabba77
Kontakt:

Post Postao/la tabba77 » 05 dec 2023, 16:20

napoleon72 je napisao/la:
05 dec 2023, 16:16
Smorila je jedna te ista prica Allaha mi. Pisao sam jedno 17 puta a opet cu: od naroda koji suti na pljacku, otimacinu, ubistva, mafiju, namjestene tendere, ubistva djece na pjesackim prelazima, korumpirano sudstvo, policiju, skolstvo, zdravstvo... Ocekujete da vodi neke ustanke radi fudbala u ligi koju u prosjeku po ekipi prati jedva 2000 ljudi?
:thumbup:

PikachuSA
Kontakt:

Post Postao/la PikachuSA » 05 dec 2023, 16:57

I tu počinje i završava sva priča na tu temu. Potpisujem svaku riječ.
Daj gol Saraj'vo, nama više ne treba!
L : ⭐×7
K : ⭐𝘅𝟴
Bit će Bosna opet šampion!
EL : ⭐
L : ⭐×7
K : ⭐×6
𝕸𝖆𝖌𝖎𝖘𝖈𝖍𝖊𝖗 𝕾𝕮𝕽, 𝖉𝖚 𝖇𝖎𝖘𝖙 𝖆𝖑𝖑𝖊𝖘 𝖚𝖓𝖉 𝖓𝖔𝖈𝖍 𝖛𝖎𝖊𝖑 𝖒𝖊𝖍𝖗!
L : ⭐×32++
K : ⭐x14++

𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 05 dec 2023, 17:16

Hebo to, svi na Kosevu u subotu !
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

Lavcina
Kontakt:

Post Postao/la Lavcina » 05 dec 2023, 18:04

Da nam ne bi bilo eto Goska iza coska

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 05 dec 2023, 18:37

Joj jest mi ovaj Gosk suhva
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Galantni
Kontakt:

Post Postao/la Galantni » 05 dec 2023, 18:41

Sve si u pravu, ali znas i ti sam, da kad god se narod pobunio, da je odmah vlast optuzila opoziciju kako je ona ta koja izaziva proteste. Tako da sve pada u vodu. Gledaj svoja posla, napreduj gradi se, daj tei gola pa ti Vico nece moci nista. Sve ostalo ne prolazi, jer ovaj svijet u kojem zivimo nije nista nego obicna diktatura koju je ne moguce pobjediti. Samo svoja avlija, najjaca avlija

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 05 dec 2023, 19:20

Meni je fascinantno kako se narod pobuni za Palestinu (podršku naravno treba dati da se razumijemo) a kad je pitanje za sve nas onda šutimo. Ali šta ćeš većina je upetljana u poslove preko veze i ne smiju se pobuniti jer ih je strah da će ostati bez posla i sl. Hajde da je samo to problem nego i manjak kritičkog mišljenja i posjedovanje svog stava i mišljenja. Sve bi to još bilo okej da ljudi se druže sa knjigama a ne zadrugama tik tok live i sl. sr4njima.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 05 dec 2023, 19:29

skullcrusher je napisao/la:
04 dec 2023, 18:31
Napisa li ikad onaj info ko dolazi u 21:00 :hmmmmm: :?
Ne, ali doduse nije napisao koji dan u 21:00, tako da ga fanovi jos uvijek cekaju.

Tatamata1946
Kontakt:

Post Postao/la Tatamata1946 » 05 dec 2023, 19:46

Mene najvise boli sto svi nesto grade i popravljaju uslove za navijace na stadionima a kod nas sve isto preko 20 godina. Opet cemo igrati u Zenici evropu i vjecno cemo gledati u vremensku prognozu kad krenemo na Kosevo

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 05 dec 2023, 19:48

zagorski je napisao/la:
05 dec 2023, 19:29
skullcrusher je napisao/la:
04 dec 2023, 18:31
Napisa li ikad onaj info ko dolazi u 21:00 :hmmmmm: :?
Ne, ali doduse nije napisao koji dan u 21:00, tako da ga fanovi jos uvijek cekaju.
Pa napisao je na onoj temi, dolaze Oreč i Hadžikić, kupujemo Oreča za milion eura :opaopa: :opaopa: :opaopa:
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 15 gostiju.