Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Smijesan si jarane, najvece pojacanje je Almir Bekic a tu je i Cejvanovic i Rizvanovic i da se ne zaboravi Takeshi Miki.senci-071 je napisao/la:Nije provokacija,ali mi nije jasno na osnovu cega ste optimsti i sigurni u pobjedu nad ekipom Sarajeva.Pratio sam Slobodu kao i vecinu nasih klubova u jesenjem dijelu i gledajuci vas protiv Slavije ekipa vam je katasrtrofa
.Sad ste se kao pojacali,u ekipu vam je dosao Hadzic kojeg jako cijenim i kao igraca i covjeka,ali on posle povrede je potpuno zapusten fudbaler i tesko da ce to vise ikad biti.Tu je i Smigalovic koji u Sarajevu nije mogao igrati,i nije odigrao niti jednu-jedinu zvanicnu utakmicu.Tu je i povratnik Cejvanovic mozda i najvece pojacanje.Pripreme obavili u Tuzli,a kontrolne utakmice gubili od nizeligasa.
Kako nije, a utakmice protiv Slobode i Leotara, 1. i 7. kolo ulazio sa klupesenci-071 je napisao/la:Nije provokacija,ali mi nije jasno na osnovu cega ste optimsti i sigurni u pobjedu nad ekipom Sarajeva.Pratio sam Slobodu kao i vecinu nasih klubova u jesenjem dijelu i gledajuci vas protiv Slavije ekipa vam je katasrtrofa
.Sad ste se kao pojacali,u ekipu vam je dosao Hadzic kojeg jako cijenim i kao igraca i covjeka,ali on posle povrede je potpuno zapusten fudbaler i tesko da ce to vise ikad biti.Tu je i Smigalovic koji u Sarajevu nije mogao igrati,i nije odigrao niti jednu-jedinu zvanicnu utakmicu.Tu je i povratnik Cejvanovic mozda i najvece pojacanje.Pripreme obavili u Tuzli,a kontrolne utakmice gubili od nizeligasa.
SaltCityAttack je napisao/la:eh kad se obo upotpunosti zavrsi bice beton...bilo kako bilo i sa ovim sad barem ne moze niko prigovorit gdje ce biti smjesten...gostima A tribina, a Fukarama ovaj sjever....sad nadam se da ce Fukare moci uci na sjever , jer bilo bi dobro zbog prenosa ebiga
..da se to lijepo vidi sve ..ovako an onoj strani nit se cujes, nit se vidis sto je najgore
...a ocekuje se veliki broj navijaca, povratak mnogih koji nisu dolazili dugo dugo na utakmice, a svi na zalost ocekuju da bude sjever otvoren za nas....daj bozeeeeeeeeee
Trebao si mu to poslati na PP, ali j.e.b.i.g.a sada. Tako će i bit s obzirom da zabrana nije ukinuta.Kapellen je napisao/la:SaltCityAttack je napisao/la:eh kad se obo upotpunosti zavrsi bice beton...bilo kako bilo i sa ovim sad barem ne moze niko prigovorit gdje ce biti smjesten...gostima A tribina, a Fukarama ovaj sjever....sad nadam se da ce Fukare moci uci na sjever , jer bilo bi dobro zbog prenosa ebiga
..da se to lijepo vidi sve ..ovako an onoj strani nit se cujes, nit se vidis sto je najgore
...a ocekuje se veliki broj navijaca, povratak mnogih koji nisu dolazili dugo dugo na utakmice, a svi na zalost ocekuju da bude sjever otvoren za nas....daj bozeeeeeeeeee
Nema nista od sjevera,zavrsili smo sa upravom i murijom al' tehnograd nije dopustio.Idemo na D!
Samo da pitam dokle ste sa dugomdjulba je napisao/la:SaltCityAttack je napisao/la:eh kad se obo upotpunosti zavrsi bice beton
I sad je BETON![]()
malo šale, sloboda zauvijek.
Valjda ce te isplatiti, mi smo rijesili svoj dug tako da zelim i vama da taj problem rijesite, i onda da igramo taj mec fino ko ljudi.harry_90 je napisao/la:Molbu FK Sloboda, da se odogode obaveze po Pravosnažnoj odluci Disciplinske komisije NSBiH, kojom je FK Sloboda naloženo da isplati dugovanja prema bivšim igračima Stefanu Gavriću i Damiru Smajloviću, NSBiH je odbio.
Jedino rješenje kojim će, mimo pronalaska za Slobodu enormnog iznosa, moći izbjeći bruku da utakmicu ne izgube službenim rezultatom, je da Stefan Gavrić i Damir Smajlović pristanu na odgodu plaćanja duga.
Sada su na potezu članovi rukovodstva kluba, koji moraju odriješiti kesu ili iskazati dobre pregovaračke sposobnosti. Koliko su sposobni za jedno ili drugo, znat ćemo do nedjelje u 14.30 h. kada bi se na Tušnju valjda trebala odigrati utakmica Sloboda - Sarajevo!
Kad već pričaš kako je sudio Slobodi, da kažem da je u ovoj utakmici nama podijelio 3 crvena kartona (jedan treneru), nije svirao čist penal i produžio utakmicu za nekih 7 minuta dok Laktaši nisu zabili.harry_90 je napisao/la:
Sarajevu je do sad svirao samo jednom i to na strani kod Laktasa kada su domacini slavila sa 2:1.
Sudije vas vole mozda vam i pomognu ko zna.harry_90 je napisao/la:Samo da nasi uplate pare savezu,koji izgleda nema namjeru odradit dug prema Slobodi![]()
@dzenan 01
Haman vas pravo voli,da ce i tako u nedjelju biti ja mu ne bi zamjerio
Momak uopste nije los igrac. problem je sto je bio nekako psihicki labilan. treneri su za njega rekli da definitivno ima potencijal ali ima i neku blokadu koja nikako da se otkoci. inace, znao sam ga i dobar je lik skroz. mozda i uspijesony_91 je napisao/la:
Kako nije, a utakmice protiv Slobode i Leotara, 1. i 7. kolo ulazio sa klupe
kako si naporan jbt.SIR je napisao/la:Sudije vas vole mozda vam i pomognu ko zna.harry_90 je napisao/la:Samo da nasi uplate pare savezu,koji izgleda nema namjeru odradit dug prema Slobodi![]()
@dzenan 01
Haman vas pravo voli,da ce i tako u nedjelju biti ja mu ne bi zamjerio
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.