Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Samo zato što je jeftin, a ne zato što je dobar ili ne zato što je medju najboljim lijevim bekovima na svijetu ?Romariooo je napisao/la:sto se tice avijaca brce, jedini vas igrac koji bi nam mozda bio interesantan, i to samo zato sto je jeftin, to je clishy
dobar je naravno, ima i boljih dosta, al ako je ko sto se prica cijena mu ispod 10 miliona, onda bi ga lijepo bilo kupiti pa kako se pokazeBosco je napisao/la:Samo zato što je jeftin, a ne zato što je dobar ili ne zato što je medju najboljim lijevim bekovima na svijetu ?Romariooo je napisao/la:sto se tice avijaca brce, jedini vas igrac koji bi nam mozda bio interesantan, i to samo zato sto je jeftin, to je clishy
za barcinu igru su bolji sigurno bale, coentrao vjerovatno, lahm, evra itd, za nas stil igre bale bio bio sigurno najbolje moguce pojacanje, ali on je preskup, klishi je dobar igrac sigurno, kako bi se snasao u barci sad pitanje je, nije on ni u arsenalu sad nesto mocan, solidan jeste, ne znam, tesko je njega nekako ocijeniti jer tako igra da se ne moze reci ni da je los u necemu, ali nije ni posebno dobar da bi rekli da je medju najboljima u svijetu, jer nista osebo ne uradi osim sto onako zahvalno obavlja svoj posaoBosco je napisao/la:Pa de nabroj tih dosta boljih.
Evra, Baines, Lahm, Abidal, Cole. Ovo su, po meni, bolji lijevi bekovi od Clichy-ja. Eh, s obzirom na cijenu ovih nabrojanih i cijenu Clichy-ja, onda je definitivno najbolje dovesti upravo njega (jer je nevjerovatno kvalitetan, a cijena mu je izuzetno mala = nekih 7-8 miliona).Bosco je napisao/la:Pa de nabroj tih dosta boljih.
ja sam to uvijek govorio, englezi su prenapuhana nacija u svemu, pa i u fudbaluMonolog je napisao/la:Ma meni je fakat smiješna ova situacija oko Clichy-ja. Evo, poredićemo ga sa Youngom. Young definitivno ne spada u grupu najboljih krilnih igrača, a u posljednjoj godini ugovora vrijedi 20+ miliona, dok jedan Clichy vrijedi svega 5.Onda pogledamo da jedan Joey Barton vrijedi 2 miliona, a isto je u posljednjoj godini ugovora. Dakle, mora se priznati da postoji mnogo nelogičnosti kada je ovo u pitanju. Još je Young sam izjavio da neće produžiti ugovor, što bi mu automatski trebalo smanjiti cijenu, dok Clichy to ni ne govori, jednostavno nije došlo do potpisa ugovora i to je to. Fakat su ovi Englezi smiješni i nevjerovatno je to koliko precjenjuju svoje igrače.
Zato uvijek osvajaju prvenstva, mora se priznati. Dok Francuze i Špance pokušavaju omalovažiti na svakom koraku, a to su nacije koje su uspješnije od njih.
Jesi ti Josh ili Wilshire ili su mu mozda djevojka??? pa ovo sve dobro znasChelsea_CBH je napisao/la:Eno Wilshirea djevojka ostavila zbog Josha. Nadam se da ga to neće totalno skrhati, jer je momak imao potencijala.
Pa nije valjda da je u čitavom Arsenalu dan žalosti zbog te pedale?AllGunsBlazing je napisao/la:Jesi ti Josh ili Wilshire ili su mu mozda djevojka??? pa ovo sve dobro znasChelsea_CBH je napisao/la:Eno Wilshirea djevojka ostavila zbog Josha. Nadam se da ga to neće totalno skrhati, jer je momak imao potencijala.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.