Serie A
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
-
- Kontakt:
Re: Serie A
Jedan duži thread za one koji ne prate detaljno Inter i Serie A.
Zastrašujuće kakav je stroj stvorio Inzaghi.
Sa još dva klasna igrača bili bi bez konkurencije najbolji tim u evropi.
Veznjak tipa Bernardo, tj. bolja verzija Mkhitaryana i Hakimi na desnom boku.
Prošle sezone mi nije toliko teško pao poraz u finalu CL, ali ove godine bi bilo šteta ispasti od Atletica kada nijedan od standardnih favorita ne izgleda uvjerljivo.
Apsolutno tacno, moze proci protiv leccea i atalante, al u ligi prvaka tesko. Ali mislim da bi hakan i mogao biti spreman za atletiko, pa cemo vidjeti. To nam je jedina pozicija ostala gdje se mora bas ubosti naredno ljeto. Mada je tesko naci profil takvog igraca, da ti grije klupu a da u isto vrijeme bude blizu levela hakana, rodrija i slicnih.
Nije nikakvo omalovažavanje. Ljudi izdominirali prošlu sezonu, Inter izdominirao ovu sezonu. Iskreno sam čestitao, a to što u svemu vidite omalovažavanje, provokacije i zlu namjeru nije moja stvar. SalutiTheTruth34 je napisao/la: ↑28 feb 2024, 21:41Ovo je ipak dosta moćnije, nego što je Napoli uradio... Dosta, dosta moćnije i konstantno upoređivanje sa prošlom sezonom od Napolija je samo omalovažavanje ovako premoćne sezone Intera.
Inzaghi je stvarno napravio pravu mašineriju![]()
Zadnja izmjena: galia95, dana/u 28 feb 2024, 21:58, ukupno mijenjano 1 put.
Bit ce spremni i Hakan i Thuram za atl. madrid.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Iako je ga lopta dirala u ruku, ovo postaje smijesno sta se sve svira, a neke ociglednije situacije ne.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
-
- Kontakt:
S obzirom da su se mijenjala neka od osnovnih pravila igre, red je da se riješi ovaj debilizam s rukama.
Ruka ne bi smjela biti penal osim ako blokira šut koji ide u okvir gola.
Slobodni na rubu 16m i žuti karton za ruke koje blokiraju centaršuteve, osim ako nije očito namjerno igranje.
Lautaro je jedini napadač gori od Džeke u izvođenju penala.
Hakan sa 30 godina proigrao kako treba a Asllaniu tek 21, Naravno da nije ni Blizu Hakanu! Al igra dobro, ima volju da uci i nadam se da ce sve vise igrat pogotovo u Ligi do kraja.miki09 je napisao/la: ↑28 feb 2024, 21:52Apsolutno tacno, moze proci protiv leccea i atalante, al u ligi prvaka tesko. Ali mislim da bi hakan i mogao biti spreman za atletiko, pa cemo vidjeti. To nam je jedina pozicija ostala gdje se mora bas ubosti naredno ljeto. Mada je tesko naci profil takvog igraca, da ti grije klupu a da u isto vrijeme bude blizu levela hakana, rodrija i slicnih.
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
- muharemovicdzelo
- Kontakt:
Ma nema se šta reći o Interu, mašinerija. Red je samo pogledati derbije sa petorkom (N, L, R, J, M) i skinuti kapu.
Kao što komentator reče, kad ide ide...
ArrivederciBREAKING: Paul Pogba has been banned from football for four years due to doping.

@Pogba, mijenjaj Nickname 

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
-
- Kontakt:
Izronit ce stari za one sto ga vole.
Dok ce traume npr ovog purgercica iznad, tzv oluje s istoka, ostati vječne, s Pogbom i bez.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Pa sad, ako ovo čemu svjedočimo ove sezone nije ta oluja sa istoka onda ne znam šta je

"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
jao sudije kako se bruka... od penala za lazio pa do ne prekidanja utakmice kad je imao ozljedu glave.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
tvrdis da start golmana nije penal?
da nije mozda protivnik kriv sto se zaletio ko sivonja i prolklizao i pokupio ga?
da se nije igrac lazia mozda trebao skloniti ili ga preskociti?

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Nije 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.