Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
@velikan iz kurt.onove ocito nije sav svoj.
Zadnja izmjena: let3, dana/u 05 okt 2021, 14:00, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Kvalitetan retard nema staVelikanizPlatonove je napisao/la: ↑05 okt 2021, 13:56Ne da mi se odgovarati svakom ponaosob pa cu ovako
@ledesma
@FSB
@let3
naduvajte jaja stojana vranjesa na 2,5 bara.fuckajte ko nargilu![]()
kme kme kmeeeee hoce li nam iko pomoci moze li neko poslati kompilaciju sudijskih gresaka uefi ko ce stati na kraj vicinom zlostavljanju kme kme kme zvacemo musiju i semsudina kme kme kme hahahahhaahhahaha DOKLE CE NAM VISE CETNICI UNISTAVATI DRZAVU I ONO STO VOLIMO KME KME KME
Edit:stojanovih znojavih jaja poslije tekme

Idu izbori, afera kisik, tresu mu kavez
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
-
- Kontakt:
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
Klasičan primjer sociopateMostarwolf1981 je napisao/la: ↑05 okt 2021, 14:00Kvalitetan retard nema staVelikanizPlatonove je napisao/la: ↑05 okt 2021, 13:56Ne da mi se odgovarati svakom ponaosob pa cu ovako
@ledesma
@FSB
@let3
naduvajte jaja stojana vranjesa na 2,5 bara.fuckajte ko nargilu![]()
kme kme kmeeeee hoce li nam iko pomoci moze li neko poslati kompilaciju sudijskih gresaka uefi ko ce stati na kraj vicinom zlostavljanju kme kme kme zvacemo musiju i semsudina kme kme kme hahahahhaahhahaha DOKLE CE NAM VISE CETNICI UNISTAVATI DRZAVU I ONO STO VOLIMO KME KME KME
Edit:stojanovih znojavih jaja poslije tekme![]()
Al vole pricat o jajima i vazelinu, strasno, samo im genitalije u ustima...
- Banjalucki
- Kontakt:
samo da pozdravim objektivnu sarajevsku publiku i gospodu pre svega

BANJA LUKA U SRCU VRBAS U VENAMA
-
- Kontakt:
Gledaj ih sto su se upalili hahahhahahahahahahhaa kme kme VICOOOOO NEMOJ NAS NEMOJ MOLIM TE.DOKAD CE CETNICI KROJITI SUDBINU U NASOJ LIJEPOJ BIH DOKAD PITAM?!
Vico majku zico svi okacite to na profilne!

Vico majku zico svi okacite to na profilne!

Dogovoreno !Zukanovic je napisao/la: ↑04 okt 2021, 22:40Mozesamirr je napisao/la: ↑04 okt 2021, 22:18po avatar da ce ljudi biti u top 3 ?Zukanovic je napisao/la: ↑04 okt 2021, 22:13Ja i dalje kazem da Tuzla nece biti na kraju u top 3. ako sam rekao za Djokanovic ( ne znam vise) onda stojim iza toga. svaka budala zna ( osim tebe ) da je za sudiju suplja. sto su neki iz Zelje kad je Sarajevo igrao u BL isto pricali za sudiju. i ja to sada samo vratio . svi mi znamo da je sudija danas ( i protiv Sarajeva) jedna velika nula bio.
ali Tuzla City je u pitanju. da ne bude kasne Sloboda![]()
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
- tutankamon1905
- Kontakt:
Jesi i ti tad navijao za Zrinju?OnlyLeft22 je napisao/la: ↑05 okt 2021, 13:52Pa kad si prvi na tabeli nije ni tesko imati 500 navijaca, pa kad je zrinski bio prvak 15/16 imali 500 gledatelja na domacem terenu jednu utakmicu
-
- Kontakt:
On za zrinju a baader za mancester.i sad kao lafo veleztutankamon1905 je napisao/la: ↑05 okt 2021, 14:23Jesi i ti tad navijao za Zrinju?OnlyLeft22 je napisao/la: ↑05 okt 2021, 13:52Pa kad si prvi na tabeli nije ni tesko imati 500 navijaca, pa kad je zrinski bio prvak 15/16 imali 500 gledatelja na domacem terenu jednu utakmicu

grbaVICA, baza bez obraza!
zrinski je isto kao da sada vratimo Sk Vardar koji je bio klub u Mostaru 20tih i 30tih i kada ga danas vratimo kazemo uvijek nas je ista ljubav spajala, niko nas nije mogao razdvojit... to je zrinski
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
- Beduin
- Kontakt:
Koliko je bilo gledalaca na Tusnju sad Sloga - Sarajevo?
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
1500
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Beduin
- Kontakt:
De ba?
A poznavajuci prilike, pola od toga je raja sa TK sto navija za FKS.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Cinjenica da se zvizdalo Mersi kad je usao u igru govori da ima i navijaca Slobode vjerovatno koji su iskoristili lijep neradni dan i dosli pogledat dobru tekmu. Moje neko razmisljanje
-
- Kontakt:
Zajebancija i sudjenje na stranu, najbolje derbi utakmice su u Sarajevu oba stadiona, Zenici, Sirokom, Banja Luci i zap. Mostaru, dok u Tuzli, Vrapcicima, Bijeljini, donedavno Kaknju uvijek ide redovni fudbalski vaser, nema nekog lijepog fudbalskog manira i motivavcije za goste kao na gore nabrojanim stadionima, gdje je cesto neko nekog znao nabit na strani lijepim fudbalom. Mozda je i do terena, ali generalno uvijek neki krkanluk i patnja.Semper je napisao/la: ↑05 okt 2021, 06:00Sinoc je cijela BiH mogla vidjeti sta je pravi derbi u kojem se ekipe baziraju iskljucivo na igru bez prigovora sudijama.
Sudjenje je bilo na vrhunskom nivou kao i organizacija utakmice.
Milina je igrati u BL i u Mostaru kod gospodskih klubova. Nazalost nakon takvih utakmica prinudjen si igrati i u Vrapcicima, Tuzli, tu se covjeku jednostavno zivot zgadi.
A iznenadili ste sinoc i vi sami sebe da budete blize pobjedi nego Borac realno..Kako ste odjednom tako odigrali odličnu utakmicu sa mladom ekipom nikome nije jasno. Plus atmosfera, pritisak..elevenblues je napisao/la: ↑05 okt 2021, 16:30Zajebancija i sudjenje na stranu, najbolje derbi utakmice su u Sarajevu oba stadiona, Zenici, Sirokom, Banja Luci i zap. Mostaru, dok u Tuzli, Vrapcicima, Bijeljini, donedavno Kaknju uvijek ide redovni fudbalski vaser, nema nekog lijepog fudbalskog manira i motivavcije za goste kao na gore nabrojanim stadionima, gdje je cesto neko nekog znao nabit na strani lijepim fudbalom. Mozda je i do terena, ali generalno uvijek neki krkanluk i patnja.Semper je napisao/la: ↑05 okt 2021, 06:00Sinoc je cijela BiH mogla vidjeti sta je pravi derbi u kojem se ekipe baziraju iskljucivo na igru bez prigovora sudijama.
Sudjenje je bilo na vrhunskom nivou kao i organizacija utakmice.
Milina je igrati u BL i u Mostaru kod gospodskih klubova. Nazalost nakon takvih utakmica prinudjen si igrati i u Vrapcicima, Tuzli, tu se covjeku jednostavno zivot zgadi.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Je li se izgubila draž, kad je bila liga za prvaka i opstanak i tada su se igrale po 4 utakmice. Ne sa svima, ali s 5 ekipa da.Mostarac1922 je napisao/la: ↑05 okt 2021, 12:37Mislim da bi greska bila smanjiti ligu na 10 klubova izgubila bi se draz derbija i vaznih utakmica.
Mislim da bi se kvalitet mozda ne znatno ali dovoljno podigao da se spoji prva federalna sa prvom ligom republike srpske.
Onda bi nam jaca druga liga bila i kvalitetnije bi ekipe upadali u plbih a ne kao ove godine Leotar itd i ako je Leotar stari tradicionalni klub nisu kvalitetom tu.
Leotar je upao ne zbog rezultata, već zbog popune mjesta.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin