FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ma mi smo jednostavno jos u nekoj tranziciji, fazi uigravanja. Svake sezone promjenimo bruku igraca. Daj da napokon imamo 7,8 igraca koji ce zajedno odigrati sezonu dvije, da imamo neku uigranost. Toga nama najvise nedostaje. Nadam se da ce to bolje izgledati nakon zimske pauze
U novi boj ...
Ova sezona je izgubljena dvomečem protiv Sloge i u Gabeli gdje smo bod spašavali. Bilo je još bezveznih gubljenja bodova, protiv slabašnog Širokog, pljačke protiv Borca isl. Ali Sloga i Gošk su utakmice koje se nikad više ne smiju ponoviti ukoliko hoćemo da se smatramo ozbiljnim klubom. Nije toliko sporan ni poraz koliko nemoć u tim utakmicama. Obje utakmice protiv Sloge da su još u toku mi prilike ne bi imali a kamoli gol dali.
Mi navijači ako hoćemo napredak ne smijemo niti trebamo svaki prelazni rok očekivati novu garnituru igrača. Zategnuti dvije-tri pozicije koje škripe i gdje su igrači skloni povredama i nastaviti sa uigravanjem. Ova ekipa ako nastavi biti na okupu vjerovatno ima potencijal da napadne titulu slj sezone i dođe do play off-a KL, ako se najjači igrači rasprodaju, dogodine nam je ista sudbina pa makar ih zamijenili i boljim igračima.
Period adaptiranja novih igrača je jako skup u ovoj ligi. Dok novajlije i ostali skontaju ko su Sloga i Gošk, piši propalo.
Mi navijači ako hoćemo napredak ne smijemo niti trebamo svaki prelazni rok očekivati novu garnituru igrača. Zategnuti dvije-tri pozicije koje škripe i gdje su igrači skloni povredama i nastaviti sa uigravanjem. Ova ekipa ako nastavi biti na okupu vjerovatno ima potencijal da napadne titulu slj sezone i dođe do play off-a KL, ako se najjači igrači rasprodaju, dogodine nam je ista sudbina pa makar ih zamijenili i boljim igračima.
Period adaptiranja novih igrača je jako skup u ovoj ligi. Dok novajlije i ostali skontaju ko su Sloga i Gošk, piši propalo.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
I jasam da se sve rascera i da Jopet sve oDpocetka pocnemo.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
kiks i opet tjeranje cistacica direktora predsjednika,uprave,igraca,trenera
klasicni pitarluk
sva sreca sto se niko ne pita
klasicni pitarluk
sva sreca sto se niko ne pita
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Ne zanositi se previše Evropom narednog ljeta, taj dvomeč u prvom pretkolu Konferencijske lige iskoristiti čisto za uigravanje tima za narednu sezonu Premijer lige.Zeko87 je napisao/la: ↑04 dec 2023, 07:56Ova sezona je izgubljena dvomečem protiv Sloge i u Gabeli gdje smo bod spašavali. Bilo je još bezveznih gubljenja bodova, protiv slabašnog Širokog, pljačke protiv Borca isl. Ali Sloga i Gošk su utakmice koje se nikad više ne smiju ponoviti ukoliko hoćemo da se smatramo ozbiljnim klubom. Nije toliko sporan ni poraz koliko nemoć u tim utakmicama. Obje utakmice protiv Sloge da su još u toku mi prilike ne bi imali a kamoli gol dali.
Bujrum Adi

I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
Adi taman da zamijeni Avramovskog.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Mogla bi Zvijezda uzet bod/ove zrinji
Jbte ko da mi igramo grupne faze KL kako igrači igraju kilavo a ne Zrinjski. Kakav skup baletana i pichkica
Interesantna ideja

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
jesmo li to neko saopstenje izdali?
sad su nam igraci baletani i piqke, u gnijezdu zla su odigrali ko pravi ratnici i da ne bi smradova od sudije donijeli bi 3 bobe kuci.
Da je liga regularna, sudjenje i sve a mi u ovim uvjetima, ne mozemo meda.. pa ja bi prvi bio u redu da kritikujem.
Pretjeruje se, saopstenja su na drugoj strani grada.
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
- luckystrike
- Kontakt:
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
O parama ti je vise forumasa objasnilo kako i zasto. Sto se tice drugog dijela, svi znamo koliki su nam problem Vico, NSBiH, sudjenje. Posto ocito klubovi nisu u stanju da se udruze protiv tog kriminala, svako mora da se bori za svoje interese.Sanchez87hz je napisao/la: ↑03 dec 2023, 23:21Pricam o tome KAKO daje pare i na koji nacin,i da nismo nista mi sigurniji od drugih,imala je i sloboda i celik investitora pa gdje su sad? Ovo kazem jer mi je sumnjiv sto suti na lakrdiju a kao ulaze pare i grli se sa istim vicom koji ce njegov klub poslije zakinuti za titulu...
Mirvic moze svako kolo izdavati saopstenja, praviti press konferencije, napadati Vicu 24/7 i znas sta ce biti rezultat toga? Nula, osim sto ce navijacima biti drago sto neko nesto prica. Mi ako smo za taj vid borbe to treba reci, ali onda i treba prihvatiti da ce nas **** 100 puta vise nego sad i da trofeja necemo vidjeti godinama, jer Vico ima jos jedan mandat.
Jedini pravi put je da udjes u savez, da tamo pokusas braniti svoje interese koliko je moguce. Sta mislis sto Zrinjskog ne gaze sudije ni priblizno kao druge? Pa zbog Beusa. Sto Velez ima manje-vise korektno sudjenje? Pa jer im je glavni covjek u klubu Kevelj, SDA tajkun koji ima veze sa najjacim politicarima u drzavi, jer im Niksic sjedi u lozi svaku tekmu itd. Je li iko u istoriji PLBiH uzeo titulu, a da nije bio jak u savezu? Realno nije.