FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ipetm
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ipetm » 26 jun 2013, 17:28

Prva utakmica 16. jula, uzvratna 23. jula

http://fkzeljeznicar.ba/prva-utakmica-1 ... jula/5630/" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

zeljooooo

Post Postao/la zeljooooo » 26 jun 2013, 17:29

Od kud ovaj Karić tu više zar neko nije rekao da je otišao, koji će nam moj tu on ?
Ti mene čaršijskog mangupa vrijeđat, pa ja ću svakog od vas nasankat ono kao sirovinu. :D

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 26 jun 2013, 17:43

Adilović: Ponuda ima, Osim će odlučiti da li ostajem ili ne
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 26 jun 2013, 17:47

corleone87 je napisao/la:Adilović: Ponuda ima, Osim će odlučiti da li ostajem ili ne
part 3,adil nakon svake pauze iste izjave daje do sad bi ga neko na rukama odnio koliko spominje da je trazen

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 26 jun 2013, 17:50

Amar danas rece da nema konkretnih ponuda...
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

Anonimac
Kontakt:

Post Postao/la Anonimac » 26 jun 2013, 17:50

zeljooooo je napisao/la:Od kud ovaj Karić tu više zar neko nije rekao da je otišao, koji će nam moj tu on ?
Neko je rekao na forumu da je Gušo otišao iz kluba i da bi Karić kao trebao biti trener golmana. Eh sad, koliko je to tačno ne znam.
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...

CashMan
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la CashMan » 26 jun 2013, 17:52

ZZtop10 je napisao/la:Amar danas rece da nema konkretnih ponuda...
Pa ponuda ima, ali ne zadovoljavaju klub, zato je i rekao da ništa nije konkretno...
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!

zeljooooo

Post Postao/la zeljooooo » 26 jun 2013, 18:19

Vidim onog Bekrića papka na Ilidži u kafiću u Merkatoru saginje glavu kao da me nikad nije vidio da ga ne skontam šta li kako je to nizak i loš čovjek to je gnjida obična.
Ti mene čaršijskog mangupa vrijeđat, pa ja ću svakog od vas nasankat ono kao sirovinu. :D

amer_zeljoo
Kontakt:

Post Postao/la amer_zeljoo » 26 jun 2013, 18:20

zeljooooo je napisao/la:Vidim onog Bekrića papka na Ilidži u kafiću u Merkatoru saginje glavu kao da me nikad nije vidio da ga ne skontam šta li kako je to nizak i loš čovjek to je gnjida obična.
aa ti fol neko bitan da on od tebe glavu saginje :D

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 26 jun 2013, 18:25

zeljooooo je napisao/la:Vidim onog Bekrića papka na Ilidži u kafiću u Merkatoru saginje glavu kao da me nikad nije vidio da ga ne skontam šta li kako je to nizak i loš čovjek to je gnjida obična.
Valjda mu je ofirno priznat' da ti je ukr'o skener.

PL BiH -1
Kontakt:

Post Postao/la PL BiH -1 » 26 jun 2013, 18:29

Sto se Karica tice on nece braniti on radi na tome da postane trener golmana. Mozda ne prvog tima, mozda negdje u podmlatku ali Amar na njega kao zamjenu ne racuna i on to zna. Hadzic i ovaj momak iz Dinama ce se morati dokazati Amaru. I nijednom nije nista zagarantovano tj. ne zna se ko ce braniti.

Bekric se nece vracati u Zeljeznicar. Zato sto Amar vise na njega ne racuna. On prica da ima ponudu iz Turske tako da ce najvjerovatnije tamo zavrsiti ili ce sutati loptu po poligonu. Lik se malo preletio u procjenama. Da je potpisao ugovor prije 6 mjeseci kad mu je Amar nudio mogao se prodati poslije Evropskog izleta. Onako nije ni igrao zapravo igrao samo kad Amar nije imao nikoga drugog.

Za Adilovica su stigle 2 ponude jos 2 kola prije kraja prvenstva. Ne znam cifre samo znam da nisu zadovoljile Amara. Zna Amar koliko on vrijedi ali zeli da prekine praksu zapocetu prije njega i praksu FK Sarajeva gdje najbolji igrac i prvi strijelac moze otici za 100.000 Eura. On je od Minhena trazio 900.000 nasih maraka za Adilovica znajuci da ih nece dobiti ali mu je Adilovic tad trebao za titulu sto se na kraju ispostavilo tacnim tako da mu nije zao sto nije pustio Adilovica za 300.000 KM koliko je Zelji nudjeno.

Sad upuceni kazu da imaju ponude i za Svraku i za Adilovica pa i za Colica ali su smjesne. Mada bi ih svi drugi timovi prihvatili Amar nece do zadnjeg. Ako bude morao i on ce prihvatiti. Jer ipak ce pokusati da udovolji i igracima kao sto je to ucinio za Bogija i Vasu. Zato igraci i vole doci u Zelju jer znaju da ih Amar cijeni i kao igrace i kao ljude.

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 26 jun 2013, 18:30

Et sad je i Bekric gnjida,kakvih sve gnjida ima lik je ljudina prava...
Nego imam dobar feeling za Plzen,svidja mi se atmosfera u klubu i oko kluba..mirise da ce nesto lijepo izaci iz ovoga..
SLOBODA NAVIJAČIMA

zeljooooo

Post Postao/la zeljooooo » 26 jun 2013, 18:31

0 obična ovaj Bekrić, a Željo mu je sve dao onakva priča da ništa nije bio primio love i da Željo nema para da je besparica onakvo klevetanja nebi ti niko pričao na ulici šta sma mu ja npr i ostalo, ali je pokazao svoje pravo lice.
I sad on meni spušta glavu valjda ga stid i sram šta li ili ignoriše navijače šta već prava seljačina i ppk.

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 26 jun 2013, 18:40

Ma ja sam pesimista po pitanju prodaje Adilovica, Svrake i Benje. Mislim da ih necemo prodati. Mozemo, ali za male pare. Ne vjerujem da ce nam iko dati onoliko koliko trazimo. U dobre transfere Zole i Kvese sam bio uvjeren, ali su ih obojicu zadesile veoma teske povrede pa sada ne znamo hoce li oni biti oni stari. Ako budu od njih ocekujem velike transfere. Za Adilovica 400 000 € ( otprilike mislim da bi toliko Amar prihvatio) moze dati samo neko ko je gledao statistiku, a ne njegove partije. Svraka je i reprezentativac ali nazalost ja mislim da je on svoj vrhunac imao u sezoni kada smo uzeli duplu krunu i vjerujem da mu je uskoro i noga iz repke tako da od nekog jaceg transfera nece biti nsita..Benjo je mladji njega mozda i uspijemo prodati za neke pare , ne prevelike zato sto on ne posjeduje neki velik kvalitet...
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

KosevskoHill
Kontakt:

Post Postao/la KosevskoHill » 26 jun 2013, 18:40

zeljooooo je napisao/la:0 obična ovaj Bekrić, a Željo mu je sve dao onakva priča da ništa nije bio primio love i da Željo nema para da je besparica onakvo klevetanja nebi ti niko pričao na ulici šta sma mu ja npr i ostalo, ali je pokazao svoje pravo lice.
I sad on meni spušta glavu valjda ga stid i sram šta li ili ignoriše navijače šta već prava seljačina i ppk.

Stvarno jeste dosadno kad nema utakmica al paša idi ufati kakve trebe, malo dizne propuši dosadan si fakat ;)
Željezničar za život cijeli !

zeljooooo

Post Postao/la zeljooooo » 26 jun 2013, 18:44

KosevskoHill je napisao/la:
zeljooooo je napisao/la:0 obična ovaj Bekrić, a Željo mu je sve dao onakva priča da ništa nije bio primio love i da Željo nema para da je besparica onakvo klevetanja nebi ti niko pričao na ulici šta sma mu ja npr i ostalo, ali je pokazao svoje pravo lice.

Stvarno jeste dosadno kad nema utakmica al paša idi ufati kakve trebe, malo dizne propuši dosadan si fakat ;)
Ma nisam bio na forumu od juče pa reko da napišem koju nije valjda zabranjeno, a sve je fakat nisu izmišljotine nađi ti sebi kakvu **** ja to redovno imam pa mi ne fali si čuo.

tu i tamo
Kontakt:

Post Postao/la tu i tamo » 26 jun 2013, 18:50

KosevskoHill je napisao/la:

i ja kontam dal da stavim da mi ne prikazuje njegove postove, al problem je sto obicno nisam ulogovan kad citam forum, pa mi prikazuje sve postove...
koga boli briga sto se Bekric s tobom nije pozdravio, ne bih ni ja garant, jer ne zvucis mi kao covjek dostojan toga.
pljuni jednom i u ogledalo, kad si takav da pljujes po ljudima anonimno na forumu.
jadno je to.

gOlijat
Kontakt:

Post Postao/la gOlijat » 26 jun 2013, 18:56

Prijatelju ne mozes tako pisati o Bekricu. Stavi se ti malo u njegovu poziciji i da zivis od fudbala, kad je mogao da ode u Izrale da uzme fine pare nije ostao je zbog navijaca jer je obecao, nije htio da ispadne pakas i ja cu ga uvijek postovati.

To sto ga je Amar stavljao konstatno na klupu nije mu dao da igra, tjerao ga iz ekipe pa vracao to je drugi par cipela. Amara svi postujemo, ali sve znamo da nekad previse sere od Zebe, Beslije, Bekrica, Savica a gura neke koji ispuse po 5 kutija cigara na dan. Naravno kad dozivis takvu nepravdu i kad ti neko ne da igras ti se razocaras i neces da te opet pravi neko budalom naravno da ces otici, a Bekric zna da je igrac i da ga je Amar uvijek mogao prodati, samo sto to Amar izgleda nije znao.

Amar hoce da uzme lovu na igracima koji ne vrijede ni 10 baklava a ne 400.000eura. Za te se pare moze prodati Bekric, ali Adilovic nema sanse bozije.

Jedino Svraka ce otici za vecu cifru, a ovaj ce ostati dok mu ne istekne ugovor jer Amar je pogresnim igracima davao lovu, a igrace na kojima je mogao zaraditi njih je otjero.
On je svjestan da se zajebo, a sad sutimo sve i molimo boga da Adilovica neko kupi po statistica a da ga nikad nije gledao a sanse su mizerne za to.

EdoM
Kontakt:

Post Postao/la EdoM » 26 jun 2013, 19:04

gOlijat je napisao/la:
Prijatelju ne mozes tako pisati o Bekricu. Stavi se ti malo u njegovu poziciji i da zivis od fudbala, kad je mogao da ode u Izrale da uzme fine pare nije ostao je zbog navijaca jer je obecao, nije htio da ispadne pakas i ja cu ga uvijek postovati.

To sto ga je Amar stavljao konstatno na klupu nije mu dao da igra, tjerao ga iz ekipe pa vracao to je drugi par cipela. Amara svi postujemo, ali sve znamo da nekad previse sere od Zebe, Beslije, Bekrica, Savica a gura neke koji ispuse po 5 kutija cigara na dan. Naravno kad dozivis takvu nepravdu i kad ti neko ne da igras ti se razocaras i neces da te opet pravi neko budalom naravno da ces otici, a Bekric zna da je igrac i da ga je Amar uvijek mogao prodati, samo sto to Amar izgleda nije znao.
Lijepo napisano, kao da sam svoje mišljenje iznio, e sad kakva je politika po srijedi to zna Amar!
Amar hoce da uzme lovu na igracima koji ne vrijede ni 10 baklava a ne 400.000eura. Za te se pare moze prodati Bekric, ali Adilovic nema sanse bozije.

Jedino Svraka ce otici za vecu cifru, a ovaj ce ostati dok mu ne istekne ugovor jer Amar je pogresnim igracima davao lovu, a igrace na kojima je mogao zaraditi njih je otjero.
On je svjestan da se zajebo, a sad sutimo sve i molimo boga da Adilovica neko kupi po statistica a da ga nikad nije gledao a sanse su mizerne za to.
Ja volim Želju, za njega sve, o naprijed Željo do pobjede.
Samo jedan gol može promijenit' sve, sve do kraja Željo nema predaje

zeljooooo

Post Postao/la zeljooooo » 26 jun 2013, 19:13

Ja ne znam šta je sa vama ljudi pa jel ja mogu napisati ijedan post da vi meni to ne zabranjujete i ne znate me ko sam i šta, a sudite o meni stvarno mi niste jasni. :?

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Cwirek, Lekqqq1921, Levin i 65 gostiju.