pa osim prodaje adilovica za 300-400 k eura ( nez tacno kolko ) a ti bi boljeg igraca od njega doveo za 150-200 hiljada maraka. Daj ba malo razmisljajte.A u ostalom ako ne bude nikakvih transfera i para od tih transfera kako mislis ovu godinu zeljo da pregura i da daje plate igracima i osoblju?EdoM je napisao/la:Iliti oko 700.000 KM, nekako ljepše izgleda1ra je napisao/la:što će reći da smo bogatiji za 340 000 € ?
kuul
kad će kakva pripremna utakmica?![]()
![]()
Pa zašto onda ne možemo izdvojiti 150-200.000 za neko kvalitetno pojačanje, nekog napadača, ali gol igrača, a ne sidraša kao nekoliko proteklih godina, pa nas ljudi čitaju k'o bukvar, samo imamo sreće što za našu ligu smo dosta jači pa nam ostale ekipe ne mogu parirati, ali to nam naplate Evropljani, s kamatama
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
http://www.youtube.com/watch?v=i4udWjudsSQ
Dvadeset i prve..nastala je ljubav..odkad znam za njega..ne zelim nista drugo..jer Želju volim ludo..
Dvadeset i prve..nastala je ljubav..odkad znam za njega..ne zelim nista drugo..jer Želju volim ludo..
nije bilo s foruma vec sa portala scgio10 je napisao/la:Toliko o Jusiću i insiderima sa foruma

Željeznicar za život cijeli !
Eh onda se izvinjavam, ne pratim sc, kad su oni tačnu vijest izbacililikusa je napisao/la:nije bilo s foruma vec sa portala scgio10 je napisao/la:Toliko o Jusiću i insiderima sa foruma

Ja te volim, volim Željo..
Pa ako ćemo biti najbolji, a jesmo, onda moramo tako i da se ponašamo, CZ je prije rata imala najbolju taktiku koju sada koristi Bayern u Njemačkoj, pokupuj sve najbolje u svojoj ligi i ubiješ dvije muhe jednim udarcem, još nam i ovaj zakon o strancima ide na rukumumin je napisao/la:pa osim prodaje adilovica za 300-400 k eura ( nez tacno kolko ) a ti bi boljeg igraca od njega doveo za 150-200 hiljada maraka. Daj ba malo razmisljajte.A u ostalom ako ne bude nikakvih transfera i para od tih transfera kako mislis ovu godinu zeljo da pregura i da daje plate igracima i osoblju?EdoM je napisao/la:Iliti oko 700.000 KM, nekako ljepše izgleda1ra je napisao/la:što će reći da smo bogatiji za 340 000 € ?
kuul
kad će kakva pripremna utakmica?![]()
![]()
Pa zašto onda ne možemo izdvojiti 150-200.000 za neko kvalitetno pojačanje, nekog napadača, ali gol igrača, a ne sidraša kao nekoliko proteklih godina, pa nas ljudi čitaju k'o bukvar, samo imamo sreće što za našu ligu smo dosta jači pa nam ostale ekipe ne mogu parirati, ali to nam naplate Evropljani, s kamatama
Ja volim Želju, za njega sve, o naprijed Željo do pobjede.
Samo jedan gol može promijenit' sve, sve do kraja Željo nema predaje
FC Viktoria Plzeň - FK Željezničar Sarajevo - PROMO
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...
Vidim da imaju neke podatke koje nema citava Evropa, a to je da igramo na Grbavici 

A od onolikih snimaka na YT oni našli video sa FKSINFO, mora da je neki pitar među njima 

Hodžić i Bajić strijelci za mediteransku reprezentaciju
http://fkzeljeznicar.ba/hodzic-i-bajic- ... ciju/5616/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://fkzeljeznicar.ba/hodzic-i-bajic- ... ciju/5616/" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
Je li pocela prodaja dresova ?
Sent from my ST23i using Tapatalk 4 Beta
Sent from my ST23i using Tapatalk 4 Beta
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Bajic se dobro pokazao u Turskoj. Nadam se da ce nastaviti tresti mrezi u Zelji. To je da ce mu Amar dati prilika a onda je na njemu da to akoBogda iskoristi! 

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
U pravo to a ova nasa djecica polete sa info dolazi u petak kao da dolazi iz Kambodzezeljooooo je napisao/la:Ma nisu nagađanja vidiš da igrač novinaru 20 maraka i on napiše da prelazi negdje samo da bi izvukao pare iz svog sadašnjeg kluba koje mu duguju da oni polete da ga zadrže i iskeširaju se još više.EdoM je napisao/la:A što mrzim ove kvazi novinare i njihova nagađanja, iznenadi nas Amare
Jusić: Nisu me zvali iz Želje, vjerovatno ostajem u Čeliku

Predstavljamo: Viktoria Plzen
http://manijaci.ba/index.php/novosti/fk ... oria-plzen" onclick="window.open(this.href);return false;
http://manijaci.ba/index.php/novosti/fk ... oria-plzen" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
gOlijat je napisao/la:U pravo to a ova nasa djecica polete sa info dolazi u petak kao da dolazi iz Kambodzezeljooooo je napisao/la:Ma nisu nagađanja vidiš da igrač novinaru 20 maraka i on napiše da prelazi negdje samo da bi izvukao pare iz svog sadašnjeg kluba koje mu duguju da oni polete da ga zadrže i iskeširaju se još više.EdoM je napisao/la:A što mrzim ove kvazi novinare i njihova nagađanja, iznenadi nas Amare
Jusić: Nisu me zvali iz Želje, vjerovatno ostajem u Čeliku

Pa da li je moguce da se i nakon 1000 lazi tog portala ljudi ovdje i dalje upecaju svaki **** put i pisu kao da je najavljeni "transfer" vec gotov?!
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
arelinho je napisao/la:Da,vjerovatno ce se u petak prikljuciti ekipi u Mrkonjic Gradulikusa je napisao/la:Emir Jusić novo pojačanje Željezničara?!

- corleone87
- Kontakt:
To bi otprilike trebao biti prostor koji bi mi trebali dobiti nekih 600-700 mozda vise mijesta.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Joj portala ne mogu da vjerujem, kako ih vise nije stid. Toliko gluposti su objavili, toliko dezinformacija... sramota.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Ne znam ko ozbiljno shvata to smeće od portala.Zubanu svaka čast, ali "novinari" su odron.
DRUG NEBI TI PUNCA
- corleone87
- Kontakt:
Viktoria Plzen je već dva puta gubila u Sarajevu
Davne 1926. godine, ekipa Plzena je imala turneju po nekadašnjoj Jugoslaviji, a dvije utakmice u dva dana su odigrali u Sarajevu. Prvi protivnik je bila ekipa SAŠK-a, a Plzen se nije proslavio, te je ubjedljivo poražen sa 5:2.
Dan nakon poraza od SAŠK-a, Viktorija je odigrala susret sa ekipom Slavije. Tim iz Plzena je odigrao mnogo bolje u odnosu na meč sa SAŠK-om, ali je ipak Slavija na kraju bila bolja, te je slavila pobjedu rezultatom 4:3.
Iako su ovi porazi Plzena davna prošlost, ne bi nam smetalo da se davna historija i ponovi te da Željezničar u Sarajevu pobijedi tim iz Plzena.
http://sportsport.ba/ino_fudbal/viktori ... evu/107802
Ima nade
Davne 1926. godine, ekipa Plzena je imala turneju po nekadašnjoj Jugoslaviji, a dvije utakmice u dva dana su odigrali u Sarajevu. Prvi protivnik je bila ekipa SAŠK-a, a Plzen se nije proslavio, te je ubjedljivo poražen sa 5:2.
Dan nakon poraza od SAŠK-a, Viktorija je odigrala susret sa ekipom Slavije. Tim iz Plzena je odigrao mnogo bolje u odnosu na meč sa SAŠK-om, ali je ipak Slavija na kraju bila bolja, te je slavila pobjedu rezultatom 4:3.
Iako su ovi porazi Plzena davna prošlost, ne bi nam smetalo da se davna historija i ponovi te da Željezničar u Sarajevu pobijedi tim iz Plzena.
http://sportsport.ba/ino_fudbal/viktori ... evu/107802
Ima nade

„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Serete ko foke, niko i nije rekao da ce doci nego se raspitivalo kakav je igrac. Valjda se to smije ? Ili ipak i to je zabranjeno ?
NO PYRO NO PARTY
Trenutno korisnika/ca: Ejnur, Ferroviere1987, Orvel i 55 gostiju.