FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nemogu da vjerujem da svaki nas portal novina huska. Cak i ovaj portal .. ZA NEPOVJROVAT.
Fudbal nije MMA i nek pobjedi bolji
Ja brate ne mogu da vjerujem, velicaju se navijaci Lech-a a to je tako napisano da samo po sebi izaziva vjerovatno vecinu navijaca Sarajeva da dokazu drugacije.Pitar6785 je napisao/la:Nemogu da vjerujem da svaki nas portal novina huska. Cak i ovaj portal .. ZA NEPOVJROVAT.
Nemogu a da ne kazem da ako se desi kakav incident treba prvo novinare pozvati na odgovornost.
A nasi novinari bi trebali da se malo historijski obrazuju i da poznaju genetiku i karakter svoga/svojih naroda pa da pocnu huskati. Za mene su ovi svi članci i izvjestaji o njihovim navijacima ustvari huskanje nasih PA DA ONDA TI ISTI NOVINARI IMAJU STA DA PISU.
Evo malo istorije o bošnjacima(bosancima) i poljacima
http://www.bosnjaci.net/prilog.php?pid=42899
"- Prve takve pukovnije pojavile su se u Poljskoj, jer je ta zemlja imala najgore iskustvo s Bosancima".
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
Jara, uzmi Snickers...Kahric1991 je napisao/la:Dje će mo imati ,kad imamo par ubleha u ekipi ,ne mozes ih se rjesiti ,jer su svi vezani ugovorimo a niko ih nećeI onda neki hvale Ibraka ,pustite to Predragu čovjek koji zna i umije ,treba te sve ublehe iz kluba rastjerati
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.
Ja cu samo reci, da ovi sto su protiv Ibrakovica zbog toga sto ne dovodi igrace, da ce ONI prvi ovde postavljati nesta tipa " Bravo Ibrakadabra,
" ITD
Niko u klubu nece odmarati, radi se sve sto je u njihovoj moci da se dovedu neka pojacanja. NISTA SE ne moze preko noci uraditi...
Treba imati vjere u ekipu i ljude koji vode klub.

Niko u klubu nece odmarati, radi se sve sto je u njihovoj moci da se dovedu neka pojacanja. NISTA SE ne moze preko noci uraditi...
Treba imati vjere u ekipu i ljude koji vode klub.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
THEC je napisao/la:Plzen u trecem pretkoluFrancescoTotti je napisao/la:Poljake brtTHEC je napisao/la:Ma prolazimo Cehe aBd

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- kenanbrajic
- Kontakt:
To što na raznim portalima i novinama, se više pažnje poklanja navijačima Lecha nego ekipi, ima svoj razlog. Godinama se, bar u Sarajevu, kad Hordaš i Manijak "diskutuju" o utakmici, 99 % priče svodi na navijače. Mi smo 'vaki, vi ste 'naki...itd itd. Novinari su jednostavno ta generacija.
Što se ekipe tiče, nisam stručnjak, fudbal mi nije profesija, ali onako laički, mogu zaključiti da: FKS je JEDVA došlo do titule. Treba biti realan. Zašto, nemam pojma, znam da ono što se igralo nije bio fudbal kakav bih ja volio da gledam. LŠ, šta očekivati. Ja hoću da vidim onaj žar i onu borbu koju smo imali protiv Borussie na AFH. Ništa drugo. Nek se pojačanjima i ekipom, i akademijom, bave ljudi čiji je to posao. Do sada su pokazali da znaju. Nema razloga da im se ne vjeruje.
Što se ekipe tiče, nisam stručnjak, fudbal mi nije profesija, ali onako laički, mogu zaključiti da: FKS je JEDVA došlo do titule. Treba biti realan. Zašto, nemam pojma, znam da ono što se igralo nije bio fudbal kakav bih ja volio da gledam. LŠ, šta očekivati. Ja hoću da vidim onaj žar i onu borbu koju smo imali protiv Borussie na AFH. Ništa drugo. Nek se pojačanjima i ekipom, i akademijom, bave ljudi čiji je to posao. Do sada su pokazali da znaju. Nema razloga da im se ne vjeruje.
Re: Odg: FK Sarajevo
Čitam Vukčević nije bio zadovoljan platom od 10.000 € koju mu je ponudila uprava Sarajeva.

Re: Odg: FK Sarajevo
amypitar je napisao/la:Čitam Vukčević nije bio zadovoljan platom od 10.000 € koju mu je ponudila uprava Sarajeva.

Pa sta je on mislio ?? Ne vrijedi on toliko. Ima jos "Vukcevica" i bice ih sve vise posebno ako se izbaci Lech.

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa i ne stojimo toliko lose 

Po kladionicama smo favoriti za prvu utakmicu na Kosevu.
amypitar je napisao/la:Po kladionicama smo favoriti za prvu utakmicu na Kosevu.
Jesmo i to blagi.Evolution87 je napisao/la:

- bordoakapitar
Keficijent nam je 6.125 na UEFA team ranking... Ja se ne sjecam da li je i kada je bio veci. Ako prodjemo Poljake a ubijedjen sam da hocemo, ide koef.preko 7-ice za narednu sezonu i ne bi trebalo biti problema da budemo nosioci...
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Moras se osloniti cisto na svoj koeficijent i trenutni koeficijent nam je 5.500 s tim da ce biti 6.500 minimalno ove sezone,iako ispadnemo od Lecha zato sto nam se brise najlosiji koeficijent u historiji a dodaje minimalno 1.350 i veoma je tesko da budes nosioc jer ovo nije bio slucaj zadnjih godina,Skenderbeu je uletio kao zadnji ali svi ostali imaju minimalno 7.900 ++bordoakapitar je napisao/la:Keficijent nam je 6.125 na UEFA team ranking... Ja se ne sjecam da li je i kada je bio veci. Ako prodjemo Poljake a ubijedjen sam da hocemo, ide koef.preko 7-ice za narednu sezonu i ne bi trebalo biti problema da budemo nosioci...
Nema šanse, da je bio taj koeficjent bili bi nosioci u pretkolu 5.500 je naš koeficjentbordoakapitar je napisao/la:Keficijent nam je 6.125 na UEFA team ranking... Ja se ne sjecam da li je i kada je bio veci. Ako prodjemo Poljake a ubijedjen sam da hocemo, ide koef.preko 7-ice za narednu sezonu i ne bi trebalo biti problema da budemo nosioci...
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Trenutno je 5.500 naš koeficijent,a sljedece godine nam se brise 2010.godina kada nismo nista ni igrali i racunace se od 2011/12/13/14/15 tako da ce nam koeficijent biti oko 7000 jer imamo play off od prosle godine,onu dobru sezonu kada je Levski bio,a ako dobijemo Lech to bi opet bilo minimum Play Off tad bi znacilo koeficijent ca i preko 7500.
Sabrine mi moje!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ako prodjemo u play off kojim slucajem to ce biti oko 7 ljami
NE DAJ DA STANEEEE, J*BI GAZI POZNAN DOK NE SVANEEEE
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
Sad mi veli frajer koji zna neke ljude u dinamu...da je navodno Guza potpisao sa FKS na 2 godine...ja mu nešto i ne vjerujem...ali frajko se kune... p.s. sa Crnovom što je u zrinjskom bio je jaran i po...i sa ovim brozovićem iz intera je jako dobar frend...i zna te neke trenere tamo...vele mu kao povrijedio se i potpisao za nas...ja mu pokazem izjavu guze i menagera mu..veli zajebi to...
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Da nije Husaric? 

Trenutno korisnika/ca: Kyle88, NeSamSafetee, TheTruth34 i 9 gostiju.