Po onome sto sam vidio nije nista losiji od drugih. Mozda ja ne umijem vidjeti ..Seyo_TM je napisao/la:Krivo im sto se otopio snjeg![]()
Stole jesil vidio kakav je stana sa kondicijom?

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Po onome sto sam vidio nije nista losiji od drugih. Mozda ja ne umijem vidjeti ..Seyo_TM je napisao/la:Krivo im sto se otopio snjeg![]()
Stole jesil vidio kakav je stana sa kondicijom?
zasto moramo sami sebe unistavat TUZNOO JE SVE TOtm8782 je napisao/la:Iz ovoga se vidi kome smeta prenos tj kome ce sudije biti naklonjene.Željovac je napisao/la:
Stole iz Bora je napisao/la:Preneseno sa orga:
Nakon višemjesečne rekonstrukcije i reorganizacije, web site fkzeljeznicar.com ponovo će biti aktivan u srijedu, 24.02.2010 u poslijepodnevnim satima! Uz dužno izvinjenje, donosimo vam i nekoliko ugodnih iznenađenja...
Uz poboljšan kvalitet, brzinu i grafički izgled prije svega, naš site je postao i službeni prozor u svijet najtrofejnijeg bosanskohercegovačkog fudbalskog kluba. Naime, prepoznavši veliki kvalitet i predanost s kojom su naši momci u proteklih godinu dana izvještavali ljubitelje plave boje, čelnici našeg kluba su nam ponudili ozbiljnu poslovnu saradnju, te je tako portal fkzeljeznicar.com postao službeni web site kluba iz Doline ćupova.
Fkzeljeznicar.com tim obećava da će i ubuduće biti prvi i najbolji! Najbolji klub, najbolji web site! Volim te Željo!
fkzeljeznicar.com team
Tako i treba... Bravo momciStole iz Bora je napisao/la:Preneseno sa orga:
Nakon višemjesečne rekonstrukcije i reorganizacije, web site fkzeljeznicar.com ponovo će biti aktivan u srijedu, 24.02.2010 u poslijepodnevnim satima! Uz dužno izvinjenje, donosimo vam i nekoliko ugodnih iznenađenja...
Uz poboljšan kvalitet, brzinu i grafički izgled prije svega, naš site je postao i službeni prozor u svijet najtrofejnijeg bosanskohercegovačkog fudbalskog kluba. Naime, prepoznavši veliki kvalitet i predanost s kojom su naši momci u proteklih godinu dana izvještavali ljubitelje plave boje, čelnici našeg kluba su nam ponudili ozbiljnu poslovnu saradnju, te je tako portal fkzeljeznicar.com postao službeni web site kluba iz Doline ćupova.
Fkzeljeznicar.com tim obećava da će i ubuduće biti prvi i najbolji! Najbolji klub, najbolji web site! Volim te Željo!
fkzeljeznicar.com team
zuti bolje.Seyo_TM je napisao/la:I to zeleni...
zrijeb 9.martaadis_macak je napisao/la:sta je sa parovima kupa,jel bio zrijeb?
trebalo je biti tj tako su najavili nakon 1/4finala...adis_macak je napisao/la:Mislio sam da je danas posto su neki vec govorili da je 23.02.2010,hvala ti drug u svakom slucaju
Pa moraju se dogovoriti koga treba pogurati,nadam se da su nasi uradili "zadacu"...Seyo_TM je napisao/la:trebalo je biti tj tako su najavili nakon 1/4finala...adis_macak je napisao/la:Mislio sam da je danas posto su neki vec govorili da je 23.02.2010,hvala ti drug u svakom slucaju
bistrikboy je napisao/la:Pa moraju se dogovoriti koga treba pogurati,nadam se da su nasi uradili "zadacu"...Seyo_TM je napisao/la:trebalo je biti tj tako su najavili nakon 1/4finala...adis_macak je napisao/la:Mislio sam da je danas posto su neki vec govorili da je 23.02.2010,hvala ti drug u svakom slucaju
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.