FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Stole iz Bora
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Stole iz Bora » 23 feb 2010, 14:33

Seyo_TM je napisao/la:Krivo im sto se otopio snjeg :mrgreen:

Stole jesil vidio kakav je stana sa kondicijom?
Po onome sto sam vidio nije nista losiji od drugih. Mozda ja ne umijem vidjeti .. :)
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 23 feb 2010, 14:33

tm8782 je napisao/la:
Željovac je napisao/la:slika
Iz ovoga se vidi kome smeta prenos tj kome ce sudije biti naklonjene.
zasto moramo sami sebe unistavat TUZNOO JE SVE TO :cry:
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 23 feb 2010, 14:35

Preneseno sa orga:

Nakon višemjesečne rekonstrukcije i reorganizacije, web site fkzeljeznicar.com ponovo će biti aktivan u srijedu, 24.02.2010 u poslijepodnevnim satima! Uz dužno izvinjenje, donosimo vam i nekoliko ugodnih iznenađenja...
Uz poboljšan kvalitet, brzinu i grafički izgled prije svega, naš site je postao i službeni prozor u svijet najtrofejnijeg bosanskohercegovačkog fudbalskog kluba. Naime, prepoznavši veliki kvalitet i predanost s kojom su naši momci u proteklih godinu dana izvještavali ljubitelje plave boje, čelnici našeg kluba su nam ponudili ozbiljnu poslovnu saradnju, te je tako portal fkzeljeznicar.com postao službeni web site kluba iz Doline ćupova.

Fkzeljeznicar.com tim obećava da će i ubuduće biti prvi i najbolji! Najbolji klub, najbolji web site! Volim te Željo!
fkzeljeznicar.com team
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

maltasa
Kontakt:

Post Postao/la maltasa » 23 feb 2010, 14:40

Ovaj Irhad je najviše srao na Sarajevo i govorio kako nikad neće više njih zvati da bi pojeo g...o i ponovo ih zvao. Liga broji 16 klubova i moglo se da se htjelo organizovati dovoljan broj klubova za prenose ali....

Izvinjavam se za off

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 23 feb 2010, 14:45

Odličan potez kluba što su se dogovorili za zvanični website. Svaka čast! Još kad sad krene i ŽELJO TV, biće nas svuda. Samo se nadam, sada kada je to zvanična stranica i kad se radi o poslovnoj saradnji, da će se više paziti na kvalitet objavljenih tekstova, intervjua... Sad kad nije na volonterskoj osnovi, imamo pravo očekivati više. Još jednom, odličan potez kluba!
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 23 feb 2010, 14:49

Cestitam, jedva cekam da vidim!
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

Admiral_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Admiral_TM87 » 23 feb 2010, 14:51

Ovaj Perak potpiso do kraja polusezone, pa ce ako zadovolji produzit ugovor na jos 3 godine

C.Ronaldo_9
Kontakt:

Post Postao/la C.Ronaldo_9 » 23 feb 2010, 14:59

Stole iz Bora je napisao/la:Preneseno sa orga:

Nakon višemjesečne rekonstrukcije i reorganizacije, web site fkzeljeznicar.com ponovo će biti aktivan u srijedu, 24.02.2010 u poslijepodnevnim satima! Uz dužno izvinjenje, donosimo vam i nekoliko ugodnih iznenađenja...
Uz poboljšan kvalitet, brzinu i grafički izgled prije svega, naš site je postao i službeni prozor u svijet najtrofejnijeg bosanskohercegovačkog fudbalskog kluba. Naime, prepoznavši veliki kvalitet i predanost s kojom su naši momci u proteklih godinu dana izvještavali ljubitelje plave boje, čelnici našeg kluba su nam ponudili ozbiljnu poslovnu saradnju, te je tako portal fkzeljeznicar.com postao službeni web site kluba iz Doline ćupova.

Fkzeljeznicar.com tim obećava da će i ubuduće biti prvi i najbolji! Najbolji klub, najbolji web site! Volim te Željo!
fkzeljeznicar.com team

Cestitam i neka je sa srecom da budete najbolji :D
IBRAHIM ŠEHIĆ JEDAN JE OD NAS..........

ANER KASAPOVIC 1979-2005

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 23 feb 2010, 15:07

nas Zeljo svaki dan malo pomalo napreduje,nisu to ogromni koraci,ali se vidi da ljudi koji rade u klubu daju svoj maksimum onoliko koliko su to u ovom trenutku u mogucnosti...svaki dan se osjeti napredak,organizaciono postajemo sve jaci,sloznost je ocigledna,postavljaju se neki ciljevi,plate su redovne,daju se bolji ugovori,ne prodaju se igraci bez veze,ne kupuju se igraci bez veze samo da bi se kupili,pronalaze se sredstva za nesto ugodniju klimu,uspjeli su da vrate povjerenje navijaca,pa i same navijace na stadion,brend ZELJO se opet javlja u manjim sredinama,narod lagano prepoznaje ozbiljnost,igraci sa strane su ponovo poceli gledati u Zelju,pa kada imaju nekoliko opcija i ponuda oni su opet poceli da biraju nas,a to nije bio slucaj u zadnjih nekoliko godina,uskoro ce tako i sponzori da nas pogledaju,klub se okrenuo i navijacima,znaju da nagrade njihov trud,pa evo dovoljno govori ova web stranica,to je velika nagrada za one ljude koji su mukotrpnim radom odrzavali istu,klub je poznao njihov kvalitet i ako je tacna info,ponudio saradnju...poenta je da je ovo jos pocetak nekog novog zivota naseg kluba i da se mnoge greske mogu napraviti,ali ko radi taj i grijesi,bitnije je napraviti mnogo vise dobrih poteza...tek je pocetak i svaki dan je novi dan,uposleni u klubu ulaze u taj dan sa jasnim ciljem,konacno postoji vizija...jasno je da ce za neki pravi uspjeh i dobro poslovanje kluba trebati nekoliko godina,a jako je bitno da su navijaci konacno prepoznali i da ce dati podrsku novom projektu...jos malo pa ce nam svi gledati iza ledja...mnogo toga se jos treba promijeniti u svakom pogledu,bice u medjuvremenu mnogo poraza,ali kad pogledam gdje je klub bio proteklih godina,odusevljen sam uradjenim...samo da potraje i da ovi ljudi ostanu i naprave ponovo pravu velicinu od nas...tada ce sve biti puno lakse,jer sa ovakvim odnosom prema klubu,njegovim navijacima i igracima,svako ce htjeti da igra za nas...a zeljo ce mu imati sta i ponuditi..ponudice mu velicinu kluba,njegov duh,najbolje navijace na svijetu i odlicne uslove...sve mi se cini da idemo zajedno u vedrije dane i u nove velike pobjede !!!!
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 23 feb 2010, 15:08

Stole iz Bora je napisao/la:Preneseno sa orga:

fkzeljeznicar.com team
Tako i treba... Bravo momci
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 23 feb 2010, 15:21

Kako bi na Grbavicu dobro lego neki dobarr travnjak! :mrgreen:

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 23 feb 2010, 15:27

I to zeleni...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 23 feb 2010, 15:38

Seyo_TM je napisao/la:I to zeleni...
zuti bolje. :roll: :mrgreen:

adis_macak
Kontakt:

Post Postao/la adis_macak » 23 feb 2010, 16:54

sta je sa parovima kupa,jel bio zrijeb?

eliminator
Kontakt:

Post Postao/la eliminator » 23 feb 2010, 16:58

adis_macak je napisao/la:sta je sa parovima kupa,jel bio zrijeb?
zrijeb 9.marta

adis_macak
Kontakt:

Post Postao/la adis_macak » 23 feb 2010, 17:06

Mislio sam da je danas posto su neki vec govorili da je 23.02.2010,hvala ti drug u svakom slucaju

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 23 feb 2010, 17:09

adis_macak je napisao/la:Mislio sam da je danas posto su neki vec govorili da je 23.02.2010,hvala ti drug u svakom slucaju
trebalo je biti tj tako su najavili nakon 1/4finala...

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 23 feb 2010, 17:11

Seyo_TM je napisao/la:
adis_macak je napisao/la:Mislio sam da je danas posto su neki vec govorili da je 23.02.2010,hvala ti drug u svakom slucaju
Pa moraju se dogovoriti koga treba pogurati,nadam se da su nasi uradili "zadacu"...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 23 feb 2010, 17:13

bistrikboy je napisao/la:
Seyo_TM je napisao/la:
Pa moraju se dogovoriti koga treba pogurati,nadam se da su nasi uradili "zadacu"...
:D ceka se situacija nakon prva dva kola :D

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 23 feb 2010, 17:15

Najbolje bi bilo da zijanimo :mrgreen:
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.