Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
A tek striko kad dodje!tuzlak1987 je napisao/la:Moj tata je jaci od tvog tate..
Šta čete vi gonjat. I onog jarca ste zavezalistaragarda je napisao/la:ganjali smo i mumijeve po alipasinom....samo smo zaboravili kamere ponijet...znaju oni to najboljeMostarskiAntifasist je napisao/la:Gasi grupufedeltafrotta je napisao/la:[youtube][/youtube]
Koliko sam te sj.ebo neznaš ni kome odgovaraš. Daj dečko lako je 10 na 2 ili 5 na 1 kad je isi broj muda ko smoki a sprint ala Ben Johnsoncrnov je napisao/la:A tek striko kad dodje!tuzlak1987 je napisao/la:Moj tata je jaci od tvog tate..
Sutali ste vi konzerve ,hajmo preci,hajmo kukavice,hajmooooo ostade lik usamljen sam na mostu!
Kakav si ti antifasista potices na mrznju i sukobe,mijenjaj nick u Isla!
Idi bola ručaj bodljikavu žicu.MostarskiAntifasist je napisao/la:Šta čete vi gonjat. I onog jarca ste zavezali
Brato,ovoj postavi manijaka rijetko ko je smio na crtu stati,govorim o ovom periodu kad je ovo bilo i mozda godinu-dvije ranije.Danasnja situacija je drugacija,.staragarda je napisao/la:ganjali smo i mumijeve po alipasinom....samo smo zaboravili kamere ponijet...znaju oni to najboljeMostarskiAntifasist je napisao/la:Gasi grupufedeltafrotta je napisao/la:[youtube][/youtube]
Cime je to najbolje "zalit" ?Gemistom ili necim zestokim?beka23 je napisao/la:Idi bola ručaj bodljikavu žicu.MostarskiAntifasist je napisao/la:Šta čete vi gonjat. I onog jarca ste zavezali
solar1987 je napisao/la:Solar cuj jedno. Daj bola umij se jeb.ote vi u istoriji nikad niste skupili vise od milje 100 kilometara+
zalijevaju žiletima bratocrnov je napisao/la:Cime je to najbolje "zalit" ?Gemistom ili necim zestokim?beka23 je napisao/la:Idi bola ručaj bodljikavu žicu.MostarskiAntifasist je napisao/la:Šta čete vi gonjat. I onog jarca ste zavezali
Samo bodljikavo dolazi u obzircrnov je napisao/la:Cime je to najbolje "zalit" ?Gemistom ili necim zestokim?beka23 je napisao/la:Idi bola ručaj bodljikavu žicu.MostarskiAntifasist je napisao/la:Šta čete vi gonjat. I onog jarca ste zavezali
Care nemoj se nać uvrijeđen ali ne postavljaj ove smijurije od 300 ljudi i to u finalu kupa. Imamo mi jedno 150 ovakvih gostovanja. Slabo drug. Nama su do sada finala kupa prosjek 10 000[/quote]MostarskiAntifasist je napisao/la:solar1987 je napisao/la:Solar cuj jedno. Daj bola umij se jeb.ote vi u istoriji nikad niste skupili vise od milje 100 kilometara+
[youtube][/youtube]
CAO
Care nemoj se nać uvrijeđen ali ne postavljaj ove smijurije od 300 ljudi i to u finalu kupa. Imamo mi jedno 150 ovakvih gostovanja. Slabo drug. Nama su do sada finala kupa prosjek 10 000[/quote]MostarskiAntifasist je napisao/la:solar1987 je napisao/la:Solar cuj jedno. Daj bola umij se jeb.ote vi u istoriji nikad niste skupili vise od milje 100 kilometara+
[youtube][/youtube]
CAO
Oni kad odu u slaticarnu naruce jeza.crnov je napisao/la:Cime je to najbolje "zalit" ?Gemistom ili necim zestokim?beka23 je napisao/la:Idi bola ručaj bodljikavu žicu.MostarskiAntifasist je napisao/la:Šta čete vi gonjat. I onog jarca ste zavezali
nemamo mi vise sta pricati,vidim ja kolko je sati s tobom[/quote]solar1987 je napisao/la:Care nemoj se nać uvrijeđen ali ne postavljaj ove smijurije od 300 ljudi i to u finalu kupa. Imamo mi jedno 150 ovakvih gostovanja. Slabo drug. Nama su do sada finala kupa prosjek 10 000MostarskiAntifasist je napisao/la:solar1987 je napisao/la:Solar cuj jedno. Daj bola umij se jeb.ote vi u istoriji nikad niste skupili vise od milje 100 kilometara+
[youtube][/youtube]
CAO
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.