Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

gerrard_1892
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la gerrard_1892 » 19 jul 2010, 16:45

joe cole je strasan igrac,stoi to da nema srece sa ozljedama al vidjet cemo i vjerujem ako bude igrao bez buno povreda bit ce i minimalno 1/3 od VELIKE sedmice

RA.
Kontakt:

Post Postao/la RA. » 19 jul 2010, 16:59

IMA BOGA ;)

Torres Da Killa.!.
Kontakt:

Post Postao/la Torres Da Killa.!. » 19 jul 2010, 17:23

Mislim da ce Joe Cole poslije odlaska iz Chesea uraditi ono sto je Roben uradio u Bayernu nakon odlaska iz Reala.. Pokazat svima ko je i sta je, najgori su ti klasni igraci "osvetnici".. Odusevljenje na svim Liverpoolovim portalima i forumima u svijetu, konacno da nam se nesto lijepo desilo.. Jos samo da nam dodje neki bjesni ljevi bek i imamo ekipu koja ce sigurno biti u top 4.(pod uslovom da ne odu glavne zvijezde)
Svaki tvoj poraz me boli,a svaka pobjeda je razlog da uzivam. YOU'LL NEVER, EVER WALK ALONE!
‎----------Reina------------
Kelly--Skrtel--Agger--Glen
----------Lucas-------------
--Meireles------Gerrard--
Suarez---Carroll----J.Cole

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 19 jul 2010, 17:24

Ja se samo uzdam u Boga da ce colea povrede zaobici
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

Torres Da Killa.!.
Kontakt:

Post Postao/la Torres Da Killa.!. » 19 jul 2010, 17:27

Ian Rush believes Joe Cole will embrace Anfield and become an instant Kop hero.
Svaki tvoj poraz me boli,a svaka pobjeda je razlog da uzivam. YOU'LL NEVER, EVER WALK ALONE!
‎----------Reina------------
Kelly--Skrtel--Agger--Glen
----------Lucas-------------
--Meireles------Gerrard--
Suarez---Carroll----J.Cole

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 19 jul 2010, 17:28

L'pool neopisivo jak na socceru. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 19 jul 2010, 17:55

Pozdrav kolege , godisnji i sve to se skupilo pa vam nisam pisao ... sve je idelano rijesismo se smeca tipa Benayoun Rafa , dosao dobar trener plus Joe Cole ..nisam bas upratio jesmo jos nekoga doveli i sa kojim igracima nas povezuju .... hvala Chelsesu za Benayouna postali su mi sada simpatican klub :D

Joe Cole za mene odlicno pojacanje ;)
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 19 jul 2010, 18:03

Dirk je napisao/la:Pozdrav kolege , godisnji i sve to se skupilo pa vam nisam pisao ... sve je idelano rijesismo se smeca tipa Benayoun Rafa , dosao dobar trener plus Joe Cole ..nisam bas upratio jesmo jos nekoga doveli i sa kojim igracima nas povezuju .... hvala Chelsesu za Benayouna postali su mi sada simpatican klub :D

Joe Cole za mene odlicno pojacanje ;)
Bolje pitaj s kim nas ne povezuju :D Figueroa,Remy,cak se pricalo da bi se crouch mogao vratiti,al to je suplja itd.....

EXCLUSIVE: Liverpool Must Make Written Offer For Nice Striker Loic Remy Soon Or Could Pass Up Huge Opportunity - Agent

Loic Remy’s representatives have said that Liverpool would be “passing up a huge opportunity” if they do not complete the signing of the France striker whose 'heart is set' on playing for the Merseyside club.

Both the player and his club, Nice, have expressed their desire to do a deal with Liverpool for a fee of around €15m (£12.5m) and expect a formal response from Anfield within the next 48 hours.

West Ham, who have transmitted a written offer of €17.75m (£15m) have conducted detailed negotiations with Nice, although the club’s president, Gilberto Stellado, has said that their offer to pay in four instalments is not acceptable and that he hopes a deal with Liverpool could be concluded “very swiftly”.

“Liverpool are passing up a huge opportunity if they decide not to go with Remy,” his agent, Frederic Guerra, told Goal.com UK.

“Nothing has been settled yet but I know that Liverpool are having a meeting about transfers and we expect something this week.

“The boy is pure gold and I am not saying that because I am his agent. He has great pace and that is something Liverpool need in attack. Their first Europa League game is on July 29 and you have to ask yourself that if Fernando Torres does not play, whom do they have in attack?

“Remy will get goals in England, that is certain. Potentially, he is a better, stronger player than Nicolas Anelka or Thierry Henry. He is ideally suited for the English game and while he is determined to go to the Premier League, his heart is set on playing for Liverpool.”

Guerra acknowledged that while Liverpool have not yet made a formal written offer to Nice for the 23-year-old, they have indicated their willingness to pay a fee of €13m (£11m) in two instalments.

**** at Nice have indicated that they would settle for around £12m but want to insert a 20 per cent sell-on clause in any contract. Having bought Remy for €8m (£6.8m) from Olympique Lyonnais they will have to pass on 15 per cent of any transfer fee. Stellado added that he wanted to make Didier Digard’s loan deal from Middlesbrough permanent “but at a lower price than I have been quoted”.

The French sports paper, L’Equipe stated that should Remy sign a five-year contract at Anfield he could expect a monthly salary of around £40,000-a-week.

Liverpool’s scouting department have been monitoring Remy, who scored 14 times in the league last season, for several years but on Friday the club’s new manager, Roy Hodgson, said he would need more time to assess the striker’s potential.

“If Liverpool make an offer it will be done swiftly,” said Stellado, who was due to meet Remy today to discuss his future.

“The amount offered by West Ham suits us but not the payment method. West Ham want Loic because they know that if he plays in England he will be worth another €10m (£8.5m) but they don’t appear to want to pay us the full sum all at once.”

Liverpool, having already shipped out Emiliano Insua to Fiorentina, expect to conclude a £4m deal with Olympiacos for Albert Riera according to **** in Greece.

The winger, who cost the club £8m from Espanyol, has not played for Liverpool since March after publicly criticising the then manager, Rafael Benitez, but is expected in Athens later this week to finalise a deal.
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 19 jul 2010, 18:37

Hvala Bogu dragom. Nadam se da ce Roy nastaviti u ovom stilu, jos puno je igraca koji se za malu lovu mogu dovesti.
Najbitnije je to sto je Englez. Jos onakva tehnika...
Mada bas i nisam pobornik transfera unutar velike cetvorke, ipak sam neopisivo sretan sto nam je dosao. :D :D :D :D :D :D
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 19 jul 2010, 19:30

Gyana povezuju s Liverpool. Super, još Remy :yay

btw. Treba nam Gervinho XD
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

LFC_LAVOV
Kontakt:

Post Postao/la LFC_LAVOV » 19 jul 2010, 19:33

E ovo je van svih ocekivanja...Neopisivo sam sretan, jos jedno pojacanje nakon odlazka Celavog debelog :D :D
TM '87
Zeljeznicar za zivot cijeli

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 19 jul 2010, 19:34

Torres Da Killa.!. je napisao/la:Mislim da ce Joe Cole poslije odlaska iz Chesea uraditi ono sto je Roben uradio u Bayernu nakon odlaska iz Reala.. Pokazat svima ko je i sta je, najgori su ti klasni igraci "osvetnici".. Odusevljenje na svim Liverpoolovim portalima i forumima u svijetu, konacno da nam se nesto lijepo desilo.. Jos samo da nam dodje neki bjesni ljevi bek i imamo ekipu koja ce sigurno biti u top 4.(pod uslovom da ne odu glavne zvijezde)
zbog cega da se osveti, sto mu nisu davali plaću koliko je zelio, osvojio je EPL, Community Shield, FA Cup, Carling cup, sem LS.

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 19 jul 2010, 21:15

Tek sad dođoh kući i vidjeh odličnu vijest ! :D

Odličan posao.Sjajan igrač,a uz to još i Englez.Naravno nije to onaj stari Cole ali mislim da će vratiti on sjajnu formu čim bude starter.Odlične vijesti nema šta još da se pojačamo na poziciji lijevog beka i imamo dobre šanse da budemo u samom vrhu.

Kakav prelazi rok !
Doveli smo Joe Cola i Jovanovića(doduše on je od ranije bio naš) besplatno. :mrgreen:

Roy očigledno radi sjajan posao već !
Još da prodamo Rieru jer je sada definitivno višak dolaskom Jovanovića i Cole uzmemo 3-4 miliona i odlično.
Ali biće zanimljivo vidjeti sada formaciju.Ako ode Masch to bi moglo ovako izgledati:
..................Reina...................
..Glen....Carra......Agger...Figueroa(ili neko drugi)
.................Lucas.....................
...Kuyt.........Gerrard............Cole(Jovanović)
.........Jovanović(Cole).................
........................Torres..............

Mada bi mogao i Kuyt u napad vidjećemo sada ima dosta opcija međutim imam puno povjerenje u Roya.
FK Pjetlovi

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 19 jul 2010, 21:22

Od sreće i prevelikog uzbuđenja sam morao staviti njegovu sliku. Igračina došla! 8-)

The Reds
Kontakt:

Post Postao/la The Reds » 19 jul 2010, 21:28

Carlo je napisao/la:Gyana povezuju s Liverpool. Super, još Remy :yay

btw. Treba nam Gervinho XD
dobar avatar.....
YNWA !

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 19 jul 2010, 21:35

Ni Gyan,Remy niti Gervinho nam ne trebaju.
Ne znam koliko bi nas koštao svaki od njih ali sumnjam da bi bili ispod 15 miliona osim ako im ugovor nije pri kraju.Uostalom šta će nam ?
Imamo sada dosta opcija dolaskom Jovanovića i Colea.Kuyt može u napad,Babel a tu je i N'Gog. ;)
FK Pjetlovi

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 19 jul 2010, 21:37

Lijevi bek nam je neophodan! Dobili smo 2 igračine besplatno, red bi bio da kupimo nešto... 15tak miliona izdvojiti i dovesti dobrog beka.. :D

Dolaskom Adriana, Abidal ( Barcelona ) 90% mijenja klub . Defanzivno je dobar igrač, ofanzivno loš :?

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 19 jul 2010, 21:44

Ne bih baš bio siguran da će Abidal otići.On je još uvijek prvotimac i biće to sigurno i ove sezone osim u slučaju povrede.Adriano je prvenstveno doveden kao zamjena za Alvesa jer moze igrati i na lijevoj i desnoj strani.
Radije bih Figueroju volio vidjeti u timu.
FK Pjetlovi

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 19 jul 2010, 21:47

reds je napisao/la:Ne bih baš bio siguran da će Abidal otići.On je još uvijek prvotimac i biće to sigurno i ove sezone osim u slučaju povrede.Adriano je prvenstveno doveden kao zamjena za Alvesa jer moze igrati i na lijevoj i desnoj strani.
Radije bih Figueroju volio vidjeti u timu.
Ja mislim da će Maxwell biti prvi izbor, a gdje god pročitam piše - "Barca signs Sevilla left-back Adriano".. :D
Ovo je samo nagađanje, mada mislim da je i Hodgson svjestan da treba lijevi bek 8-)

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 19 jul 2010, 21:52

Pa dobro on većinom igra lijevog beka ali Barca tu već ima Maxwella i Abidala dok na desnoj strani samo Alvesa(kada se povrijedi mijenja ga Puyol) tako da mislim da je on više doveden kao zamjena za Alvesa na desnoj strani.
FK Pjetlovi

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.