Safet Sušić - Pape

gringobih
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la gringobih » 09 nov 2012, 16:04

vendeta87 je napisao/la:Evo sta Pape veli na to sve http://www.klix.ba/sport/nogomet/susic- ... /121109116" onclick="window.open(this.href);return false; i moram reci da se slazem sa njim!
Ma divno nema dalje, nisam ni znao da zivim u Brazilu :( :( :(
Samo bih upitao naseg pokusaja od selektora jeli Vrsajevic imao dilema???
Zadnja izmjena: gringobih, dana/u 09 nov 2012, 16:05, ukupno mijenjano 1 put.
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 09 nov 2012, 16:05

Izmedu ostalod Pape kaže: "vi znate da je igrač Schalkea Sead Kolašinac izjavljivao da bi pješke došao na naš poziv u reprezentaciju, a sada kada smo ga kontaktirali iz Saveza, on ne odgovara na naše poruke, vrlo je teško doći do njega. Igrači nerijetko sebi dižu cijenu i skreću pažnju na sebe pričama da bi igrali za reprezentaciju. No, da bi stvarno igrali oni to moraju jasno pokazati i zaslužiti svojim igrama", zaključio je naš selektor."
E sad nek mi ovi branioci ove nase "amnestije " kažu kako je to Savez kriv ako izgubimo Kolasinca ako se ne javlja

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 09 nov 2012, 16:06

gringobih je napisao/la:
vendeta87 je napisao/la:Evo sta Pape veli na to sve http://www.klix.ba/sport/nogomet/susic- ... /121109116" onclick="window.open(this.href);return false; i moram reci da se slazem sa njim!
Ma divno nema dalje, nisam ni znao da zivim u Brazilu :( :( :(
Priatelju moj znas da se ja cesto slazem sa tvoji konstatacijama al u ovom slucaju grijesis. Ako je Pape kontaktirao Hajrovica kao sto je i Hadzica i Bicakcica i obecao im poziv kada srede papire onda je do Harovica dali ce on to prihvatiti (kao ova druga dvojica) ili ne a ne do Papeta.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 09 nov 2012, 16:06

Jesu se i usrecili Hadzic i Bicakcic sa tim zahtjevima. Prije ce Obama dobit BH drzavljanstvo od njih.

Bio si se popravio, Safete, sad se ponovo vracas na stari put.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 09 nov 2012, 16:07

ZOI84 je napisao/la:Izmedu ostalod Pape kaže: "vi znate da je igrač Schalkea Sead Kolašinac izjavljivao da bi pješke došao na naš poziv u reprezentaciju, a sada kada smo ga kontaktirali iz Saveza, on ne odgovara na naše poruke, vrlo je teško doći do njega. Igrači nerijetko sebi dižu cijenu i skreću pažnju na sebe pričama da bi igrali za reprezentaciju. No, da bi stvarno igrali oni to moraju jasno pokazati i zaslužiti svojim igrama", zaključio je naš selektor."
E sad nek mi ovi branioci ove nase "amnestije " kažu kako je to Savez kriv ako izgubimo Kolasinca ako se ne javlja
Nije se ni Hrvatima javljao Hrgota pa su mu otisli na noge i fino popricali sa njim.Nasi samo znaju reci da pojedinim igracima ne rade telefoni,pa gdje oni to zive? :roll:
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 09 nov 2012, 16:08

Cartman je napisao/la:Jesu se i usrecili Hadzic i Bicakcic sa tim zahtjevima. Prije ce Obama dobit BH drzavljanstvo od njih.

Tu si upravu, hebeno je to kod nas evo ja upravo ganjam te papire sa jednim svojim rodjakom iz Svabije.

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 09 nov 2012, 16:09

Adi_Zepce je napisao/la:
ZOI84 je napisao/la:Izmedu ostalod Pape kaže: "vi znate da je igrač Schalkea Sead Kolašinac izjavljivao da bi pješke došao na naš poziv u reprezentaciju, a sada kada smo ga kontaktirali iz Saveza, on ne odgovara na naše poruke, vrlo je teško doći do njega. Igrači nerijetko sebi dižu cijenu i skreću pažnju na sebe pričama da bi igrali za reprezentaciju. No, da bi stvarno igrali oni to moraju jasno pokazati i zaslužiti svojim igrama", zaključio je naš selektor."
Nije se ni Hrvatima javljao Hrgota pa su mu otisli na noge i fino popricali sa njim.Nasi samo znaju reci da pojedinim igracima ne rade telefoni,pa gdje oni to zive? :roll:
To pitaj Kolasinca, sto mu telefon ne radi i Hajrovica zasto nije promijenio državljanstvo

mujdza
Kontakt:

Post Postao/la mujdza » 09 nov 2012, 16:12

Bravo Pape a vi pljuvatori ne pljuj te nesto sto nije provjereno... pape je uvijek bio od rijeci i dijela a na kraju krajeva sta bi mnoge zemlje dale da imaju Papeta. Samo nas problem je sto neznamo da cijenimo ono sto imamo... Svi koji ce igrati srcem za ovu repku dobro dosli a koji nece ni ne trebaju nam... A Hajricevo licemjerstvo je izaslo na vidjelo i daleko mu kuca od nase bila... Trebao mu je po pojedinim doci u Zürich i klanjati pred njim da bi igrao za svoju zemlju... Nije Izet kriv, ne krivim ga vec je to kucni odgoj a on ga je potvrdio prihvatanjem da igra za Svicu a prije toga izjavljivao samo zeli za BiH da igra...

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 09 nov 2012, 16:12

Ziv ti nama bio pa nije ovo audicija za najboljeg zonglera, ovo su stvari od zivotnog znacaja za svakog igraca(prekretnica karijere) da bi se samo tek tako uzeo mobitel u ruke i pozvao Kolasinac ili ko vec i rekao hajd igraj za BiH...

Prika moj to se spakuje delegacija uglednih ljudi i ode se momku na adresu i poprica se o prednostima igranja za nas kao i o buducim planovima saveza u kojima je i taj igrac ukljucen...Sve se fino momku obrazlozi i onda mu se da par dana roka da se odluci jeli za ili protiv....

E bosnje kako smo samo plitki i naivni, sve ove izjave i price su samo da se opravda nerad i prikrije prava priroda stvarnosti koja vlada u nasem fudbalu... :( :( :(
Zadnja izmjena: gringobih, dana/u 09 nov 2012, 16:14, ukupno mijenjano 1 put.
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 09 nov 2012, 16:12

Nas narod treba ****

Kad se zovu igraci iz jadne PL onda su oni za kurca (sto se donekle i slazem ) kad se isti izostavljaju onda ne nista necini za tu jadnu ligu ( sto je i neka istina)

Sto se tice Hajrovica on nije obavezan da igra za Svicu . Ako isti odbije poziv onda treba dici hajku na savez i selektora . Uostalom ako ga i izgubimo nije ni prvi ni zadnji navikli smo ****

Problem je i u tome sto se ja vozim 3 sata do Zenice da bih slusao navijace Celik i Sarajava kako prozivaju Osima a navijace Zelje kako prozivaju Safeta zavisi od toga jel igra Svraka, Sesar ili Vrsaljevic

**** ti nas
Thomas Müller - Fußballgott

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 09 nov 2012, 16:13

ZOI84 je napisao/la:
Adi_Zepce je napisao/la:
To pitaj Kolasinca, sto mu telefon ne radi i Hajrovica zasto nije promijenio državljanstvo
A ti Susica zasto na lice mjesta ne ode i ne porazgovara sa momkom,te zasto Vrsajevic i sl dobijaju poziv u reprezentaciju.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 09 nov 2012, 16:19

Ukratko, ovo sto kaže Pape je da je Hajrovic samo koristio BiH kako bi se domogao Švicarske repke!

Sta drugo očekivati od jednog Makedonca!

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 09 nov 2012, 16:20

Hajrovic je taj koji ipak nije htio da igra za BIH pored Svicarske,on i nije neki igrac realno i nije mi uopste krivo sto ne igra za Zmajeve,mi smo sada institucija,jedna od najboljih evropskih reprezentacija i zasto bi molili bilo koga da igra za BIH!? da je htio igrati za BIH,tu ne bi bilo problema,ali je mozda i sam svjestan da pored Ibisevica i Dzeke on i nema mjesta u ovoj reprezentaciji! podrzavam Susica,apsolutno je upravu! e vec Kolasinca iz Salkea ne bi smjeli izgubiti,momak ima odlicne predispozicije za vrhunskog stopera,koji sa Bicakcicem u tandemu moze biti buducnost ove reprezentacije,a pozicija na kojoj on igra nama itekako treba! sreca pa nismo izgubili Bicakcica,koji je u Cvajti najbolji igrac i vec sada moze preci gdje hoce..

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 09 nov 2012, 16:20

Kako ce npr. otici Kolasincu kada mu se ne javlja, sta ce cekat ga ispred stadiona kada zavrsi utakmica, pa da razgovara ?

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 09 nov 2012, 16:22

ZOI84 je napisao/la:Kako ce npr. otici Kolasincu kada mu se ne javlja, sta ce cekat ga ispred stadiona kada zavrsi utakmica, pa da razgovara ?
Uredu je nemoj vise... :( :(

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 09 nov 2012, 16:22

ZOI84 je napisao/la:Kako ce npr. otici Kolasincu kada mu se ne javlja, sta ce cekat ga ispred stadiona kada zavrsi utakmica, pa da razgovara ?
Sto da ne,neki i tako rade :mrgreen:
Bez zezanja sada,ali ozbiljno slabo to rade nasi oko potencijonalnih reprezentativaca.Ja uzimam samo primjer Hrvatske oni svakog dobrog igraca prakticki mole da igra za reprezentaciju,dok nasi hladnokrvno kazu da sam igrac mora sve rijesiti.

www.valencia-balkan.net

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 09 nov 2012, 16:23

Hahaha dobro si to napisao, ovdje neki izgleda misle da bi Pape i Svabo trebali otici u Gelsenkirchen i kidnepovati Kolasinca!

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 09 nov 2012, 16:23

gringobih je napisao/la:
Uredu je nemoj vise... :( :(
a ma nemo ni ti, nego shvati da pojedini ne zele igrati za nas i tacka

emir_

Post Postao/la emir_ » 09 nov 2012, 16:23

Hajroviću jedi **** !!!!
4-IN-A-ROW

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 09 nov 2012, 16:25

Cartman je napisao/la:Jesu se i usrecili Hadzic i Bicakcic sa tim zahtjevima. Prije ce Obama dobit BH drzavljanstvo od njih.

Pa ne sjedi Pape u CIPSU.

To sto se teze oko drzavljanstva ,nema veze sa savezom niti selektorima.
Uglavnom dobicemo pojacanja u odbrani i to jako mlada. Ko ne zeli za BIH da igra,ne mozes ga natjerati. Hajrovic je to lijepo izveo i napravio pritisak na Svicarsku i to je to,za takvima ne trebamo uopste zaliti.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.