FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la MortemHz » 23 jun 2015, 19:26

THEC je napisao/la:ovo odbiti u startu niti ce se cimi nesto razviti tamo niti cemo mi pare dobiti odmah, treba da se razvlacimo s njima po sudovima godinama, jok
Uplatis pa dobijes igraca,pa nismo zeljo yebo ga ti
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 23 jun 2015, 19:28

Ljudi trebate biti svjestni da je Cimi u zadnjoj godini ugovora. Da on ima jos tri godine bila bi i veca ponuda. A poslje ove sezone odlazi bez odstete. Treba jako pametno odigrati ovo oko Cimija jer od ovoga zavise i buduca pojacanja. Bursa nije mali klub sta god ko mislio a ni milion eura nije mala para. Naravno ako plate sve odma ( nista na rate :nene: ). Treba razmisljati na duge staze. Kada ovo jednom krene bice Cimija svake sezone. Treba prvo izgraditi ime pa se onda doci i vise milionski transferi. Polako ljudi. Svi znamo da je bolji Basel i HSV samo sta AKO to propadne, sta onda ?????
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 23 jun 2015, 19:30, ukupno mijenjano 2 puta.

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 23 jun 2015, 19:28

BosnianKingdom je napisao/la:Kolko razumijem oni bi ponudili za sada 600 000€ ali sve ukupno ne bi htjeli preci cifru od 1m.
:thumbup:
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

koalem
Kontakt:

Post Postao/la koalem » 23 jun 2015, 19:28

FrancescoTotti je napisao/la:Super je sve, al moze jos daleko bolje .

Ako vec nasi gledaju na duge staze, proizvodnju igraca, pa daj zaposlite trenere koji ce znat da ti naprave takvog igraca. Istina ne dolazi sve preko noci, al ne mozes ni sjedit gledat, i cekat da ti nesto samo dodje.
Prije nekoliko sedmica sam bas pisao kako mi je nesto truhlo u tom nasem omladinskom pogonu, evo kad se vec prica o tome da i kazemo sta je truhlo. Treneri u omladinskim selekcijama uzimaju pare od babuka da bi im sincici igrali i gurali se naprijed, a talenti dosta veci od tih sincica sjede na klupi, pa kad im dopizdi idu u zelju ili u olimpik. Koordinacija, selektiranje mladih nula bodova, treninzi, razvijanje tih momaka nula bodova.
Dobro se zna i koji su to treneri koji to rade, i vecina vas to zna, i ne kontam kako onda to nije doslo do Kuste i Dine!? Ako cemo to ostavit ovako kako jest, bolje da nismo ni poceli pravit trening kamp, i bolje da smo ta cetri miliona ruknuli u igracki kadar. Jer realno gledajuci, trenutno, zeljo ima sigurno bolje trenere za omladince, a o Dinamu Partizanu Zvezdi je suvisno sta govorit.
Zato nemojte molim vas one 'ne ide sve preko noci' istina ne ide kad je prvi tim u pitanju, al kad se vadimo na te duge staze, i nadamo se super igracinama koje cemo mi proizvodit, oni nam nece doc ni za jos dvadeset godina jer NESPOSOBNI ljudi treniraju djecu .

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Druže, brat mi je od 6te godine u Sarajevu bio, punih 10 godina. Na kraju nisu imali obraza da u lice kažu da moraju pojedina djeca tražiti novi klub.
Malo treba da se djetetu ubiju snovi. Redovan je svaku utakmicu na Hasetu, od 2009 je tri fulio. Kasnije su ga kao zvali, ali se ni u kojem slučaju ne bi vratio u Sarajevo.

Ali svi će oni podnijeti račune ;)
4.10.2009.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 23 jun 2015, 19:33

Sabinho je napisao/la:Beka to protiv Radnika pretrci :rol:
Znam samo ovdje ce biti ipak puno vise tempa i trke jer je do njihov adut. Sacekajmo da se kompletira tim ima jos vremena za formacije i taktike :thumbup: :thumbup:

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 23 jun 2015, 19:34

MortemHz je napisao/la:
THEC je napisao/la:ovo odbiti u startu niti ce se cimi nesto razviti tamo niti cemo mi pare dobiti odmah, treba da se razvlacimo s njima po sudovima godinama, jok
Uplatis pa dobijes igraca,pa nismo zeljo yebo ga ti
ja koliko znam samo rusi uplacuju punu cifru, svi ostali klubovi sirom europe to rade u ratama,bez obzira kolika je cijena igraca, zato stalno neki problemi sa turcima imaju, ne samo klubovi nego i igraci
Pyro is not a crime !

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 23 jun 2015, 19:35

Ma za milion eura treba odmah davati,pa ce sljedeci Radovac za dva miliona,pa Marko za 1,5 pa "cuvena sedmica" za 5 miliona,pa polako dalje...I Dinamo je bio kao sto smo mi sada,pa vidite gdje su sada.
Sabrine mi moje!

Amca007

Post Postao/la Amca007 » 23 jun 2015, 19:36

Delac

Hebib ? Tatko Puzi

Cimi Radovac

Dulja Stojcev Krste

Benko

Ja bi ovako poceo, ni zatvoreno ni otvoreno. Valjda ce Dzeno momke spremiti kao i do sada sto je. Ponovi Atromitos Dzeno molim te :D
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 23 jun 2015, 19:37

BosnianKingdom je napisao/la:Ma za milion eura treba odmah davati,pa ce sljedeci Radovac za dva miliona,pa Marko za 1,5 pa "cuvena sedmica" za 5 miliona,pa polako dalje...I Dinamo je bio kao sto smo mi sada,pa vidite gdje su sada.
:thumbup: :thumbup:
Samo da odma uplate milion nista na rate. A ako budu nudili 600.000 eura **** ih momentalno.

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 23 jun 2015, 19:38

Amca007 je napisao/la:Delac

Hebib ? Tatko Puzi

Cimi Radovac

Dulja Stojcev Krste

Benko

Ja bi ovako poceo, ni zatvoreno ni otvoreno. Valjda ce Dzeno momke spremiti kao i do sada sto je. Ponovi Atromitos Dzeno molim te :D
Kolko znam Delac mora odraditi pripreme sa Chelseom,pa tek onda kod nas,to ti je August,tako da je Oštri rjesenje.
Sabrine mi moje!

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 23 jun 2015, 19:38

Jel Duljevic trci, jel se oporavio, dokle je uopce spreman i oporavljen?
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 23 jun 2015, 19:40

Ajax je napisao/la:
BosnianKingdom je napisao/la:Ma za milion eura treba odmah davati,pa ce sljedeci Radovac za dva miliona,pa Marko za 1,5 pa "cuvena sedmica" za 5 miliona,pa polako dalje...I Dinamo je bio kao sto smo mi sada,pa vidite gdje su sada.
Samo da odma uplate milion nista na rate. A ako budu nudili 600.000 eura **** ih momentalno.
To tesko da ce moci,pa i u Spaniji i slicnim drzavama ide na rate,a ne u turskoj. Vjerovatno se svi ribojavamo slucaja "Sehic" ali jarane ovo je Bursa,pa njih bi odmah nogom iz Europe,ne prodajemo kao komsije svakakvim klubovima.
Sabrine mi moje!

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 23 jun 2015, 19:42

dr.van nostrand je napisao/la:Jel Duljevic trci, jel se oporavio, dokle je uopce spreman i oporavljen?
Koliko znam on je ubrzo nakon Slobode bio oporavljen,kroz 7-10 dana,tako se bar tada govorilo,ako je to istina,onda bi on uveliko trebao da bude u formi :)
Sabrine mi moje!

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 23 jun 2015, 19:42

BosnianKingdom je napisao/la:To tesko da ce moci,pa i u Spaniji i slicnim drzavama ide na rate,a ne u turskoj. Vjerovatno se svi ribojavamo slucaja "Sehic" ali jarane ovo je Bursa,pa njih bi odmah nogom iz Europe,ne prodajemo kao komsije svakakvim klubovima.
Slazem se nije Bursa kao ovi levati sa dna tabele Turske lige. Samo ipak ako zarade 7 miliona mogu vala odma platit i milion sve se moze dogovoriti.

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 23 jun 2015, 19:44

BosnianKingdom je napisao/la:
Ajax je napisao/la:
To tesko da ce moci,pa i u Spaniji i slicnim drzavama ide na rate,a ne u turskoj. Vjerovatno se svi ribojavamo slucaja "Sehic" ali jarane ovo je Bursa,pa njih bi odmah nogom iz Europe,ne prodajemo kao komsije svakakvim klubovima.
Poceti sa 1M odmah + 1M na rate i na kraju zavrsiti sa 750 odmah i 750 na rate. Oni su uzeli 7M tako da im ostaje dosta. Problem je sto nam imidz nije da normalno prodajemo igrace za ove cifre pa ce se Turci otimati. Uostalom oni su dobri trgovci, skoro ko Jevreji.

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 23 jun 2015, 19:49

kengur je napisao/la:
BosnianKingdom je napisao/la:
Ajax je napisao/la: :thumbup: :thumbup:
Poceti sa 1M odmah + 1M na rate i na kraju zavrsiti sa 750 odmah i 750 na rate. Oni su uzeli 7M tako da im ostaje dosta. Problem je sto nam imidz nije da normalno prodajemo igrace za ove cifre pa ce se Turci otimati. Uostalom oni su dobri trgovci, skoro ko Jevreji.
U potpunosti se slazem.

-A jbt vidi crnje kolikacki je jbt valja to lemati,odo da provjerim sta igra i kaki je. http://****.ba/vijesti/lech-doveo-jo ... evom/94339
Sabrine mi moje!

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 23 jun 2015, 19:52

Udinese, Xerez, Granada, Leganes, Montanjeros CF, Platanias.

posudbe i realno slabe ekipe i natjecanja, ako im je to pojacanje, ne znam...
Moze popuniti neke praznine i pomoci ali pojacanje ???
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
silver & black

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 23 jun 2015, 19:54

dr.van nostrand je napisao/la:Udinese, Xerez, Granada, Leganes, Montanjeros CF, Platanias.

posudbe i realno slabe ekipe i natjecanja, ako im je to pojacanje, ne znam...
Moze popuniti neke praznine i pomoci ali pojacanje ???
Ma jel crnac pojacanje je :bow: :rol:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 23 jun 2015, 19:56

-Jako dobar igrac u grckoj ligi igra zadnje veznog za Platanias koji je 9 na tabeli. Znaci u "slaboj" ekipi on dobro igra. Zadnji vezni,dao 3 gola i 1 asistencija. ABDUL AZIZ TETTEH (600 000€)

-Napadac koji je u prosloj sezoni dao 1 gol u 2.Bundesligi Njemačkoj i 10 golova i 7 asistencija u austirijskoj Bundesligi,po mom misljenju jako dobar igrac, 19 utakmica i 5 golova za mladje selekcije Njemacke. DENIS THOMALLA ( 750 000€)
Sabrine mi moje!

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 23 jun 2015, 20:01

Pa za nekakav eu okvir to sigurno jesu slabe lige, za nas su skoro pa svermirski brod :mrgreen:
silver & black

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, MaroonBjelave i 65 gostiju.