Slažem se.
FK Tuzla City
Moderator/ica: GracanicaAA
-
- Kontakt:
Re: FK Tuzla City
Ovaj Fereira nije bolji od postojecih bekova,al et,za klupu ok...
Nešto se mijenja.Nukić neće više igrati beka nego krilo.Ili će ga prodati...Pozitivanstav je napisao/la: ↑30 jan 2022, 13:21Ovaj Fereira nije bolji od postojecih bekova,al et,za klupu ok...
Neće Dario biti rezerva ,nema govora.
Ferreira nije bio u Veležu zadovoljan sa platom zato u zadnje vrijeme nije igrao. Nuka defanzivno nije dobar. Što se stopera tiče trebao bi nam bar jedan posebno ako se na Hasanbegovića ne računa. Šta bi sa onim Mahmićem jel se gdje skrasio.tuzlac je napisao/la: ↑30 jan 2022, 15:11Nešto se mijenja.Nukić neće više igrati beka nego krilo.Ili će ga prodati...Pozitivanstav je napisao/la: ↑30 jan 2022, 13:21Ovaj Fereira nije bolji od postojecih bekova,al et,za klupu ok...
Mi kao dobrostojeći klub i dobro plasiran klub možemo probrati igrača-Istina ,većina mladića koji igraju u BiH želi vani ,a ako ne uspiju onda se mire sa sudbinom i ostaju u BiH.Ne bih dovodio nikog ko će igrati preko neke stvarke ili vuče povredu.husrefbeg je napisao/la: ↑30 jan 2022, 15:52Ferreira nije bio u Veležu zadovoljan sa platom zato u zadnje vrijeme nije igrao. Nuka defanzivno nije dobar. Što se stopera tiče trebao bi nam bar jedan posebno ako se na Hasanbegovića ne računa. Šta bi sa onim Mahmićem jel se gdje skrasio.tuzlac je napisao/la: ↑30 jan 2022, 15:11Nešto se mijenja.Nukić neće više igrati beka nego krilo.Ili će ga prodati...Pozitivanstav je napisao/la: ↑30 jan 2022, 13:21Ovaj Fereira nije bolji od postojecih bekova,al et,za klupu ok...
14. januarhusrefbeg je napisao/la: ↑30 jan 2022, 15:52Ferreira nije bio u Veležu zadovoljan sa platom zato u zadnje vrijeme nije igrao. Nuka defanzivno nije dobar. Što se stopera tiče trebao bi nam bar jedan posebno ako se na Hasanbegovića ne računa. Šta bi sa onim Mahmićem jel se gdje skrasio.tuzlac je napisao/la: ↑30 jan 2022, 15:11Nešto se mijenja.Nukić neće više igrati beka nego krilo.Ili će ga prodati...Pozitivanstav je napisao/la: ↑30 jan 2022, 13:21Ovaj Fereira nije bolji od postojecih bekova,al et,za klupu ok...
"Fudbaler Mure Azur Mahmić (18) trebao bi se vratiti u Premijer ligu Bosne i Hercegovine.
Naime, za ovog 192 cm visokog stopera zainteresovana je tuzlanska Sloboda, a interes ekipe s Tušnja u razgovoru za SportSport.ba potvrdio nam je i sam fudbaler.
"Istina je, zvali su me iz Slobode. Žele me, a ja sam isto zainteresovan. Sačekat ću još koji dan i odlučiti. Imam još neke ponude, pa vidjet ćemo, do mene je gdje ću igrati ovih pola godine na posudbi. Najbitnije mi je da dođem u klub gdje ću da igram, odnosno da imam minutažu", rekao nam je Mahmić.
Podsjetimo, Mahmić je ljetos, nakon što je FK Mladost DK izbačen iz lige, besplatno napustio kakanjski klub i prešao u redove aktuelnog prvaka Slovenije, za koji još uvijek nije upisao niti jedan nastup u zvaničnim utakmicama,.!? "
Bolje rješenje je Eldar Hasanbegović.Ovaj Mahmić je u prolazu i još postavlja uslove.
-
- Kontakt:
Jedina dobra stvar je sto ce Dofo imat drustvo i produzit ce mizda ugovorhusrefbeg je napisao/la: ↑30 jan 2022, 15:52Ferreira nije bio u Veležu zadovoljan sa platom zato u zadnje vrijeme nije igrao. Nuka defanzivno nije dobar. Što se stopera tiče trebao bi nam bar jedan posebno ako se na Hasanbegovića ne računa. Šta bi sa onim Mahmićem jel se gdje skrasio.tuzlac je napisao/la: ↑30 jan 2022, 15:11Nešto se mijenja.Nukić neće više igrati beka nego krilo.Ili će ga prodati...Pozitivanstav je napisao/la: ↑30 jan 2022, 13:21Ovaj Fereira nije bolji od postojecih bekova,al et,za klupu ok...

-
- Kontakt:
Plata nije bila razlog njegovog neigranja kod nas. Pozdrav i izvinite na upadu.husrefbeg je napisao/la: ↑30 jan 2022, 15:52Ferreira nije bio u Veležu zadovoljan sa platom zato u zadnje vrijeme nije igrao. Nuka defanzivno nije dobar. Što se stopera tiče trebao bi nam bar jedan posebno ako se na Hasanbegovića ne računa. Šta bi sa onim Mahmićem jel se gdje skrasio.tuzlac je napisao/la: ↑30 jan 2022, 15:11Nešto se mijenja.Nukić neće više igrati beka nego krilo.Ili će ga prodati...Pozitivanstav je napisao/la: ↑30 jan 2022, 13:21Ovaj Fereira nije bolji od postojecih bekova,al et,za klupu ok...
Fereira nije naizgled neko rješenje.Kad ga vidiš onako sitnog i dinamitnog, ne djeluje uvjerljivo, ali opet ko zna možda se pokaže.Slažem se da bi za poziciju stopera prije dao šansu Hasanbegoviću nego tom navikanom a nedokazanom mahmiću.
NAPUNIO JE 22 GODINE.NIJE MAKSUM..NAIGRAO SE UTAKMICA PO ORANICAMA.
ADVAN DOBIO NOGU ?
Povremeni bh. reprezentativac slobodan: Sporazumno se razišli Celje i Kadušić
Pola godine prije isteka ugovora
Povremeni reprezentativac naše zemlje, nekadašnji fudbaler Sarajeva i Zrinjskog, Advan Kadušić, sporazumno je raskinuo saradnju sa Celjem.
Danas kreće lopta.Vjerovatno ćemo čuti još informacija.
FK Tuzla City-FK Budućnost
Stadion "Bare",Simin Han. 31.01.2022. U 13:00
Realno remi.Samo da se niko ne povrijedi.
Eldin Trumić igra grubo protiv nas.
FK Tuzla City-FK Budućnost
Stadion "Bare",Simin Han. 31.01.2022. U 13:00
Realno remi.Samo da se niko ne povrijedi.
Eldin Trumić igra grubo protiv nas.
Niko da napiše nešto o utakmici.
Nije valjda da svi rade
Nije valjda da svi rade
-
- Kontakt:
1-0 vodimo, kontrolisemo utakmicu, onako pripremna utakmica, jos uz to prva. Tek je ovo neko zagrijavanje za dalje, sacekajmo pojacanja da stvorimo pravu sliku Nase ekipe.
Tuzla City / Sloga Simin Han
-
- Kontakt:
Tako i treba
-
- Kontakt:
Veliki promašaj ako ne ostavite Mehmedovića, ono dijete je klasa.
-
- Kontakt:
U svakom slucaju zasluzuje priliku, danas je pokazao da mu se mora dati sansa. Obzirom da Husref nije ljubitelj golobradih mladica, ima tezak zadatak pred sobom.Manijakdolopate je napisao/la: ↑31 jan 2022, 15:13Veliki promašaj ako ne ostavite Mehmedovića, ono dijete je klasa.
Tuzla City / Sloga Simin Han
Pa treba ga povesti u Hercegovinu.Mešinovića na pozajmicu ili slobodne papire.Manijakdolopate je napisao/la: ↑31 jan 2022, 15:13Veliki promašaj ako ne ostavite Mehmedovića, ono dijete je klasa.
Drago mi je da se Hasanović vratio.
Zadnja izmjena: tuzlac, dana/u 31 jan 2022, 15:51, ukupno mijenjano 1 put.