FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano
Nesto je zamrseno oko kineza i oko postotka koji su uzeli. Uglavnom nikakvih tu problema nema, sve je zvanicno i oni ce Interu pravit stadion do 2017. godine. http://www.inter.it/aas/news/reader?L=i ... ga=railway" onclick="window.open(this.href);return false;
Oko Lucasa odlucuje Moratti. Ako odluci da ulozi preko 30 miliona na njega on ce doci u Inter. Vrlo jednostavno...
Oko Lucasa odlucuje Moratti. Ako odluci da ulozi preko 30 miliona na njega on ce doci u Inter. Vrlo jednostavno...
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato...
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Lucio idiote umri !
Lucio idiote umri !
Da hoce vise i taj Lucas doci..popeo mi se na glavu..samo tolke pare dat za tako mladog i nedokazanog igraca..nesto mene strah a kamoli MM.. 
Nikad ne vjeruj ženi koja traži da budeš žirant njenom bratu, koji ima 29 godina i student je treće godine hortikulture, pa malo riješio da uđe u biznis sa tartufima.

Jest da bi primali 3 komada po utakmici pogotovo sa Cambiassom u sredini al ova cetvorka naprijed izgleda sexy
Lucio idiote umri !
Lucio idiote umri !
Zvuci nestvarno da su prihvatili 25 mil eura, al da vidimo i to cudoSecondo Sky Sport l’Inter sarebbe vicinissima a Lucas. Branca sarebbe tornato dal Brasile con il sì di Lucas. Si può chiudere a 25 milioni di euro, ora la palla passa a Massimo Moratti.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Mudinagayi umjesto CambiasaYuto je napisao/la:
Jest da bi primali 3 komada po utakmici pogotovo sa Cambiassom u sredini al ova cetvorka naprijed izgleda sexy![]()
PAZZA INTER !!!
Manchester United have agreed a £30million deal for Brazil's Lucas Moura - and Sir Alex Ferguson is hoping to take his spending to close on £50m by finally ending the Robin van Persie transfer saga this week.
Lucas Moura will have a medical in Manchester today after travelling down last night from Newcastle for Brazil's Olympic Games quarter-final against Honduras at St James' Park, where he started on the bench.
Lucas Moura will have a medical in Manchester today after travelling down last night from Newcastle for Brazil's Olympic Games quarter-final against Honduras at St James' Park, where he started on the bench.
"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best
Tuzla - Grad koji volim!
Tuzla - Grad koji volim!
Sve 5, sve ok samo sto to nije istina. 
Lucio idiote umri !
Lucio idiote umri !
Lucas za Manchester potpisuje i ja vidjeh. Ferguson lično ugovorio transfer.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
Engleski mediji po obicaju lazu, ali bi ovaj put volio da su upravu, da se napokon zavrsi ovo ciganisanje i da se vrate kuci sa 35 miliona koji se mogu znatno bolje uloziti od kupovine jednog igraca.
Call the coroner!
Ferguson nije otputovao na turneju po Skandinaviji i sigurno da tu ima nesto nije ostao da igra golf 
"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best
Tuzla - Grad koji volim!
Tuzla - Grad koji volim!
Puma je napisao/la:Engleski mediji po obicaju lazu, ali bi ovaj put volio da su upravu, da se napokon zavrsi ovo ciganisanje i da se vrate kuci sa 35 miliona koji se mogu znatno bolje uloziti od kupovine jednog igraca.
+1
Lucas ne vrijedi 35 mil €
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Lucas je i moja zelja .. jedno zvucno pojacanje - to je ono sto nam treba .. malac zna igrat (budimo realni ) .. cijena ? sjetimo se A.Sancheza ( oko 35 mil sa bonusima ) Pastore ( 43 mil ) .. il recimo Hazard 30 mil .. ovi igraci nista nisu bolji od Lucasa cijena im je otprilike ista ,il' cak i veca .. da se te pare mogu bolje ulozit ? sigurno da mogu , Gastona Ramireza za 20-tak mil i M'villu il onog Fernanda za 15 mil i to je taj cash namijenjen Lucasu .. Imat cemo odlicnog veznjaka i odlicno ( ne kao Lucas ,al Boze moj ) krilo + G.R je vise takticki igrac , gledam cesto Mouru .. i ono sto mogu reci : INDIVIDUALAC - kako bi se , i da li bi se uklopio u takticke zamisli Misterovog kolektiva ? al' mislim da to ovi iz uprave znaju bolje od mene/nas , mada imaju moju podrsku sto god da odluce .. 
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
Bgm sudeci po poslednjim informacija, to je daleko od gotovog, jer izgleda da je Inter i dalje u prednosti.
Valjda ovaj 16. august je kljucan, ne znam tacno zbog cega jer citam samo naslove
Alternative za precjenjenog brazilca su Ramirez (Bologna) za kojeg sam ja mislio da je davno potpisao za Liverpool
i Papu Gomez. Po meni bolje dovest Gomeza i ostatak novca uloziti na kvalitetne odbrambenog i veznog, nego toliki novac baciti na tinejdzera koji se dokazao u par utakmica brazilske lige. Prevelik je rizik. A i ta pozicija poslije golmanske nam je najmanji problem.
Opet ponavljam, samo da se hoce zavrsiti, pa kako god.
Valjda ovaj 16. august je kljucan, ne znam tacno zbog cega jer citam samo naslove
Alternative za precjenjenog brazilca su Ramirez (Bologna) za kojeg sam ja mislio da je davno potpisao za Liverpool
i Papu Gomez. Po meni bolje dovest Gomeza i ostatak novca uloziti na kvalitetne odbrambenog i veznog, nego toliki novac baciti na tinejdzera koji se dokazao u par utakmica brazilske lige. Prevelik je rizik. A i ta pozicija poslije golmanske nam je najmanji problem.
Opet ponavljam, samo da se hoce zavrsiti, pa kako god.
Call the coroner!
A po cemu je inter u prednosti ?
Prvo ne zbog novca koji NEMAJU radi situaicje u Italiji!
Drugo, pa sam igrac je u vise navrata izjavio da zeli u United, intera ni na mapi.
Drugo, pa sam igrac je u vise navrata izjavio da zeli u United, intera ni na mapi.
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
To je tebi osobno on prisapnuo da zeli u mutd???neo je napisao/la:A po cemu je inter u prednosti ?Prvo ne zbog novca koji NEMAJU radi situaicje u Italiji!
Isto tako je u 12 mjesecu prosle godine rekao da zeli u Inter i on i njegov otac i agent, cak su rekli da je sve dogovoreno i da ce posli OI-a preci u Inter.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
OK ok, vidjet cemo se poslije na ovoj temi
Znate i vi realno da ITALIJANSKI KLUBOVI vise NEMAJU novca za velike trasfere.
Ili ce u United ili nece nigdje
Ili ce u United ili nece nigdje
Kako nemaju novaca? Pa Juventus je trenutno jedan od najmocnijih klubova na mercatu (koliko god mi to tesko priznaz), Inter je u dogovoru sa ovim Kinezima da proda dionice i dobije 50mil € za ovaj transfer rok i 50 za sljedeci, samo je pitanje vremena sta ce iz sesira izvuc Berlusconi.
Ali isto tako trebas biti svjestan da Lucas ne vrijedi tih para, ako ce zaista ici negdje za 35 mil € onda nek ide u Mutd, za te pare se mozes pojacat u obrani,vezi i napadu sa kvalitetnim igracima.
Ali isto tako trebas biti svjestan da Lucas ne vrijedi tih para, ako ce zaista ici negdje za 35 mil € onda nek ide u Mutd, za te pare se mozes pojacat u obrani,vezi i napadu sa kvalitetnim igracima.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Koliko su italijanski klubovi potrosili u ovom transfer periodu ?
Trenutno nisu potrosili neku hrpu para, ali koliko ja znam transfer rok traje do kraja 8 mjeseca i jos nije gotov.
Za razliku od ostalih klubova liga petice (ovdje ne racunam Njemce koji su gotovo uvijek u plusu) tal. klubovi su jedini koji se pripremaju za FFP. Kad tad ce doci maca na vratanca, pa ce se obit o glavu kupnje Carrolla za 40 mil i slicna pretjerivanja.
Za razliku od ostalih klubova liga petice (ovdje ne racunam Njemce koji su gotovo uvijek u plusu) tal. klubovi su jedini koji se pripremaju za FFP. Kad tad ce doci maca na vratanca, pa ce se obit o glavu kupnje Carrolla za 40 mil i slicna pretjerivanja.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
smiješno je i porediti retardirane engleske amere i ruske mafijaše kako troše nemilice pare na pojačanja jer o fudbalu nemaju pojma pa jedan andy carroll koji sanja da bude na nivou lazara popovića košta 50 milkineo je napisao/la:Koliko su italijanski klubovi potrosili u ovom transfer periodu ?
dok s druge strane u italiji za te pare npr. milan dovede cassana, robinha, ibru, boatenga i još ostane za janje
Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.