Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
"Sada ću da vratim film unazad, jer malo ko zna pravu istinu. Ja sam u ljeto 2015. godine, 31. maja, bio na jednoj štaci. Bio sam povrijeđen, a upravo tada su počeli puhati neki novi vjetrovi na Grbavici. Meni su kroz ogradu kod fan shopa dali papire i poslali me na ulicu. Željo je imao novu upravu i mene niko nije ni zvao, niti me ko tražio. Također, povrijedio sam se kada sam nosio kapitensku traku, a jedan sam od rijetkih igrača koji nije dobio priliku da se oporavi u svom klubu i nastavim igrati, što je većina mojih suigrača koji su se našli u toj situaciji imala.
Zahvalnost dugujem Mirzi Varešanoviću, koji mi je u Olimpiku dogovorio ugovor bolji nego što sam prethodno imao u Želji, iako sam došao poslije veoma ozbiljne povrede. Sve što sam ja uradio, svi znaju, a tu nepravdu prema meni niko ne zna. Nas su, a tu mislim na Čolića, Zeljkovića i Hasanovića tada rastjerali i nastalo je gomilanje nekih igrača. Šta se poslije dešavalo sa tim igračima već je poznato".
Ne čudi nasPitaristok je napisao/la: ako mi netko moze pomoći da shvatim ovo
nikako ne mogu da svarim
Nemoj nam na muku pristajat molim tePitaristok je napisao/la:kako ono stana voli reći
"bit ce zeljo k sampion k sampion k sampion"
ako mi netko moze pomoći da shvatim ovo
nikako ne mogu da svarim
Dodji ti majstore na gwbavicu pa preziviDenchi je napisao/la:Stana Akademac u novoj epizodi "OTKRIVAMO"![]()
![]()
"Nakon pobjede u Kupu nad Širokim, svi smo bili već “doktori nauka”, inače malo prije toga, niko nije valjao. Predložio sam tada uslove koji su bili realni u odnosu na moje igre i na ranije dogovore i na ono što mi se duguje pri transferu iz Olimpika. Odgovori stiže: ne može, a ja kažem ok, dajte onda vi ponudite. Na kraju smo se otprilke dogovorili, ali tražio sam samo da stave klauzulu da me ne mogu kažnjavati tako da mi oduzmu platu. Nije problem u kaznama, bio sam i ranije kažnjavan, ali kazne i bonusi se izjednače, sve u skladu sa igrama pa to ima neke logike. Ali ove kazne su bile nehumane. Navijači misle da smo dobijali kojekakve premije. Dobili smo jednu premiju kada smo dobili Zrinjski i za sedam utakmica kod Edisa Mulalića još jednu premiju koja nije ni 10% od plate , a redovno su nas kažnjavali.Kkad se sve sabere i oduzme, na kraju ispadne da par mjeseci godišnje igramo za džabe. Takođe, obezbjeđivanje egzistencije je za mene značilo da se mogu osloniti na svog poslodavca, te da ću za moj trud, napor i ispunjavanje svih svojih radnih obaveza, svaki mjesec primiti platu koja mi je zagarantovana Ugovorom, posebno u situaciji pred kojom sam se nalazio, a to je rođenje moga sina. Tu se ne radi o nekim astronomskim ciframa kako se špekulisalo. Oni mi nisu mogli garantovati da ću ja svaki mjesec dobiti platu, a s obzirom na situaciju koja mi je dolazila u susret, nisam mogao takav rizik sebi priuštiti. Mislim da svako ko želi svojoj porodici najbolje bi postupio isto".
brate ja citiram samo vašu legendu a u isto vrijeme naše djete SrđanaGoosman je napisao/la:Denchi korača ka tituli forumaša godine.
Za sada je nijansu gluplji od trenutnog šampiona.
A svrakino?svrakino1921 je napisao/la:ZELJEZNICAR ZA ZIVOT CIJELI
Ne diraj mu u naselje.Denchi je napisao/la:A svrakino?svrakino1921 je napisao/la:ZELJEZNICAR ZA ZIVOT CIJELI
Poslije skoro 3 godine,uvijek se sjetim Elvisovog one man show-aGoosman je napisao/la:Krdo koje je senad kupio za 5 hiljada
Mene Slaven impresionirao, dao nam više golova u jednoj utakmici nego Čelik zadnjih 5 godina.
Hej, Munira, hej, Munira
dje ti je Muharem
Kad je momcina postavio pitanje i naslutioOsim13 je napisao/la:JEL VAS STRAH?!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.