samo prcanje jbg

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
adnan_nanda je napisao/la:U jbt što me iznenadi Premier, baš sam skoro htio da pitam je li ikad iko ovo dobio ili je to marketinški trik.![]()
Dobar si, ja sam počeo online da se kladim tek nekad u ovoj godini, a ovaj račun mi je iz RS-a zbog poreza napravljen nedavno i eto dođe haha a jedan listić samo danas odigrao koji sam postavio i na temu tamo, doduše branio sam ga na live ali to je bilo posle ovoga svegabadblueboylivno je napisao/la:![]()
Ja sam dobio triput.Ali nisam evo ima četiri godine, sad se valjda moraš okladiti da bi ušao u bubanj, prije nije bilo, a i bili su veći dobici. Ali fino, stoju ti daju samo tako, a nema onih sranya da je izvrtiš par puta, samo je digneš.
Da, ne bih imao ništa protiv ni da ih još jednom popolove pa da još ovoliko raje dobije.adnan_nanda je napisao/la: Dobar si, ja sam počeo online da se kladim tek nekad u ovoj godini, a ovaj račun mi je iz RS-a zbog poreza napravljen nedavno i eto dođe haha a jedan listić samo danas odigrao koji sam postavio i na temu tamo, doduše branio sam ga na live ali to je bilo posle ovoga svegačuo sam da su bili veći iznosi prije ali je manje ljudi dnevno dobijalo, bolje je ovako veća šansa pa bez obzira što je manji iznos
branimir85 je napisao/la:opet ja Cova,opet on nula poena ali nije puno ni šutao
2-1 bez sekirancijejosipmusa je napisao/la:Nacional Potosi kec dana, Bolivija
Ofirnih 3 za 3 igraju gdje vazda domacin dobija
Kod mene crna lista:Bassha je napisao/la:branimir85 je napisao/la:opet ja Cova,opet on nula poena ali nije puno ni šutao
On i Kemba nikad vise na tiket, kad god sam ih odigrao u kontri su zavrsili kuknjava kuknjava
Uf štetaa, al i ja sam očekivao tako Japan il Nigeriju, al eto nažalost dodjoše ovi Afrikanci...badblueboylivno je napisao/la:Ah, odigrao ždrijeb, čekao Japan za petsto kuna.
Krivo mi je što nisam malo pogledao prošlost, Argentina i Nigerija praktički stalno igraju skupa, ovo im je četvrti ili peti put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.