Neam Allaha mimma_hz je napisao/la: OSIM IMA SPORTSPORT![]()

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Neam Allaha mimma_hz je napisao/la: OSIM IMA SPORTSPORT![]()
MakabiTuzla je napisao/la:Pozelio me!?dvokorak je napisao/la:Makabi?????????Zavrsio sam sa bosnjackim fasistima i balijanderima, neka trunu u svojoj septickoj jami u kotlini. Lijep pozdrav svima
Denchi je napisao/la:![]()
![]()
Saš vidjet kad Sloboda razvali ligu, bit ce najnaviknutiji ma bh tereneOsim13 je napisao/la:Majku mu možda bi i mi sedmice trpali da smo otkazali Antaliju
Ne diraj mi naseljeredbull93 je napisao/la:Pojedine ekipe nisu ni za svrakinog, a ne za Antalije.
100% tacno!! Vidi se da se druzi sa najpoznatijom kriminalnom familijom u drzavidzelllo je napisao/la:Na sjeveru nista novo,taldzija Usref potpisuje neznalice za sitne pare
KriskaKruha je napisao/la:100% tacno!! Vidi se da se druzi sa najpoznatijom kriminalnom familijom u drzavidzelllo je napisao/la:Na sjeveru nista novo,taldzija Usref potpisuje neznalice za sitne pare
Djesi dzello pickin dime, sta maidzelllo je napisao/la:KriskaKruha je napisao/la:100% tacno!! Vidi se da se druzi sa najpoznatijom kriminalnom familijom u drzavidzelllo je napisao/la:Na sjeveru nista novo,taldzija Usref potpisuje neznalice za sitne pare![]()
Lutvo i Filozof
Evo nista bruda,relacija poso-kuca i takoMocMahale444 je napisao/la: Djesi dzello pickin dime, sta mai
Neka te ba navrni cesce.dzelllo je napisao/la:Evo nista bruda,relacija poso-kuca i takoMocMahale444 je napisao/la: Djesi dzello pickin dime, sta mai
Malo sam svratio na temu poslije duze pauze
Usput,cestitke na Mujezinovicu.Dobili ste odlicnog igraca.
svrakino1921 je napisao/la:Ne diraj mi naseljeredbull93 je napisao/la:Pojedine ekipe nisu ni za svrakinog, a ne za Antalije.
Dolazit cu cesce,sigurnoMocMahale444 je napisao/la:Neka te ba navrni cesce.dzelllo je napisao/la:Evo nista bruda,relacija poso-kuca i takoMocMahale444 je napisao/la: Djesi dzello pickin dime, sta mai
Malo sam svratio na temu poslije duze pauze
Usput,cestitke na Mujezinovicu.Dobili ste odlicnog igraca.
Sto se tice igraca tek kad bude se pokazao onda mozemo napisati dobar igrac. Hvala
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.