FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

PeppermintSA
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la PeppermintSA » 23 jun 2015, 15:35

Orton je napisao/la:
PeppermintSA je napisao/la:Što se tiče Akademije - sve je to smiješno i dalje. Juniori su cijelu sezonu tavorili na četvrtom mjestu. Jel to ta Akademija? Pa kako onda očekivati da će igrači iz te juniorske generacije biti neko i nešto u A timu? Treneri u Akademiji su ili no name likovi ili nekadašnji autolimari i taksisti. Zna se ko su treneri po vrhunskim akademijama - nekadašnji vrhunski igrači. Ali da imaš takve trenere moraš istresti vrecu. Ako želimo vrhunsku akademiju morate imati krem de la krem u trenerskom pogonu, a to nemamo.
Boze daj mi strpljenja al odmah!
Sta ocekujes ti boga ti?
Akademija jos nema ni terena gotovog a ti bi igraca za prvi tim.
Ima do toga jos bar 4 5 godina.
Dovlace se sva djeca od 12 13 godina koja valjaju u drzavi.
Al ono bi nakon 4 mjeseca da imas formiranog igraca
Ja ti opet kažem, problem je u struci.

U Dinamu kolo vodi Marko Mlinarić, u OFK Beogradu Dževad Prekazi, u Zvezdi je Pižon koordinator omladinskog pogona, a kod nas banku drži Hurta koji je kao golman ukupno 16 minuta stajao na golu. O tome ti pričam. Kad treneri u Akademiji budu velika imena koja znaju struku moćemo pričati o napretku, s tim da za velika imena moraš istresti kesu i dobroooooooooo ih platiti, tj. platiti ih isto koliko i plaćaš neke od najboljih prvotimaca.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la MortemHz » 23 jun 2015, 15:36

Bilino Polje ne moze isto,do play-offa maximalno kao i Kosevo,mozda 3 stoje jbg skupo :(
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 23 jun 2015, 15:37

BadrHari je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:
Lampard8 je napisao/la:Dobili ste protivnika po mjeri, volio bih da konačno probijemo tu barijeru i da se neki naš klub plasira u grupnu fazu...

I s trenutnim igračkim kadrom (izuzetak golman) vi bi mogli da uzmete titulu, al bez onog vašeg bahatog pristupa, "dupla kruna" "titula u 22 kolu" samo ozbiljnim radom.

LP i puno sreče s Lechom.
Cuj u 22 kolu,osvajamo je u 17-tom ove godine :mrgreen: salim se,nema nista od grupnih jer ne postoji stadion u BiH koji zadovoljava uefine uslove a igracki kadar nije dovoljno jak,hvala
mislis ? :mrgreen:

Moglo bi da bude gutavo sa Lechom, npr sa Borussijom se iz aviona vidjelo da ce biti trpanje dok ovdje nema predaje, podrska za BH predstavnike :thumbup:
btw, koliko vas planira ici medju one divljake tamo haha, ko prati tifo scenu zna kolika su stoka poljaci
Aj ba dosta vise tih poljaka, evo i sportsport objavi nesto kako se fajtaju sa nekom navijackom grupom, ja pogledam koja je to, kad ono Geteborg iz Svedske, kad je to Svedska imala opasne huligane jbt
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 23 jun 2015, 15:37

@peppermintSa :thumbup:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 23 jun 2015, 15:38

FrancescoTotti je napisao/la:Ne znam za vas al meni se ne svidja stav koji ima Ibrakovic prema ovom Lechu. Ona jucerasnja izjava je stvarno malo previše, kao da se već predao i već osigurao izgovor za ispadanje.
Pa de sportski direktore pojačajte nas, dovedite najbolje igrače iz države kad već ne možete dovoditi 'strance', i nema potrebe da se očajava.
Nadam se da je to samo neki pokušaj obmane protivnika, al ajde iskreno, koliko vas zna šta su rekli ovi iz Lecha o nama?
Ne valja kad govori da smo najbolji i da trebamo po 7:1 dobivati a evo ne valja i kada je oprezan i kada umjerene izjave daje..

Tesko ce nama iko udovoljiti..

Ja sam rekao da kad sve bude kod nas idealno, naci ce se neko da nadje manu... Ohladite, nece se nista preko noci desiti

Orton
Kontakt:

Post Postao/la Orton » 23 jun 2015, 15:39

zagorski je napisao/la:
Orton je napisao/la:Sarajevo nema pare za otkupljivanje ugovora i dovodjenje poznatih imena.
Pa bas mi ovo nije jasno,kako nema pare?!
Pa ko da trebaju milioni,evo recimo subica smo mogli dovesti za 150k eura max,za sezonu dvije bi sigurno zaradili na njegovoj prodaji isti slucaj je sa velkovskim.
Da smo pare od Dupovca usmjerili u tu svrhu bilo bi para....eh sace prica dugovi kamp itd
Nema para za to jer vracamo dugove poreskoj upravi,jer vracamo dugove ostalim duznicima i jer je akademija u izgradnji.
Kad sve to bude gotovo onda ce se sredstva preusmjeravati za transfere
I isti taj Subic nije nikad zelio u Sarajevo

momirpeh
Kontakt:

Post Postao/la momirpeh » 23 jun 2015, 15:41

Ne valja nam Ibrak,doveo Okića koji je došao kao najbolji napadač lige,doveo Kalasija reprezentativca Sirije,a Zrinjski vam se pojačao našim otpadom Todorovićem,nekim Filipovicem iz Drine,Žeravicom iz Borca.Ibrak je doveo dobre igrače,a to što se neki od njih nisu dobro uklopili kod nas to nema veze s Ibrakom.Da Ibrak nema kvaliteta ne bi ga Dino i Edis držali na mjestu SD.Doveo je BENKA,dovest će i stopera.Što se tiča izjava,pa i ovdje se svašta pisalo,čas da su nam igrači NATO,čas da hodat neznaju.Pljuvalo se na Dženu,pa se dizao u nebesa Kodro,pa se pljuvala Uprava kad je vratila Dženu umjesto Kodre,pa se opet uzdizao Dženo.Ja Upravi vjerujem,ne znam ko iaole realan može bilo šta protiv Uprave kluba.SD užima maksimalno povjerenje Dine i Kuste.S razlogom !

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 23 jun 2015, 15:48

PeppermintSA je napisao/la: Ja ti opet kažem, problem je u struci.

U Dinamu kolo vodi Marko Mlinarić, u OFK Beogradu Dževad Prekazi, u Zvezdi je Pižon koordinator omladinskog pogona, a kod nas banku drži Hurta koji je kao golman ukupno 16 minuta stajao na golu. O tome ti pričam. Kad treneri u Akademiji budu velika imena koja znaju struku moćemo pričati o napretku, s tim da za velika imena moraš istresti kesu i dobroooooooooo ih platiti, tj. platiti ih isto koliko i plaćaš neke od najboljih prvotimaca.
To i ja tvrdim. Ali ako ulozis u STRANE trenere i postavis nekoliko nasih da se uce i da ih prate moze se za koju godinu puno napraviti. Sirovine tj talenata ima. A titule su za imidz i za pilanu sa konkurentima iliti se kaze za "show off". Bitno je da smo uzeli titulu samo da skinemo pritisak i to je sve. Stvar je sto smo sad dobili i sponzore koji puno dodaju kesha za titule i rezultate pa nam je i to tek sada vrlo bitno.

epidemija
Kontakt:

Post Postao/la epidemija » 23 jun 2015, 15:51

Kalasi reprezentativac Sirije, kakva drzava takav i igrac :):)
Ibrak niti smrdi niti mirise, agilan je rovi pokusava, naravno limitiran sa sredstvima a i imao je brate fula, jedna od tih je upravo ovaj reprezentativac.
Ja ocekujem najvise od Alispahica, to je igracina samo ako se vrati u formu. Maximalno forsirati Kovacevica na poziciji stopera, ima onu dozu sigurnosti koja je potrebna, nije panicar.

PeppermintSA
Kontakt:

Post Postao/la PeppermintSA » 23 jun 2015, 15:52

momirpeh je napisao/la:1. Ne valja nam Ibrak,doveo Okića koji je došao kao najbolji napadač lige,2. doveo Kalasija reprezentativca Sirije,a Zrinjski vam se pojačao3. našim otpadom Todorovićem,nekim Filipovicem iz Drine,Žeravicom iz Borca.4. Ibrak je doveo dobre igrače,a to što se neki od njih nisu dobro uklopili kod nas to nema veze s Ibrakom.5. Da Ibrak nema kvaliteta ne bi ga Dino i Edis držali na mjestu SD. 6. Doveo je BENKA,dovest će i stopera.Što se tiča izjava,pa i ovdje se svašta pisalo,čas da su nam igrači NATO,čas da hodat neznaju.Pljuvalo se na Dženu,pa se dizao u nebesa Kodro,pa se pljuvala Uprava kad je vratila Dženu umjesto Kodre,pa se opet uzdizao Dženo.Ja Upravi vjerujem,ne znam ko iaole realan može bilo šta protiv Uprave kluba.SD užima maksimalno povjerenje Dine i Kuste.S razlogom !
1. Okić nije došao kao najbolji napadač lige.
2. Dovesti beka iz Sirije samo može neko ko veze sa životom nema. Sirijski reprezentativci sjede na klupi u osrednjim omanskim klubovima.
3. Todorović je Cristiano Ronaldo za pola naših igrača.
4. Doveo dobre igrače? Purić, Protić, Kostić, Kallasi, Ristovski, Barić? To dobri igrači? Ristovski u Makedoniji nije mogao igrati, već se slan na 101 posudbu, Kostić no name Jelen Superliga igrač, Protić je došao kao osrednji igrač osrednjeg srpskog tima u kojem je raspadnuti Admir Raščić bio najbolji igrač te godine. Barić je poluinvalid.
5. Dino i Edis nemaju veze o fudbalu. Odlično vode financije, marketing, grade infrastrukturu, završavaju logistiku, ali o fudbalu tj. o sportskom dijelu funkcionisanja jednog kluba pojma pod milim bogom nemaju. To je i ok, nisu zaduženi za sportski dio, ali ta referenca da Ibrakovića drže njih dvojica je presmiješna.
6. Za pare koje si dao za Benku, mogao si dovesti mnogo, mnogo boljeg igrača. Sad ćete osuti paljbu po meni jer je Benko iz nekog razloga svetinja, no s tim likom imaš igrača manje 90% utakmice. Nije brz, nema dribling, nema ga van šesnaest metara, nema pas, nema otvaranje. Ima dobar udarac u 16, ne pravite od njega Benzemu.

Orton
Kontakt:

Post Postao/la Orton » 23 jun 2015, 15:54

Obrisi se zivota ti sa foruma

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 23 jun 2015, 15:56

Orton je napisao/la:Obrisi se zivota ti sa foruma
Kad se insajder ne obrisa poslije mustuluka i furanja raje nece ni bilo ko drugi!
Bahati, bahati Željkan!
1946

ZaLe98
Kontakt:

Post Postao/la ZaLe98 » 23 jun 2015, 15:57

Poljaci zatrazili 2'000 karata
Evo ne znam..

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 23 jun 2015, 15:57

PeppermintSA je napisao/la:
momirpeh je napisao/la:1. Ne valja nam Ibrak,doveo Okića koji je došao kao najbolji napadač lige,2. doveo Kalasija reprezentativca Sirije,a Zrinjski vam se pojačao3. našim otpadom Todorovićem,nekim Filipovicem iz Drine,Žeravicom iz Borca.4. Ibrak je doveo dobre igrače,a to što se neki od njih nisu dobro uklopili kod nas to nema veze s Ibrakom.5. Da Ibrak nema kvaliteta ne bi ga Dino i Edis držali na mjestu SD. 6. Doveo je BENKA,dovest će i stopera.Što se tiča izjava,pa i ovdje se svašta pisalo,čas da su nam igrači NATO,čas da hodat neznaju.Pljuvalo se na Dženu,pa se dizao u nebesa Kodro,pa se pljuvala Uprava kad je vratila Dženu umjesto Kodre,pa se opet uzdizao Dženo.Ja Upravi vjerujem,ne znam ko iaole realan može bilo šta protiv Uprave kluba.SD užima maksimalno povjerenje Dine i Kuste.S razlogom !
2. Dovesti beka iz Sirije samo može neko ko veze sa životom nema. Sirijski reprezentativci sjede na klupi u osrednjim omanskim klubovima.
4. Doveo dobre igrače? Purić, Protić, Kostić, Kallasi, Ristovski, Barić? To dobri igrači? Ristovski u Makedoniji nije mogao igrati, već se slan na 101 posudbu, Kostić no name Jelen Superliga igrač, Protić je došao kao osrednji igrač osrednjeg srpskog tima u kojem je raspadnuti Admir Raščić bio najbolji igrač te godine. Barić je poluinvalid.
5. Dino i Edis nemaju veze o fudbalu. Odlično vode financije, marketing, grade infrastrukturu, završavaju logistiku, ali o fudbalu tj. o sportskom dijelu funkcionisanja jednog kluba pojma pod milim bogom nemaju. To je i ok, nisu zaduženi za sportski dio, ali ta referenca da Ibrakovića drže njih dvojica je presmiješna.
6. Za pare koje si dao za Benku, mogao si dovesti mnogo, mnogo boljeg igrača. Sad ćete osuti paljbu po meni jer je Benko iz nekog razloga svetinja, no s tim likom imaš igrača manje 90% utakmice. Nije brz, nema dribling, nema ga van šesnaest metara, nema pas, nema otvaranje. Ima dobar udarac u 16, ne pravite od njega Benzemu.
[THUMBS UP SIGN][THUMBS UP SIGN][THUMBS UP SIGN]

VVVBK

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

kinosvra
Kontakt:

Post Postao/la kinosvra » 23 jun 2015, 15:58

zagorski je napisao/la:
Orton je napisao/la:Sarajevo nema pare za otkupljivanje ugovora i dovodjenje poznatih imena.
Pa bas mi ovo nije jasno,kako nema pare?!
Pa ko da trebaju milioni,evo recimo subica smo mogli dovesti za 150k eura max,za sezonu dvije bi sigurno zaradili na njegovoj prodaji isti slucaj je sa velkovskim.
Da smo pare od Dupovca usmjerili u tu svrhu bilo bi para....eh sace prica dugovi kamp itd
Ma daj ti pare pa cemo dovesti i onda ti vrati svoje pare kad se proda. Sta ti je dijete? Pa Bekic je 3X bolji igrac od Subica. Ko je bolan Subic, svakako ga ne mozemo dovesti kad treba u Sevilju...hahhahahahahah Da je taj Subic takav igrac ko sto se prica pa uzeo bi ga neki klub iz Evrope, pa to su za njih smijesne pare.
Zadnja izmjena: kinosvra, dana/u 23 jun 2015, 16:00, ukupno mijenjano 1 put.

Orton
Kontakt:

Post Postao/la Orton » 23 jun 2015, 15:58

joker90 je napisao/la:
Kad se insajder ne obrisa poslije mustuluka i furanja raje nece ni bilo ko drugi!
Ko ti je kriv sto se pecas na suplju u 3 ujutro

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 23 jun 2015, 16:00

Ikande i Zahirovic se spominju pa bi sa tim zavrsili prelazni rok..ali hajde da pocne samo nesto
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Orton
Kontakt:

Post Postao/la Orton » 23 jun 2015, 16:00

Lik ladno napise da je Benko igrac manje na terenu hahahahahahaj

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 23 jun 2015, 16:01

Orton je napisao/la:
joker90 je napisao/la:
Ko ti je kriv sto se pecas na suplju u 3 ujutro
Ma ja sam kriv, do onog trenutka sam te smatrao ozbiljnim forumasem jer nisi prije onakve stvari lupao, bar ja nisam upratio.
Bahati, bahati Željkan!
1946

smnhz
Kontakt:

Post Postao/la smnhz » 23 jun 2015, 16:03

PeppermintSA je napisao/la:
Da li je Todorovic bolji od Duljevica,Velkoskog,Bekica ?
Mitrevski je bio standardan u Metalurgu i bio na pragu reprezentacije. Protic najbolji igrac Pazara. Za Okica si upravu. Baric je dosao sa dobrom reputacijom. Kostic najbolji vezni u Olimpiji bio...

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 12 gostiju.