Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Tako je, ajmo jos dva komada za rajuLittleCule je napisao/la:Ajmo Emmen - Maastricht goloviii
josipmusa je napisao/la:Online kompanija za igre na sreću, ''Betfair'', smatrala je da je Messijev nepriznati gol na Mestalli regularan te je par Valencia - Barcelona označila i kao remi i kao pobjedu gosta i tako je svojim korisnicima koji su igrali na pobjedu katalonskog kluba, a pogodili su ostale parove, odlučila isplatiti zasluženi dobitak.
PRELAZIM KOD OVIH BOGOVA
Nista neobicno. Fala qurcu ufatio sam da nema gola prvo do 60e minute nakon 1:3 i onda i zadnjih 12 minuta da nema gola bile po @2.20 i @2.00 kvote. X2 me nije iznenadio igro sam ga u sisem koji je pao druge tipove doduse. Taj Dresden je chokirao (bacio za kladare) sepet tekmi. Danas je bila reda da im gdja Coates vraca. Slicno nesto od Zultea ocekujte za vikend jer su juce pustali Brizu... Sve se placa sve se vraca.subcoccinela je napisao/la:bravo skandinavci [emoji106]
Effenberg kakva je ovo tekma kod svaba 10 minurta 3 gola [emoji38]
Ja sam pohlupo onako na prvu što mi se dopalo najviše, Griffin preko, Drummond i Ze-Bo ispod, Houston preko 121,5 i Indiana kp1Evolution87 je napisao/la:Ima li ko sta pametno za ove camuge veceras?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.