O cemu mi ljudi pricamo ovdje, ko je gledao tu tekmu s Napolijem 0-3 mogao je vidjeti kako stvari stoje, pratio sam direktno jer sam cekao Napoli na kladionici a oni hladno prodali i uzeli vece pare od za njihove standardne neinteresantnog taknicenja.Omjer u sutevima bio otprilike 20-4 za Napoli a igraci se vukli po terenu u najmanju ruku koda su Vrbanjusa.Ahmedinejad je napisao/la:Pa kad jedan KAVANI nije mogao dati gol, ili kada jedan HAMSIK nije mogao nista na sredini terena.. ne znam kako ocekujete da neki Tomic ili Adilovic urade nesto. Trazite previse od ovih igraca. Treba igrati bunker u obje utakmice.
Netreba ih dizati u nebesa i odma traziti alibi za moguci poraz, koga god da smo dobili od ovih 5 ekipa bila bi prica dobili smo najgoreg protivnika jer mi tako razmisljamo ali i realno svi su po nekom renomeu dosta jaci od nas.
Serifa smo jednom na foru prosli drugi put vjerujte da bi se drugacije stvari odvijale,s Mariborom smo vidjeli kako stvari stoje,o Steaui ne treba ni pricati , nije tolko lose sve u svemu