FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Sta ovaj Visca prica :S Kakva dupla kruna i bakraci, ja da sam na njegovom mjestu ne bi se toliko rasipo sa optimizmom. Odigrao dobru utakmicu protiv hajduka i sad se malo možda ufurao. Nemam nista protiv njega, uostalom mislim da je on jedino nase famozno pravo pojacanje preko pauze. Vidjecemo protiv Celika gdje stojimo, ili na štulama ili u ****.
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
- TheManiacs
- Kontakt:
Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Sta ovaj Visca prica :S Kakva dupla kruna i bakraci, ja da sam na njegovom mjestu ne bi se toliko rasipo sa optimizmom. Odigrao dobru utakmicu protiv hajduka i sad se malo možda ufurao. Nemam nista protiv njega, uostalom mislim da je on jedino nase famozno pravo pojacanje preko pauze. Vidjecemo protiv Celika gdje stojimo, ili na štulama ili u ****.
Polako momak

..Cilj je izlazak u Evropu, mislim da u prvenstvu možemo završiti među tri prvoplasirane ekipe, ni prvo mjesto bodovno nije daleko, vidjet ćemo šta će biti. U kupu BiH smo dogurali do polufinala i dat ćemo sve od sebe da trofej pobjednika kupa BiH dođe u vitrine Željezničara...

Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
eh odbrojavanje jos 4 dana ja ne mogu da docekam svega mi pauza predugo traje

I ovaj zivot tebi darujem neka bude zauvijek!!! the ' ❶❾❽❼
Eto dobro bek i štoper, ali ima li igdje na dunjaluku kakav golgeter da ne kažem centarfor. Pa majka mu stara je li kod nas nakon Vazde ta pozicija izumrla?Stole iz Bora je napisao/la:Problem sa Stanicem je rjesen danas na treningu ...![]()
Danas su se na treningu pojavila dva nova igraca. Jedan od njih je Bogicevic a drugi je neki makedonac koji, po pricama, igra desnog beka. Ocekuje se da ce Bogicevic potpisati a za makedonca ce se znati za dan-dva!
Ovo sve je preneseno sa orga.
Zadnja izmjena: čamac, dana/u 23 feb 2010, 00:14, ukupno mijenjano 1 put.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
Batistuta gabrijele Vazda je za tebe Pele, Zeljo sampion, Zeljo sampion
Bas nam treba igrac tipa Pelaka ali ne i osobe

Bas nam treba igrac tipa Pelaka ali ne i osobe

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Evo čitam da prije dvije godine nije zadovoljio u Cibaliji. Možda je napredov'o
Igr'o je je izgleda i stopera u Rabotničkom, nešto je igrao i u Milanu iz Kumanova. Hajd' vidjećemo.
Gdje nesta klip ???

Igr'o je je izgleda i stopera u Rabotničkom, nešto je igrao i u Milanu iz Kumanova. Hajd' vidjećemo.
Gdje nesta klip ???
rovcanin je sad fit i mislim da je to za zelju najvece pojacanje
Ja mislim da mi imamo puno igraca na platnoj listi,ako se ne varam brojka je 28 igraca...toliko nema ni real madrid...a to je bez Bogicevica,tog makedonca i eventualno jos jednog igraca koji navodno treba doci na probu...ako bi oni potpisali to je preko 30 igraca...previse je to!!!...nama objektivno ne treba vise od 22 ili 23 igraca da bi uspjesno pregurali ovu polusezonu i sa eventualnim povredama i sa zutim i crvenim kartonima kojih ce sigurno biti...previse je brate to igraca,pa da igramo i ligu prvaka 25 bi ih mogli prijaviti,steti nam budzetu,sigurno ih 7 ili 8 prima platu bez veze,a mozda nece ni primirisati glavnom terenu,eventualno poneki minut da odigraju...
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Na treningu Željezničara jučer su se pojavila dva nova igrača, Jadranko Bogičević i Goran Gančev, a stručni štab će u narednih nekoliko dana odlučiti da li će ostati na Grbavici.
Bogičević je stigao iz Modriče, koja se nalazi u velikoj krizi, a 27-godišnji stoper svojevremeno je bio i igrač Crvene zvezde. Njegov vršnjak Gančev je makedonski internacionalac, došao je iz Pelistera, a nastupa na poziciji desnog beka.
Željezničar će najvjerovatnije napustiti mladi napadač Amar Mehić, koji je dobio ponudu od slovenačkog Interblocka.
Inače, "Plavi" će prvu utakmicu proljetnog dijela Premijer lige igrati protiv Čelika na Grbavici, u noćnom terminu, u 17.30 sati.
- Kao i u jesenjem dijelu, prijavili smo sve domaće utakmice za noćne termine pod svjetlima reflektora. Naravno, ukoliko budemo željeli mijenjati termine to ćemo moći uraditi u predviđeno vrijeme - kaže direktor Želje Dželaludin Muharemović.
dnevni_****
Bogičević je stigao iz Modriče, koja se nalazi u velikoj krizi, a 27-godišnji stoper svojevremeno je bio i igrač Crvene zvezde. Njegov vršnjak Gančev je makedonski internacionalac, došao je iz Pelistera, a nastupa na poziciji desnog beka.
Željezničar će najvjerovatnije napustiti mladi napadač Amar Mehić, koji je dobio ponudu od slovenačkog Interblocka.
Inače, "Plavi" će prvu utakmicu proljetnog dijela Premijer lige igrati protiv Čelika na Grbavici, u noćnom terminu, u 17.30 sati.
- Kao i u jesenjem dijelu, prijavili smo sve domaće utakmice za noćne termine pod svjetlima reflektora. Naravno, ukoliko budemo željeli mijenjati termine to ćemo moći uraditi u predviđeno vrijeme - kaže direktor Želje Dželaludin Muharemović.
dnevni_****
I ovaj zivot tebi darujem neka bude zauvijek!!! the ' ❶❾❽❼
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Sad sa treninga. J.biga, radi povratka na posao morao sam ranije otici. Oni su jos ostali da igraju i treniraju. Krenuli su sa laganim zagrijavanjem pa ih je onda podjelio u grupe po 5 igraca (5 grupa) gdje su igrali seve sa jednim dodirom a golmani su radili sa Gusom. Nakon nekih 15-20 minuta igrali su pet na pet. Dvije grupe igraju a tri se zagrijavaju. Svo vrijeme sam stajao sa jednim clanom kluba (bivsi igrac) i pricali smo o igracima, pripremama, stanju u klubu ostalo.
Ukratko, kaze da su igraci odlicno radili na pripremama, da su fizicki jos jaci u odnosu na prvi dio sezone, da im je sve isplaceno na povratku s priprema i da im Amar sad moze raditi sta hoce. Kaze da im je na pripremama rekao da ce na povratku dobiti sve pare ali da ce onda uraditi testiranje i ko ne zadovolji noga.
Ono sto smo se dotakli igraca ukratko:
Za Viscu kaze da je trenutno medju 2-3 najjaca igraca u klubu, Beslija (Mirso) odlicno odradio pripreme i bio medju jacima u radu. Sehica je bas pohvalio i rekao da ce biti sve bolji i bolji kako vrijeme ide. Za Radosevica je rekao da dodje nesto kao "samo dobra zamjena". Perak je uvjek tu negdje kod gola i lako zabija. Mesic standardno dobar i ganjaju onog drugog stopera koji bi isao u paru sa njim. Za Bajica je rekao da je najbolju utakmicu odigrao u Splitu a ostale tu i tamo. Za Lazu kaze da je on onaj napadac koji ce nam pomoci na gostovanjima. Odlicno se gradi, jak na nogama i mogao bi biti neka vrta pakera tj. onog koji daje posljednju loptu. Nismo se puno doticali onih standardnih igraca.
Sto se tice Bogicevica i makedonca, cini mi se da dobro djeluju. Visoki su preko 1,85 i onako jaki na nogama.
Ono najbitnije je da je atmosfera u klubu, medju igracima extra.
Uglavnom, svi teze jos boljem Zelji i maksimalno rade na tome koliko im mogucnosti dozvoljavaju.
Ukratko, kaze da su igraci odlicno radili na pripremama, da su fizicki jos jaci u odnosu na prvi dio sezone, da im je sve isplaceno na povratku s priprema i da im Amar sad moze raditi sta hoce. Kaze da im je na pripremama rekao da ce na povratku dobiti sve pare ali da ce onda uraditi testiranje i ko ne zadovolji noga.
Ono sto smo se dotakli igraca ukratko:
Za Viscu kaze da je trenutno medju 2-3 najjaca igraca u klubu, Beslija (Mirso) odlicno odradio pripreme i bio medju jacima u radu. Sehica je bas pohvalio i rekao da ce biti sve bolji i bolji kako vrijeme ide. Za Radosevica je rekao da dodje nesto kao "samo dobra zamjena". Perak je uvjek tu negdje kod gola i lako zabija. Mesic standardno dobar i ganjaju onog drugog stopera koji bi isao u paru sa njim. Za Bajica je rekao da je najbolju utakmicu odigrao u Splitu a ostale tu i tamo. Za Lazu kaze da je on onaj napadac koji ce nam pomoci na gostovanjima. Odlicno se gradi, jak na nogama i mogao bi biti neka vrta pakera tj. onog koji daje posljednju loptu. Nismo se puno doticali onih standardnih igraca.
Sto se tice Bogicevica i makedonca, cini mi se da dobro djeluju. Visoki su preko 1,85 i onako jaki na nogama.
Uglavnom, svi teze jos boljem Zelji i maksimalno rade na tome koliko im mogucnosti dozvoljavaju.
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
Ja bih vas sve samo podsjetio, da Amar još uvijek smatra i to javno tvrdi, da Želji treba još koja godina da postane stabilna ekipa.
Tako da nebi trebali da se ljutimo na njega ukoliko nešto ne krene po našim željama.
Ja sam u potpunosti radostan, što je taj čovjek na čelu i uvjeren sam da ćemo imati Želju sve boljeg i boljeg u buduće.
Samo naprijed.
Tako da nebi trebali da se ljutimo na njega ukoliko nešto ne krene po našim željama.
Ja sam u potpunosti radostan, što je taj čovjek na čelu i uvjeren sam da ćemo imati Želju sve boljeg i boljeg u buduće.
Samo naprijed.
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
Makedonac...
[youtube][/youtube]
[quote="čamac"]Evo čitam da prije dvije godine nije zadovoljio u Cibaliji. Možda je napredov'o
Gdje nesta klip ???[/quote]
Sad znas sto sam brisao sinoc
[quote="Stole iz Bora"]
Uglavnom, svi teze jos boljem Zelji i maksimalno rade na tome koliko im mogucnosti dozvoljavaju.[/quote]
Prosli put kad je u novinama bilo da je odlicna atmosfera, popismo cetri karlovacke
Mozda najbolja stvar je da su im redovne plate, pa ih moze kaznjavati...nema zajebancije, sada ce morati da ginu!
[youtube][/youtube]
[quote="čamac"]Evo čitam da prije dvije godine nije zadovoljio u Cibaliji. Možda je napredov'o

Gdje nesta klip ???[/quote]

[quote="Stole iz Bora"]
Uglavnom, svi teze jos boljem Zelji i maksimalno rade na tome koliko im mogucnosti dozvoljavaju.[/quote]
Prosli put kad je u novinama bilo da je odlicna atmosfera, popismo cetri karlovacke

Mozda najbolja stvar je da su im redovne plate, pa ih moze kaznjavati...nema zajebancije, sada ce morati da ginu!
Seyo_TM je napisao/la:Makedonac...
[youtube][/youtube]
[quote="čamac"]Evo čitam da prije dvije godine nije zadovoljio u Cibaliji. Možda je napredov'o![]()
Gdje nesta klip ???

[quote="Stole iz Bora"]

Mozda najbolja stvar je da su im redovne plate, pa ih moze kaznjavati...nema zajebancije, sada ce morati da ginu![/quote]
Seyo je li trening danas u 15h ili...
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
Ne znam...taze im je jutarnji zavrsio...
Nije los taj makedonac uopste, moze biti dobro pojacanje.
Sta je sa Mehicom, jel napustio ekipu ili?
Sta je sa Mehicom, jel napustio ekipu ili?
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Zaboravih napisati da Visca nije trenirao vise od 15-20 minuta a sa loptom nije nikako radio. Samo je trckarao oko terena i onda je otisao sa Lojom na neku terapiju. Valjda mu ga nece .. 
Kaze Lojo da je problem sa aduktorom ali da ce on to njemu srediti jos danas! Nadat je se da je u pravu.
@Seyo
Namjerno sam napisao da im je sve isplaceno jer u tom slucaju bic moze raditi. A neki dan im je Amar, onako u zezanciji, rekao da ce nabaviti bic duzine od svlacionica pa do onog zidica prema pomocnom terenu daih moze kandjijati ..

Kaze Lojo da je problem sa aduktorom ali da ce on to njemu srediti jos danas! Nadat je se da je u pravu.
@Seyo
Namjerno sam napisao da im je sve isplaceno jer u tom slucaju bic moze raditi. A neki dan im je Amar, onako u zezanciji, rekao da ce nabaviti bic duzine od svlacionica pa do onog zidica prema pomocnom terenu daih moze kandjijati ..

AMAR OSIM
Balkanca samo treba po djepu derat i govorit mu da je pi.ka da nesmije "nesto"
dobitna formula za vrhunsku motivaciju 

Trenutno korisnika/ca: bvsic, WeekendOffender, ZeljeznicarUberAlles i 75 gostiju.