Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Daj jos neko, malo je ovo.. 

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
-
- Kontakt:
Fino je kad priznaš. Haj sad na spavanje i moli boga da se ne sretneš s nama. Ova ekipa koja nas ide na gostovanje jede bodljikavu žicu. Čekaj Gradačac i Zvornik. Jedino tu smijetewienultras je napisao/la:prepali se mehmeda iz 8b..MostarskiAntifasist je napisao/la:Treba prvo pomest brabonjke s mentalitet tribine. Evo dvoumim se da pošaljem onog jarca pič.ki što uređuje ultra style. Baš me zanima njezin odgovorgio10 je napisao/la:Šta ja znam kako ste je vaspitali. Možda bude i ono "poćeeeeeeeeeraaaaaaaaaaaj kozeeeeeeee eno Osima"
Solar neznam care šta ti pratiš ali nismo odradili gostovanje ispod 100 ljudi. Vas nema ni na otoci je.bote. evo naveo sam zašto niste smjeli. Dva rizika
14.02.1945
e čuj jedu bodljikavu žicuMostarskiAntifasist je napisao/la:Ova ekipa koja nas ide na gostovanje jede bodljikavu žicu.

-
- Kontakt:
solar1987 je napisao/la:Vas nema ni na otoci je.bote. evo naveo sam zašto niste smjeli. Dva rizika
druze nismo otisli na otoku iz jednog **** razloga,2 druga sa tribine su poginula,nikom nije bilo do utakmice...[/quote]
Bola meni stari umro prije nekoliko godina ja išao u Banjaluku. Daj dečko niste smjeli da se ne sretnete s nama ili manijacima. Gađate ultrase koktelima i kamenicama. Roknite se miševi. Odakle vas s mentalitetom. Vi ste za jarca i igranja klikera s brabonjcima na tribini
14.02.1945
-
- Kontakt:
brato nemoj ih vise

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Sreća brato pa se ne popisujemo ovdje na forumu ko će doći iza gola, koliko ono likova potvrdi 6-7 ? 

Bola meni stari umro prije nekoliko godina ja išao u Banjaluku. Daj dečko niste smjeli da se ne sretnete s nama ili manijacima. Gađate ultrase koktelima i kamenicama. Roknite se miševi. Odakle vas s mentalitetom. Vi ste za jarca i igranja klikera s brabonjcima na tribini[/quote]MostarskiAntifasist je napisao/la:solar1987 je napisao/la:Vas nema ni na otoci je.bote. evo naveo sam zašto niste smjeli. Dva rizika
druze nismo otisli na otoku iz jednog **** razloga,2 druga sa tribine su poginula,nikom nije bilo do utakmice...
ma ko ste vi,nema vas ni u pola ko nas ,doc ce te i vi na red samo polako,vidicemo da li ce te smjet u Tuzlu doc
Sportski pozdrav

SLANA GARDA PONOS JE GRADA
-
- Kontakt:
[youtube][/youtube]Coraco je napisao/la:Sreća brato pa se ne popisujemo ovdje na forumu ko će doći iza gola, koliko ono likova potvrdi 6-7 ?
8,9,10............1438,1439,1440

14.02.1945
-
- Kontakt:
ovaj antifasista,najveci velezovac,huligan do srzi,ubi se po forumu,dok mu klub igra u po hercegovine,prepisaj hoda...doduse mozda organizovo razred za sledecu domacu tekmu, 

i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
Re: $: Premijer liga BiH - općenito
Tacno ne zna se ko ima vise ajde rec'u publike (citaj navijaca) ove godine
do juce vam omladinci iza gola iz vinograda virili al hajde necu vise komentarisat' iz postovanja prema starijoj i ozbiljnoj raji.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Bola meni stari umro prije nekoliko godina ja išao u Banjaluku. Daj dečko niste smjeli da se ne sretnete s nama ili manijacima. Gađate ultrase koktelima i kamenicama. Roknite se miševi. Odakle vas s mentalitetom. Vi ste za jarca i igranja klikera s brabonjcima na tribini[/quote]MostarskiAntifasist je napisao/la:solar1987 je napisao/la:Vas nema ni na otoci je.bote. evo naveo sam zašto niste smjeli. Dva rizika
druze nismo otisli na otoku iz jednog **** razloga,2 druga sa tribine su poginula,nikom nije bilo do utakmice...
pastrmka huliganu,mentalita ultra...jes to ti

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Re: $: Premijer liga BiH - općenito
brazzo je napisao/la:Tacno ne zna se ko ima vise ajde rec'u publike (citaj navijaca) ove godinedo juce vam omladinci iza gola iz vinograda virili al hajde necu vise komentarisat' iz postovanja prema starijoj i ozbiljnoj raji.
Vi nam kazete pa 20 vas znalo kuci sad se lafo digli usli u ligu ovo ono sad kad dodju losiji rezultati samo ce padat brojka ko o cemu **** o postenju , tuzlanski garibi ne mogu trositi rijeci o vama ni vasoj tribini i o vama na ulici 0 bodova hvala dovidenja prijatno

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
RA extra volumen brateeeeeMostarskiAntifasist je napisao/la:[youtube][/youtube]Coraco je napisao/la:Sreća brato pa se ne popisujemo ovdje na forumu ko će doći iza gola, koliko ono likova potvrdi 6-7 ?

[youtube][/youtube]
Jednostavno nisam mogao da odolim

tuzlanska Sloboda
- Probisvjet
- Kontakt:
Jasta nego da jedu staklenu vunu, to im dodje kao cetenija.Chinaglia je napisao/la:e čuj jedu bodljikavu žicuMostarskiAntifasist je napisao/la:Ova ekipa koja nas ide na gostovanje jede bodljikavu žicu.a staklenu vunu?

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
- Kontakt:
Antifašista nije gostovanja propustio nekoliko godina. Ali da vas više ne guzim puno vas pozdravljam i molim boga da se sretnemo ali sumnjam. Nema vas kad su na istoj cesti ra,tm,hz,ultrasi i leševi. S onim robijašima se žicate njih necu ubrajatwienultras je napisao/la:ovaj antifasista,najveci velezovac,huligan do srzi,ubi se po forumu,dok mu klub igra u po hercegovine,prepisaj hoda...doduse mozda organizovo razred za sledecu domacu tekmu,

14.02.1945
Brato bilo prije 5 godinaMostarskiAntifasist je napisao/la:[youtube][/youtube]Coraco je napisao/la:Sreća brato pa se ne popisujemo ovdje na forumu ko će doći iza gola, koliko ono likova potvrdi 6-7 ?

Antifa macak pa mi smo tu fazu izgurali prosle godine pa ti vidi
jbt pa vi se jos k'o popravili, nema dugova, sklepali tim a u Vrapcicima ubi promaja..

It was turned around so that right looked wrong
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
eno sad i nasu foru prebrojavanja skripara koristi 

crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
-
- Kontakt:
de nam postavi sta od prosle domace utakmice,nemoj se stiditi,MostarskiAntifasist je napisao/la:[youtube][/youtube]Coraco je napisao/la:Sreća brato pa se ne popisujemo ovdje na forumu ko će doći iza gola, koliko ono likova potvrdi 6-7 ?

i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.